Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Kaya idzie jak burza z mową 😁 będzie geniusz hihi 😁 po mamie taka mądra 😁

Krowa, wysyłaj kurierem swoje panny, przynajmniej zajmą się moim diabełkiem hahah 😁

pewnie, ze po mamie 🤪 🤪 🤪. M tez tak sobie drwi ze mnie 😜
bo uparta i niecierpliwa tez jest po mnie (podobno 😮 ) 😜

• Mamusie
Dominik czuje sie dzis lepiej chociaż jest nieznośny, a przed chwila nabil sobie guza bo spadl z krzesla na samochod i ma przez cale czolo ślad teraz czerwony ale będzie siniak jak nic 😠 A Kaya ślicznie mowi i duzo bardzo !!!! Naprawde geniusz 😁 podklad dla młodego wystarczy zanucić hehe

kasiak napisał(a):
eeee tam, nabijacie sie 😁 😁 😁
ale mam cos dla was z ostatniej chwili :

http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=RY09CC08yC4

tu link nie działa ale na face widziałam L 😁 Kayka buja się jak z jajkiem 😁 ale jak dupcią kręci 😁 😁

• Mamusie
haha jak slicznie tańczy!!! Ja juz wykapana, Domi śpi, tylko mały nie chce mi pić mleka już 3 dzień nie ruszy nawet przez sen mu nie wcisne zobaczy butle i od razu mowi nie pytam po którejś próbie a herbatke chcesz a on tak no wiec mu daje na noc do popicia herbatkę. Na szczęście dziś zjadł z nami na kolacje kanapke z dzemem wiec nie ma tragedii. Lece do jutra 😘

• Mamusie
Skończyłam !! Na dzisiaj mam zrobione to co planowałam w domu 😁 Póki salon nie będzie zrobiony to będzie jeszcze łabagan bo brakuje nowych mebli 🙂 Ale jest chociaż czyściutko 🙂

Kasiu niestety nie mogę obejżeć filmiku bo nie pamiętam loginu i hasła na youtube 🤨

• Mamusie
ale zmeczona jestem hehe troche z tym małym klopsikiem się nalatałam... Buciki w daichmanie zamieniłam na większe i faktycznie są lepsze i dłużej pochodzi, byłam nawet w biedronce, kauflandzie i takim naszym supermarkecie rejonowym, no i weszłam do pepco zobaczyc czy maja cos ciekawego hehe wiec troche polatałąm 😁 teraz lece do pizzy wszystko przygotowac bo pewnie lada chwila maly sie obudzi

• Mamusie
u nas dzis troche slonca sie pokazalo, wiec mialam energie do pracy 😉
posprzatalam, obiad ugotowalam, 2prania zrobilam (chyba zaraz bede zdejmowala), bylam z Kaya w parku na placu zabaw.... teraz padla i spi sobie, a ja ide cos przekasic i w telewizje troche popatrze 😉 😉 Sylwia, juz 20tydz.? jak ten czas szybko leciiiii 🙂 🙂

Jestem 🙂 byłam na badaniach,mam wyniki,i Femoden zapisany ten co po Oliwce 🙂 już kupiłam okres mi się zaczyna więc zaczynam od jutra branie 😁 mam też wyniki cytologi - będzie do powtórki bo stan zapalny wyszedł....no ale na to tez dostałam leki,załatwiłam też dentystkę dziś od razu 🙂 poszłam złożyć cv ale lipa bo chcą z prawo jazdy 😞

aisak_89 napisał(a):
Mledunek 🙂
Kasiu u mnie tez ładnie tez był długi spacer i zakupy 🙂
Sylwia to już połowa za Tobą 🙂 9 październik to waga znak z odiaku bardzo dobry znak 🙂 Ja też waga jestem i jaka dobra dusza ze mnie haha 😁 😉
Jakie imie wybraliście ??
ha ha ha bo rykne śmiechem 😁 😁 🙃 🙃
Właśnie Sylwia jakie imię?? 😁
ja jak bym miała syna nazywał by się Marcinek 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 😁

• Mamusie
No to fajnie, że u Was też się słoneczko pokazało dziewczyny u nas ma być od piątku co raz lepiej więc czekamy na słoneczko 🙂 No czas szybko leci już 20 tydzień jejku 🤪 jeśli faktycznie chłopiec to będzie Sebastian (tak miał mieć Domi na imie w pierwszej wersji, ale ze względu na Pawła rodzine której się to imie nie podobało zrezygnowaliśmy). Wogóle w sobote jak byliśmy u teścia na imieninach to nas rodzina pytałą czy mamy imię a my powiedzieliśmy, że będzie Sebastian to wszyscy nie, o jej może coś innego a ja się w tym momencie wkur*** i już bym najchętniej do domu poszła, no ale jakoś wytrzymałam. A imię i tak zostawiamy, bo tak chcieliśmy i jak urodził się Dominik to mówiliśmy, że jak będzie drugi to będzie Sebek bo nam się podoba 🙂
Mini no to powodzenia na kursie jazdy 🙂