Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
DRUGA 😁 😎
Ciekawe co tu robisz 😎 😁

Mogę cię o to samo zapytać 😁 😎
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😁 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
DRUGA 😁 😎
Ciekawe co tu robisz 😎 😁

Mogę cię o to samo zapytać 😁 😎
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😁 😁

nie będę cichoooooooo 😎 😁 😜 🙃 😁 😜 🤪

• Mamusie
Cześć 🙂
Dwie Agi pewnie teraz ledwo żywe hahaha 😁
Ale jestem zachwycona Kayą 😁 ślicznie mówi 🙂 a jak rusza ustami 🙂 kochana jest 🙂
Mój mały gbur siedzi w wózku i ogląda bajki 😁
Łaciata, zdjęcia super, a Maja nad jeziorem to wygląda jak photoshop 😁 a z tą klatką to świetny pomysł 🙂 mam dużo miejsca przed oknami hahahah 😁 Majka w koszu hahaha nie mogę 😁 A Oliwia kierowca 😁
Tyyyy !! Wysłałaś już zaproszenie na urodziny?? TYlko jak my to zrobimy jak lecimy na Kasi wesele? Czy w Anglii wyprawisz na koszt Katarzyny?? 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
tak z nudów czytam iiii... Agata co ty robisz od 8 z dzieckiem na dworze?? 😮 😮

spacerujemy, huśtamy się, Zośka próbuje na drzewa wejść czyli wszystko co i o innej porze, a wczoraj akurat "tłumaczyła" dziadkowi i tacie jak mają sztachetki do balustrady przykręcać 🤪
jak teraz wstaje o 6 to sie nie da, o 8 wychodzimy bo jak nie t dom rozwala, ona na dwór i koniec
wczoraj poszła z babcią obrządek zrobić, weszła z babcią do zagrody świnek i świnki wystraszyła, chciała je ganiać 🤪

naylaaa napisał(a):
Cześć 🙂
Dwie Agi pewnie teraz ledwo żywe hahaha 😁
Ale jestem zachwycona Kayą 😁 ślicznie mówi 🙂 a jak rusza ustami 🙂 kochana jest 🙂
Mój mały gbur siedzi w wózku i ogląda bajki 😁
Łaciata, zdjęcia super, a Maja nad jeziorem to wygląda jak photoshop 😁 a z tą klatką to świetny pomysł 🙂 mam dużo miejsca przed oknami hahahah 😁 Majka w koszu hahaha nie mogę 😁 A Oliwia kierowca 😁
Tyyyy !! Wysłałaś już zaproszenie na urodziny?? TYlko jak my to zrobimy jak lecimy na Kasi wesele? Czy w Anglii wyprawisz na koszt Katarzyny?? 🙂

Ha ha ha to jest real Maja była i stała tam i chyba chciała tam dupkę zamoczyć 😁 też mi się podoba te zdjęcie 🙂

co do ślubu Kasi ona chyba nas w bambuko chce zrobić i nie zaprosić 🤢
a my gwiazdy wczoraj w tv byłyśmy oczywiście ja w roli głównej Krowy na wypasie 😁 😁

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
tak z nudów czytam iiii... Agata co ty robisz od 8 z dzieckiem na dworze?? 😮 😮

spacerujemy, huśtamy się, Zośka próbuje na drzewa wejść czyli wszystko co i o innej porze, a wczoraj akurat "tłumaczyła" dziadkowi i tacie jak mają sztachetki do balustrady przykręcać 🤪
jak teraz wstaje o 6 to sie nie da, o 8 wychodzimy bo jak nie t dom rozwala, ona na dwór i koniec
wczoraj poszła z babcią obrządek zrobić, weszła z babcią do zagrody świnek i świnki wystraszyła, chciała je ganiać 🤪
tak pytam bo np u nas o godzinie 8 jest jeszcze zimno na dworze a tam u was zawsze niższe temperatury 🤢

naylaaa napisał(a):
Aga, po to są ubrania, żeby dziecko ubrac cieplej 🤪 🤪 🙃 🙃 buhahahhaha 😁
ja też czasami, ale teraz to już rzadziej z małym już o 8 na spacer leciałam, teraz raczej 10-11 🙂 albo i później.
ja tylko tak wcześniej jak muszę coś załatwić a tak to dupy bym nie podniosła w te zimno o 8 😁

• Mamusie
IdioDko, a jak były mrozy - 20, to co?? 🙂 a teraz to w sumie żadne zimno 😁 nie świruj, bo pomyślę, że blondynka typowa z Ciebie 😁
Łukaszek został zabrany na spacer przez swojego brata i kuzynkę 🙂 także mam chwilę dla siebie. Rosołek się gotuje, pachnie cały dom 😁
Jutro z rana jedziemy do firmy po wypłatę, więc potem zakupy dla męża na wyjazd i potem kompa zanosimy do wyczyszczenia, także mnie nie będzie. NIe zapłaczcie się 😉 hahah
Na pewno nie będziecie za mną tęsknić 😞 😞 😜

naylaaa napisał(a):
Krowa, Tobie dziewczynki dają pospać, więc masz szczęście 🙂 mój ostatnio spał do 7:30, a teraz znowu zaczyna po 6 wstawać 🤢 🤢
słucham????????????????????????
Nina Maja wstaje 6:40, 6:45 a oliwka po siódmej,czasem Maja się z powrotem położy a czasem idzie bawić z Oliwką dni w które pośpię dłużej to te gdy byk je pilnuje bo ma wolne 😁 🙃
Mi jest zimno w taką pogodę i koniec 😁 wczoraj było niby ciepło a Maja miała całe rączki i nóżki lodowate mimo że ciepło ubrana,więc myślę że o 8 to już w ogóle by zmarzła 🤨
Latem to Oliwka szła na dwór po 8 a tak to nigdy 🙂
nasze stado jest ciepło lubne 😁 a w mrozy to albo wychodziłam koło 11-12 a jak było zimno to w ogóle....

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Krowa, Tobie dziewczynki dają pospać, więc masz szczęście 🙂 mój ostatnio spał do 7:30, a teraz znowu zaczyna po 6 wstawać 🤢 🤢
Nina Maja wstaje 6:40, 6:45 a oliwka po siódmej,czasem Maja się z powrotem położy a czasem idzie bawić z Oliwką dni w które pośpię dłużej to te gdy byk je pilnuje bo ma wolne 😁 🙃
Mi jest zimno w taką pogodę i koniec 😁 wczoraj było niby ciepło a Maja miała całe rączki i nóżki lodowate mimo że ciepło ubrana,więc myślę że o 8 to już w ogóle by zmarzła 🤨
nasze stado jest ciepło lubne 😁 a w mrozy to albo wychodziłam koło 11-12 a jak było zimno to w ogóle....

hehe 🙂 Zosi ręce też wczoraj marzły mimo ze była bardzo ciepło ubrana i przez cały dzień miała zimne ale nam lekarka mówiła że u dziecka zimne ręce wcale nie świadczą że mu zimno, trzeba sprawdzać na wysokości karczka i ciut niżej, ja też jestem z tych cieplolubnych ale moje dziecko ma daleko moje potrzeby ☺️

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

hehe 🙂 Zosi ręce też wczoraj marzły mimo ze była bardzo ciepło ubrana i przez cały dzień miała zimne ale nam lekarka mówiła że u dziecka zimne ręce wcale nie świadczą że mu zimno, trzeba sprawdzać na wysokości karczka i ciut niżej, ja też jestem z tych cieplolubnych ale moje dziecko ma daleko moje potrzeby ☺️

to to akurat wiem 😜 wkońcu przeszłam szkołe już z jedną 😁

• Mamusie
brr a mnie muli jak na początku,
Mini mam pytanko, mówiłaś o pampersach w promocji to z doz, u Was w aptece pampersy można dostać? czy przez net zamawiasz?
aha Zosia zaczyna mówić na zabawke Bazyla mówi "bazil" a i mówi "oko" normalnie az się popłakałam jak zaczęła tak mówić, ale jestem szczęśliwa 🙂

aga_ta napisał(a):
Mini mam pytanko, mówiłaś o pampersach w promocji to z doz, u Was w aptece pampersy można dostać? czy przez net zamawiasz?
aha Zosia zaczyna mówić na zabawke Bazyla mówi "bazil" a i mówi "oko" normalnie az się popłakałam jak zaczęła tak mówić, ale jestem szczęśliwa 🙂

u nas w mieście nie ale w byd.zamawiają 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

u nas w mieście nie ale w byd.zamawiają 🙂

ja przejde sie jak bede i zapytam czy jak zamówie w necie z odbiorem w aptece to uwzglednia rabacik 🙂 bo troche bym wydała, zwłaszcza ze no 40 zł za 70kilka pampersów to taniocha a na povczatek trzeba mi ich troche 🙂 no i inne rzeczy hehe :d
kazałam mm przynieśc torbe z góry, on sie pyta po co ja że pakować sie do szpitala, aż zbladł biedny ze strachu że już 🤪