Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kafinka napisał(a):
Bardzo mi się podobają te pantofelki, ale ta cena 🤢
http://www.loft37.pl/pl/p/Love/216
Aga świetne ale ja bym ich nie ubrała bo nie moge 😞 mam słaby kręgosłup,może dla tego że taka chuda jestem i nie umiem w takich chodzić a często mi się takie podobają ☺️ ☺️

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
No właśnie Martucha pokazuj ten wechikuł 😁 😁
Ja czekam na bułeczki ze sklepu bo M poszedł. Ala już zjadła śniadanie.
Kurcze Alusia nie chce spać w swoim łózeczku 🤨 Dzisiaj znów w nocy się obudziła i płakała i musieliśmy wziąć Ją do łóżka a spanie z małym dzieckiem jest dla Nas męczące bo nie jesteśmy przyzwyczajeni 🤨 Nie wiem co robić. Chcemy Jej kupić kanape, ale jeśli będzie spała na niej w pokoju swoim to też może być niewypał 🤔
Kafi buty super - lubie takie orginalne ale u mnie byś podobne kupiła za 20-25 funtów czyli jakieś max 125-130zł 🙂

• Mamusie
ale napisałyście postaram sie krotko cos napisac bo nie mam czasu za bardzo. Sukienke taka podobna ma moja siostra i w czawartek mi przywiezie to sobie przymierze i zobacze czy mi wogole bedzie pasowala a jak cos to na przyjecie pozycze od niej 🙂 ja też wymiekam przy Dominiku bo mu zeby wylaża i nie daje czasem juz rady 😞 a dziś się okazało, że to nie nowy ząb tylko czwórka na dole (przebiła mu się już 20 kwietnia) i dalej sie wybija od środka bo ciągle była z jednej strony przebita tylko, mały wczoraj na śnaidanie zjadł kawałek chleba z dżemem i pił soki ze dwa plastry ogórka, kilka paluszków i pół banana, nawet mleka nie udało mi się w niego kropli wcisnąć, dziś na śniadanie tylko kawałeczek suchej bułki zjadł i kawałek pomarańczy no, ale pije za to i daje mu więcej soku chociaż bo się martwie 😞 Kafinka a ja nie widze Twojego awatara hmmm moze nie mam cie w znajomych? 😉 😁 KAsiu fajnie, ze sprzatanie już poszło 😁 Ja wstaje ostatnio o 5.20-6.00 w tych godzinach mały już jest na nogach i nie da nam pospać 😮 Gosiu spacerwoka śliczna!!!!!

• Mamusie
hej 🙂
Gosia, fajny wozek 🙂
Marta, pochwal sie swoim wozkiem 😉
my mielismy jak wiecie 2 wozki, ale ostatnio pierwszy oddalismy Paulinie, wiec pozostalismy przy maclarenie i nie bede go juz zmieniala na zaden inny 😉
Kasia, pociesze Cie, ze jak juz skonczysz sprzatac, to trzeba bedzie zaczac od poczatku 😁 gora, dol, dol, gora i tam ciagle 😁 Alusi juz zrobiliscie oddzielny pokoik?
pochwal sie jak masz - bedziemy potem mogly podziwiac efekty - przed i po metamorfozie 🙂
Kafi, swietny avatarek 🙂
Sylwia, sukienka mi sie wydaje, ze raczej na wysoka kobietke 😉 ale jako ciazowka- jak najbardziej ok 🙂
Kaya tez ma swoje proby wymuszania, a jakze, ale ogolnie dajemy rade, bo ja wystarczy zabawic czyms innym, odwrocic sprytnie uwage 😜
jakis czas temu kupilismy jej z fisher price swietny dzbanuszek z kubeczkami, dzbanuszek wydaje rozne dzwieki m.in imituje nalewanie herbaty do kubka, wiec Kaya chodzi z czajniczkiem wszedzie i wszystkim kawe i herbate robi, ubaw mamy z nia 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
a ja wczoraj Dominikowi butki kupilam takie coś tenisówki za kostke w daichmanie kurcze wzielismy je bo w sobote nie wiem jaka pogoda bedzie a my na przyjecia a te butki juz zniszczyl troche no i sie male chyba juz robia wiec zostały mu sandałki a tenisowki kupilismy za 59 zł 😮 no ale co zrobic 😉 Ja mam dziś lenia 🤢 🤔 no i czekam, az mały wstanie żeby spróbowac dać mu coś jeść, bo po południu jedziemy z Pawłem do miasta do mebli pare akcesorii kupic i będę miaął niedługo w dużym pokoju nową szafkę pod tv i komode 😁 pochwlę się Wam jak jużbędą skończona 🙂 no i do pokoju Dominika jade sprawdzić czy mają taką płyte na fronty jak mi się podoba i uchwyty 😁

• Mamusie
a mały nadal śpi 😮 🤨 ale wstawiłam pierożki mu na obiad i zaraz go obudzę bo się nie wyrobimy żeby jechać do miasta, tak myślę, że jak mu nie przejdzie jeszcze dziś ta niechęć do jedzenia i jutro rano nie będzie chciał jechać to pojade do lekarza niech go obejrzy bo może to coś innego a ząb przy okazji 🤔

• Mamusie
Kasiu Alusia będzie mieć osobny pokoik właśnie jest w trakcie ,,robienia,, 🙂 Ale Ala nie chce spać w łózeczku w swoim pokoju i niestety śpi z nami 🤔 My nic raczej remontować nie musimy kilka małych poprawek i meble, ale wiadomo meble to tez koszt niestety 🤨

ok odezwe się 🙂 ciesze się mamusie z waszych planów zakupów meblowania 🙂
a wiecie że od soboty macie tydzień tęsknoty za :
NAJBARDZIEJ inteligentną osobą?? 😁
NAJMĄDRZEJSZĄ 😁
NAJUKOCHAŃSZĄ 😁
NAJPODLEJSZĄ 😁 na forum 😁 😁 🙃

czyli MILKĄ 😁 🙃 🙃 a jak coś to FOCH 😁 😁

• Mamusie
Hej 🙂
po pierwsze to kto niby ma tęsknić za taką Krową? A opis odbiega od rzeczywistości 😁 tylko ta najpodlejsza pasuje.

My przed 7 wyszliśmy z domu,bo pojechaliśmy na wyniki i w piątek do lekarza - w sprawie tych kępek żółtych 🤢 🤢
Ja właśnie wróciłam z ekstrakcji 😜 Jeszcze tylko jeden i koniec 😁 ale dziś elegancko mi wyrwał. Ciekawe jak znieczulenie puści 😉
Czita, wózek baaardzo mi się podoba 😁 A Oli? 🙂
Marta, czekamy na zdjęcie Gabi powozu 🙂
Mój wózek wysłali dziś, takze czekam na kuriera 😁 może już jutro będzie?? 🙂
Sylwia i jak te tenisowki na wysokie podbicie?
Pigi, dzięki za opis domku 😁 będziesz miała duuuużo latania ze szmatą 😁 Może Ala się boi przez to, że to nowy dom? hmmm nie wiem.
Kasiu, Kaya to mała gospodyni hahaha 😁

naylaaa napisał(a):
Hej 🙂
po pierwsze to kto niby ma tęsknić za taką Krową? A opis odbiega od rzeczywistości 😁 tylko ta najpodlejsza pasuje.

My przed 7 wyszliśmy z domu,bo pojechaliśmy na wyniki i w piątek do lekarza - w sprawie tych kępek żółtych 🤢 🤢
Ja właśnie wróciłam z ekstrakcji 😜 Jeszcze tylko jeden i koniec 😁 ale dziś elegancko mi wyrwał. Ciekawe jak znieczulenie puści 😉
Pigi, dzięki za opis domku 😁 będziesz miała duuuużo latania ze szmatą 😁 Może Ala się boi przez to, że to nowy dom? hmmm nie wiem.

ODCHODZĘ ŻEGNAJCIE KURA MNIE ZDENERWOWAŁA I WALE FOCHA 😠 😠
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................WRÓCĘ ZA PARĘ MINUT 😁 😁 🙃 🙃

• Mamusie
Nina te trampki sa ok, ale jade jutro mu na wieksze jeszcze zamienie bo w sklepie wydawalo mi sie ze sa ok, ale w domu stwierdzilam, że są na styk a bez sensu buty na jakies dwa trzy tygodnie kupowac.... pozniej dam wam ich foto. Dominik właśnie bawi sie z kuzynem wiec mam chwile na odpoczynek bo wlasnie z miasta wrocilismy. Hmmm cos jeszcze mialam pisac ale nie pamietam 😉

SylwiaC napisał(a):
Nina te trampki sa ok, ale jade jutro mu na wieksze jeszcze zamienie bo w sklepie wydawalo mi sie ze sa ok, ale w domu stwierdzilam, że są na styk a bez sensu buty na jakies dwa trzy tygodnie kupowac.... pozniej dam wam ich foto. Dominik właśnie bawi sie z kuzynem wiec mam chwile na odpoczynek bo wlasnie z miasta wrocilismy. Hmmm cos jeszcze mialam pisac ale nie pamietam 😉

Sylwia chciałaś może napisać MINIATURKA NIE ODCHODŹ 🤪

• Mamusie
mini23 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):

Sylwia chciałaś może napisać MINIATURKA NIE ODCHODŹ 🤪

hehe 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej 😉 to ja 😜
Moja Paula dojechała cała i zdrowa 🙂
Marta fajnie że jesteś zadowolona z pracy, wtedy aż chce się pracować 🙂
Kasia moja Ola tylko w swoim łóżęczku śpi, nigdzie nie zaśnie no i w wózku uśnie, na wakacje zabieramy łóż. turystyczne.
Sylwia moja Ola też nie ma apetytu 😞 trzeba za nią chodzić i prosić aby zjadla, ale ona ma co jakiś czas tekie akcje.
Kaffi buty są śliczne , podobają mi sie strasznie 😉
Mini nie będzie Cie tydzień??? Straszne 😁 😁 🤪 Musisz sie dowiedzieć czy zaliczą Ci zaległą szkołe, wiem że studia można kontynuować, ale nie wiem jaka szkołę Ty chcesz kończyć 😉
Kurko a co Łukaszkowi będą robić z tymi .... mmmm zapomniałam jak to sie nazywa ☺️ to się da wyleczyć ????
No to ja sie zameldowałam i zmykam do małej 😉

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Hej 🙂

ODCHODZĘ ŻEGNAJCIE KURA MNIE ZDENERWOWAŁA I WALE FOCHA 😠 😠
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................WRÓCĘ ZA PARĘ MINUT 😁 😁 🙃 🙃

ILE JA NA TĘ CHWILĘ CZEKAŁAM!! AAAAAAAAAHHHHHH 🙂 WYNOCHA

• Mamusie
gonia88811 napisał(a):
Hej 😉 to ja 😜
Moja Paula dojechała cała i zdrowa 🙂
Marta fajnie że jesteś zadowolona z pracy, wtedy aż chce się pracować 🙂
Kasia moja Ola tylko w swoim łóżęczku śpi, nigdzie nie zaśnie no i w wózku uśnie, na wakacje zabieramy łóż. turystyczne.
Sylwia moja Ola też nie ma apetytu 😞 trzeba za nią chodzić i prosić aby zjadla, ale ona ma co jakiś czas tekie akcje.
Kaffi buty są śliczne , podobają mi sie strasznie 😉
Mini nie będzie Cie tydzień??? Straszne 😁 😁 🤪 Musisz sie dowiedzieć czy zaliczą Ci zaległą szkołe, wiem że studia można kontynuować, ale nie wiem jaka szkołę Ty chcesz kończyć 😉
Kurko a co Łukaszkowi będą robić z tymi .... mmmm zapomniałam jak to sie nazywa ☺️ to się da wyleczyć ????
No to ja sie zameldowałam i zmykam do małej 😉

To chata wolna, a Paulina odpoczywa 😁
Co do Łukaszka, to nie ma na to leku i nie wiem co będzie dalej 🤨 🤨

• Mamusie
hehe Miniatura chyba raczej nie chodziło mi o Ciebie 😜 Ty nas i tak nie opuścisz my to wiemy 😜 Gosiu ja musze właśnie też turystyczne łóżeczko kupić jeszcze bo na wakacje też nad morze się wybieramy z małym planujemy tak w okolicach rocznicy naszej jechać czyli około 25 lipca tylko nie wiemy jeszcze gdzie i na ile ale napewno nie na tydzień bo Paweł nie może tyle bez pracy wytrzymać hehe 😉 mały troche zjadł na obiad i teraz kawałek chlebka z dżemikiem wcisnełam mu, no ale zgłupieje z tymi zębami bo trójka mu jednak też wychodzi masakra jakaś... 🤢 Dominik śpi w swoim tapczaniku z nami już dawno nie spał tylko rano wychodzi z tapczanika i idzie do nas na leżakowanie hehe tzn. on się po nas turla i nas budzi 🙂 ide szykować go powoli do kąpieli może wpadnę później chyba, że Paweł mnie czym innym zajmie 😜

Kura MASZ SZCZĘŚCIE ŻE MIESZKASZ DALEKO BO INACZEJ ZASTOSOWAŁA BYM KOP Z KOPYTA I RZUT PLACKIEM W OKO 😠 😠 😁

Gosia miałam liceum zaoczne odroczone,teraz chciałam wrócić ostatni rok by był ale nie ma drugiego semestru czyli 2 lata w dupie chyba że popytam w innych szkołach czy zaliczyli by mi bo szkoda mi czasu bo informatyczna policealna tez trwa 2 lata a jest mi potrzebna później do nas do znajomego do zakładu....
🤨

• Mamusie
Hej 🙂 Aga, a próbowałaś buty na koturnie? Kasia jakbyś znalazła tam u siebie za tę cenę, co piszesz to ja bym chętnie je kupiła z twoją pomocą oczywiście 🙂 One mi się tak strasznie podobają, że śnią mi się czasami haha 🙃 Sylwia ja widzę twój awatar, więc ty powinnaś też widzieć mój bez problemu 🙂Byłam dzisiaj z Mają u lekarza, bo strasznie mi kaszlała w nocy no i jest bardzo przeziębiona 😞