Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kasiak napisał(a):
naylaaa napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
hmmm co tu tak ucichło??

Sylwia, zaraz Ci tu zrobię gwar 😁

wow, ale gwar 😁 😁 😁

ja Wam gwar zrobie swoją wielką obszerną odpowiedzią 🤪
Hej
Melduje sie, dzisiaj już tylko midi Ursus, bo coraz więcej kataru wychodzi i lepiej oddycham, za to żołądek mam na maksa podrażniony, nieprzyjemne uczucie, ale zaraz się czepie siemienia lnianego parzonego i będzie przyjemnie 🙂
Zosia dzisiaj w nocy jadła co 2 godziny, nie wiem co jej tam było, za to teraz wogóle niechce jeść u nas -18 ale pewnie wpołudnie do 12 zejdzie, wczoraj byliśmy u Kaja Zosia szalała jakby się szaleju napiła 🤪

Dzień dobry 😎
u nas za oknami BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBiało od śniegu 😁
ja już też ciut lepiej się czuje 🙂

Kasia ciekawe czy ząbek się jakiś pojawił 🙂
agata u Kaja? tzn.chodzi o chłopca?? 😁 przyznam się szczerze że nie lubię takich imion dla chłopców wole typu Kubuś,Marcin,Łukasz 😉 (Kura wiesz że Łukasz ma szanse u Majki 😁)
wiesz co nie mogę się doczekać kiedy będzie czas twojego porodu i na zdjęcia maluszka 😁 😁
Kura coś licho idzie z tym gwarem musimy chyba sztuczny tłok zrobić 😉

a teraz coś od siebie ponieważ coś wczoraj usłyszałam to i wam powiem to że ktos nie pisze tu o swoich problemach nie oznacza że ich nie ma,ja jak tu pisze to się odstresowuje od codzienności tu chociaż można porozmawiać pożartować i przestać tyle myśleć o tych innych rzeczach dla tego np ja osobiście jestem wierna forum i zamierzam być tu dopóki ktoś na nim jest 🙂 😘

• Mamusie
mini23 napisał(a):

a teraz coś od siebie ponieważ coś wczoraj usłyszałam to i wam powiem to że ktos nie pisze tu o swoich problemach nie oznacza że ich nie ma,ja jak tu pisze to się odstresowuje od codzienności tu chociaż można porozmawiać pożartować i przestać tyle myśleć o tych innych rzeczach dla tego np ja osobiście jestem wierna forum i zamierzam być tu dopóki ktoś na nim jest 🙂 😘

a co takiego wczoraj uslyszalas?
ale to prawda, jedne z nas pisza o problemach, inne nie, ale kazda jakies ma 😉
Mini - oklask za wiernosc 😘

• Mamusie
mini23 napisał(a):

agata u Kaja? tzn.chodzi o chłopca?? 😁 przyznam się szczerze że nie lubię takich imion dla chłopców wole typu Kubuś,Marcin,Łukasz 😉 (Kura wiesz że Łukasz ma szanse u Majki 😁)
wiesz co nie mogę się doczekać kiedy będzie czas twojego porodu i na zdjęcia maluszka 😁 😁

no Kajtka ale jakoś łatwiej wszystkim wołać Kaj, ale śpiąca jestem, mm poszedł pomóc znajomemu w garażu ale jak wróci to ja kłade sie na wyro a on niech działa z Zośka mi się niechce mam lenia 🙂
hehe ja też sę nie moge doczekać porodu, w końcu miną mdłości i inne dolegliwości żołądkowe, zazdroszcze innym dziewczynom "bezobjawowych" ciąż, ale cóż, jeszcze 3 miechy praktycznie, potem 3 miechy kolek i jakoś się powoli unormuje, chociaż kinder niespodzianka się chyba nie zgadza bo właśnie kopie bardzooo mocno mała(y) terrorystka (ta), haha bo ja licze jednak na dziewczynke 🤪

Nie wchodząc w szczegóły po prostu za często bronie wg nie których swego zdania i nie podporządkuje sie innym...
ale po prostu taka jestem byłam będe i nie zamierzam tego zmienić....
jak coś mi się nie podoba to to pisze jak mam odmienne zdanie to go bronie i tyle ☺️

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Nie wchodząc w szczegóły po prostu za często bronie wg nie których swego zdania i nie podporządkuje sie innym...
ale po prostu taka jestem byłam będe i nie zamierzam tego zmienić....
jak coś mi się nie podoba to to pisze jak mam odmienne zdanie to go bronie i tyle ☺️

I CHYBA O TO TU WLASNIE CHODZI 🙂 sorki za caps lock

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
chociaż Kurza wieszczka ma inne zdanie 🤪 🤪

Agata a ja wiem co będzie..... DZIECKO 🤪 🤪

no patrz a ja myślałam że wyskoczy hipopotamek bo tyle jem 🤪
zaraz sobie zrobie pyszną herbatke z herbaty o smaku owoców lesnych i pokrzywy 🙂

• Mamusie
Ej, wiecie wy ... że zaraz będzie maj i będziemy czekać w napięciu na poród i niespodziankę 🤪 🤪
Uuuu Kaya z bratem 😁 ona wygląda jakby się lepiej znała niż on 🤪 🙃
Kasiu, a jak wyglądają relacje Twoich dzieci z ojczymem? 🙂
A imię Kaj mi się kojarzy z Królową śniegu 😉 😉
Łaciata, czy Maja zostanie narzeczoną Łukasza?? Pierścionek kupimy jak wygram dzisiaj te 35 milionów! 😁

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Ej, wiecie wy ... że zaraz będzie maj i będziemy czekać w napięciu na poród i niespodziankę 🤪 🤪
Łaciata, czy Maja zostanie narzeczoną Łukasza?? Pierścionek kupimy jak wygram dzisiaj te 35 milionów! 😁

Kura to dla kinder niespodzianki odstąpisz z pół milionika?

• Mamusie
naylaaa napisał(a):

Ej, Nina, a ja liczylam, ze to Kayi dostanie sie Luki. przeciez Ci pisalam, ze sie zakochala 🙃
ma miec juz zlamane serce? 🙃 🙃
dzieci z moim M dogaduja sie doskonale. maja wiecej szacunku do M niz do wlasnego ojca. 🙂
mozna nawet powiedziec, ze lepiej dogaduja sie z nim niz ze mna nawet ☺️
ja bede nawet wczesniej niz w maju czekac na niespodzianke - Paulina ma termin na 06 kwietnia. 🙂

Nina ok Maja przyjemnie taki drogi podarunek 🤪
tylko bała bym się dzieci takich rozbójników dwóch 🤢 😁
Kasia zapomniałaś Maja miała być kochanką ale kto tam wie 😁 🙃

• Mamusie
hej ja sie melduje 🙂 KAya jak zawsze bystra dziewczynka heeh 🙂 nie wiem co mialam pisac bo nadrabialam w biegu. Dominik wlasnie padl wiec lece wyniesc smieci i pozniej zrobie sobie kawe aaa i musze łazienke sprzatnac bo zalałam ją płynami wiec juz nie mam wyjscia, a po 16 szwagierka mi Majke przyniesie bo jada na jakies wieksze zakupy a mala troche im marudzi podobno na zabki zobaczymy jak z dwiema marudami dam sobie rade hehe 😉