Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
U mnie kolejny dzień sprzątania.... myśle, że dzisiaj i jutro jeszcze będę się wałęsać ze ścierą 🤨 🤢
Co do mleka to moja Ala wogóle nie toleruje nabiału. Nie chce nic jeść ani mleka, ani jogurtów jeszcze mleka to się napije takiego normalnego, ale ze szklanki bo z butli już też nie poza tym nie ruszanic a ni serków, ani sera zółtego, białego kompletnie nic 🤔 Byłam z tym u lekarza i muszę uzupełniać to wit. D i calcium 🙂
Sylwia gratuluje i zazdroszcze ruchów dzidziusia bo nie ma nic piękniejszego 🙂
Ninka Ty też szczuplasek i laseczka jesteś 🙂
Fortki dodam na pewno ale nie wiem kiedy bo jeszcze na paczke z pl czekam a tam są firany itp. 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ha ha ha Sylwia nie tylko za świnią tęsknie 😁
po prostu ja tak mam,nerwy czy coś i nie chce mi się jeść,a teraz w ogóle mamy w domu ciężkie dni itp...

SylwiaC napisał(a):
a ja się zastanawiam za tydzień w sobote idziemy do Pawła bratanka na komunie a ja nie mam co na siebie włożyć 🤢 w zeszłym tygodniu wchodziłam jeszcze w moje ciuchy i zapinałam sie a w poniedzialek wciagnęłam spodnie to już ich nie dopiełam 😮 🙃
A ciuszki po ciąży wydałaś??

• Mamusie
Później dziecko się będzie wstydzić, że na takiej okładce było. Dla mnie jest granica wieku... Naprawdę robi mi się niedobrze jak widzę taki obrazek... czytałam to dziś na pudlu 😜 na polsat cafe tez leci taki dokument o sześciolatkach, które dalej piją mleko 🤢 🤢 przełączam, bo nie moge patrzeć 🤢 🤢

allllllllllllle burza mózgów 😁 dobrze że ja Titki już nie karmie 😁
nażarłam się jak świnia 🙂 humor o niebo lepszy,a jutro wolne 😁 ale dopiero od popołudnia...
a jeszcze coś w poniedziałek składam papiery do pracy w pizzerii miał mój iść ale godziny pracy mu nie pasowały,a szef chce dyspozycyjnego pracownika bo asortyment poszerza....
tak więc mam kupe planów...oj DUŻĄ KUPE 😁 teraz tylko ważna realizacja 🙂

gonia88811 napisał(a):
Hejka laseczki 😉
Wczoraj Tomek zrobił całkowity format i dziś się tu wdarłam !!!!!!!!! Mam nadzieję że już z Wami zostanę 🤪
Ale utraciłam wszystko co było na dysku 😞 wszystkie zdjęcia Oli od urodzenia 😞 😞

czzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘 😘 😘
zdjęcia idzie odzyskać 🙂 są programy wiem bo mój też tak zrobił pamiętasz??
wszystkich nie da rady ale część tak 🙂

• Mamusie
Krowa, weź tu kupy nie rób!! 🙂 bądź kiedyś kulturalna 😁 Czita, nareszcie 😁 Pigi, Małpa, nareszcie z nami 😁
Krowa, pomóż koleżance odzyskać zdjęcia 😁
Ja mam zdjęcia na kilku pen drive'ach w razie czego, ale przydałaby się pamięć zewnętrzna.
No to trzymamy kciuki za posadę w pizzerii 😁 widzę, że wszystkie sroki za ogon łapiesz hahha 😁

naylaaa napisał(a):
Krowa, weź tu kupy nie rób!! 🙂 bądź kiedyś kulturalna 😁 Czita, nareszcie 😁 Pigi, Małpa, nareszcie z nami 😁
Krowa, pomóż koleżance odzyskać zdjęcia 😁
Ja mam zdjęcia na kilku pen drive'ach w razie czego, ale przydałaby się pamięć zewnętrzna.
No to trzymamy kciuki za posadę w pizzerii 😁 widzę, że wszystkie sroki za ogon łapiesz hahha 😁
a tak tzw. chce spróbować życia pełną parą i czegoś więcej niż bycia tylko mamą 🙂

• Mamusie
Ooooooooo i jestem znów haahaaaahahaha ale się ciesze jak dziecko 🤪 🤪 🤪, znów będę (może ) z Wami 🤪 🤪 🤪
Mućko do pracy ruszasz ?????? Uuuuu , no to powodzenia życzę , ja chętnie w domu bym posiedziała troszkę . No ale nie moge bo mieszkanie większe nam potrzebne i samochód chcemy zmienić .
Mućko coś kojarzę że Ty też miałaś podobny problem z fotkami . Chętnie skorzystam z twoich pomocnych wskazówek - ale nie teraz.
Miałam czw. i pt wolny i od weekendu zaczynam tydzień ciężkiej pracy 😠 Ale po pracy i spacerze z Ola będę zaglądała choć na chwilke 🤪
Moje starsze dziecko jedzie w pon. na wycieczke 3 dniową , z Tarzanem zostajemy sami 😜 no i z małą hihihi.
No kochane ja juz mówie wam dobranoc dziś bo jeszcze do zrobienia mam dużo 😮 i do łóżeczka zaraz lecę poleżeć bo dziś cały dzien po za domem byłyśmy(pogoda dopisała nam) i jestem padnięta.
Czitka się odmeldowuje i całujęęęęęęę paaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Mamusie
Czita, to czekamy na stałe bywanie na mamuśkach 😁

Chciałam się pochwalić jakie mój mąż ładne promy pasażerskie spawa 😁 Akurat tego konkretnego na zdjęciu nie robił, ale takie same robi 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/140/aidaluna.jpg/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/8294/aidaluna.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

trzymajcie tylko kciuki abym się nie poddala,bo chce bardzo dużo,ale też musze mieć siły by się nie poddawać.... 😘 😘
szkoła,praca.... zobaczymy 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
trzymajcie tylko kciuki abym się nie poddala,bo chce bardzo dużo,ale też musze mieć siły by się nie poddawać.... 😘 😘

Dasz radę 😁 nie poddasz się 🙂 wspieramy Cię w działaniach 😁

Dobranoc Zoo 😁

Taki wózek jutro zamawiam.Kolor pomarańczowy.

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-lekki-4-8kg-aluminium-2kolory-hit-i2319350025.html

• Mamusie
Hej piękne 🙂 Witaj Czitonka 😘 haha Sylwia, ale ci zazdroszczę tych pięknych chwil pozytywnie oczywiście 🙂 Nina wózek nie jest zły jak na przejściowy to jest bardzo dobry 😉 byłam dziś w biedronce i widziałam spacerówkę nawet fajną za 169 zł albo trochę mniej … Marta szczepionka płatna, czyli ta skojarzona. Katarzyno! Jak już wypucujesz swoją willę to proszę o fotki (kuchnia bardzo fajna)
MINI DASZ RADĘ 🙂 TRZYMAMY MOCNO KCIUKI 😘

naylaaa napisał(a):
mini23 napisał(a):

Dasz radę 😁 nie poddasz się 🙂 wspieramy Cię w działaniach 😁

Dobranoc Zoo 😁

Taki wózek jutro zamawiam.Kolor pomarańczowy.

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-lekki-4-8kg-aluminium-2kolory-hit-i2319350025.html

ale waga mała 😮 😮 😮 😲 😲 kolor mi się podoba 🙂