Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka 🙂

Jak super, że się pojawiłaś PIGI!!! 🤪 Wszystkiego dobrego raz jeszcze i cieszę się, że jest ok!!! 🙂
Laski z Was, że hej. Aż mnie motywujecie do rozpoczęcia jakieś diety 😁 🙂 Muszę zrzucić parę kg 😁

Dzieciaczki śliczne jak zwykle 🙂 Słodziaki kochane 🙂

Mini, słodkiego nie zazdroszczę bo nie jadam raczej ciast i takich tam ale wygląda to pysznie!!! Dla prawdziwego smakosza to raj na ziemi 🤪 🙂 🙂

Sylwia, oj jak ja bym chciała by moja bezproblemowo zasypiała gdzie popadnie a póki co przy butli najczęściej po mleczku a w dzień na spacerze... 🙂

Nie wiem co miałam jeszcze napisać. Pamięć mam dobrą ale krótką 😁

Jutro lecę po pampersy bo się kończą. A te Sleep & Play mi podpasowały 🙂

Dobrej nocy i miłego wtorku. Zajrzę jutro wieczorkiem 🙃 😉

Dobranoc mamusie i zdrówko na dobrą nocke 😘 😘 🤪 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/838/min3cc87482264b65603d82.jpg/][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/4886/min3cc87482264b65603d82.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Miniatura marzy o 00:00:00 ale coś jej nie wychodzi 😁
Ale słodki widok z rana mam na Domina 😁 rozbroił mnie 🙂 śpiący jest, to się kładzie spać i tyle 😁 hahahah
Marta, Ty nie lubisz słodkiego?? Tez bym tak chciała 😁 wtedy by mi było o wiele łatwiej 😁
Dawno nie dawałaś na forum zdjęć Gabrysi 😘 😘 😘
Kasia pewnie do ślubu się szykuje.
Byłam na wycenie 🙂 i jestem szczęśliwa, bo za komplet zapłacę 700zł, czyli nie trzeba dłutować 😁
dodatkowo za wizytę nie zapłaciłam, bo będę u nich wyrywać, także 50 zł w kieszeni 😁
Także w piątek idę wyrwac pierwszego 🙂 głupia jestem i myślę, że co 3 dni bym chciała wyrywać, on mi radził co 10 dni. Zobaczę jak to będzie. W każdym razie jestem na dobrej drodze do aparatu 😁

• Mamusie
hej 🙂 ja tak szybciutko bo zaraz śniadanie ide robić i później na dwórek z lujem 😉 no mały zasypia jak jest zmęczony i koniec hehe 😁 Nina no to nie jest tak źle z ceną 😉 no ale co trzy dni kurcze odważnie hehe ale trzymam kciuki bo może akurat się uda jak dobrze będziesz to przechodziłą 🙂 No i teraz Mini fotki heheeh takie piwo powinni wprowadzić naprawdę hehe napewno cieszyłoby się popularnością 🙃 🙃 lece zajrze pozniej aaaa Marta pochwal się nowymi fotkami Gabi 😉

tak Mini nie pykło z godziną ha ha ha 😁 😁
dziś wstałam oooooooooooooooooooooooooo 9:30 😮 😁
ale byk w domu,na popołudniu z Oliwką do pediatry bo coś ma na piętkach 🤢

Nina słuchaj lekarza i zrób jak radzi co 10 dni w tym czasie znajdzie dziąsło czas na podgojenie się 😘 😁

Kasia na bank się do ślubu założę się że kreacje jej i Kayki będą full wypas 🙂 czas goni a my z Nina jeszcze zaproszeń nie mamy ale tak myślę że polecimy tanią linią KUR-AIR (krowa na kurze) i wejdziemy na KROWI RYJ 😁 😁 😁

• Mamusie
Meldunek 🙂
Ja po pracy. Wyszłam godzinę wcześniej bo dzieci już wszystkie poszły do domku 🙂

Jeszcze 4 dni pracy i weekend 🤪 Mam urlop na środę 2 maja i 4 maja na piątek także się wylabuję haha 😁 😁 😁

Piwo Foch pierwsza klasa 😜 😜 😜

Wczoraj w Polo Markecie była promocja Harnasia za 1.25 zł a dzisiaj Calsberga za 1.49 zł 🤪 🤪 🤪 Totalnie fantastycznie hehe 😁 😁

Zajrzę wieczorkiem Paaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂

A ja dziś mam rollo mężowaty zrobił 😁 i piwko na wieczór 😁
JA DZIŚ WYPIĆ WIECZOREM PIWO 😁 🙃

o ile nie usnę bo jestem zmęczona i padnięta,pytałam się położnej dziś przy okazji co w wypadku jeśli jutro też będę tak krwawić poradziła mi następny termin,zwłaszcza że chodzi o cytologie to mam przyjść 9 maja ,no chyba że jutro będzie sucho na dole ☺️
bo wczoraj dostałam mocniejszego plamienia lub może to okresowe ale nie wiem bo dziś już słabsze a wczoraj ze skrzepami ☺️ ☺️

kolejna rzecz nie ciekawa to to że schudłam od czasu szczepienia Majki które było w sumie po Wielkanocy więc nie tak dawno 😞 😞
obserwuje teraz wagę....

• Mamusie
A ja za piwem nie przepadam, czuję się po nim 6kg cięższa i co chwilę do kibla latam 😜 czasem Redsa wypiję lub Desperadosa, a ogólnie to na topie jest Martini z colą lub Bacardi z colą i limonką. Więcej nie jestem w stanie napisać, gdyż moje dziecko mnie wypompowało 😉 dobranoc 😁

naylaaa napisał(a):
A ja za piwem nie przepadam, czuję się po nim 6kg cięższa i co chwilę do kibla latam 😜 czasem Redsa wypiję lub Desperadosa, a ogólnie to na topie jest Martini z colą lub Bacardi z colą i limonką. Więcej nie jestem w stanie napisać, gdyż moje dziecko mnie wypompowało 😉 dobranoc 😁
Kura ja piwa bez soku nie wypije!! boi dla mnie to gorzkie 😁 ale redsa i jeszcze z żurawiną mniam 😁

• Mamusie
no to ja druga 🙂 Mini mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest dobrze!!! Trzymam kciuki 😘 Ja piwko lubie, tzn. teraz nie moge hehe, ale ogólnie jak zaczyna się sezon grillowy to uwielbiam wypić sobie zimne piwko 😁 czasem z soczkiem (najlepiej smakuje nad morzem 😉) a czasem zwykłe gorzkie 😉 lece małego ubrać bo jeszcze w piżamie biega hehe a wstajemy ostatnio o 6 bo Dominik musi tate do pracy odprawić heheh chyba budzi się na dzwięk budzika Pawła o 5.45, no ale jak zrobi się trochę cieplej to będę go próbowałą do jego pokoju przerzucić na nocki więc może będzie wtedy dłużej spał 😉