Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hehe jakoś daje rade wkońcu Domi po mamusi taki ranny ptaszek 🙂 my nie chodzimy za to poźno spać bo i Paweł rano do pracy i ja wstaje wiec przed 23 jesteśmy w łózku 🙂 ja też wole pewne rzezcy przemilczeć i zostawić bieg spraw tak jak jest i już bo czasem nie warto kłócić się i robić pretensje bo wina jest z reguły po obu stronach, a tak jest dobrze, my się nie pokłóciliśmy rozmawiamy normalnie i jesteśmy szczęśliwi a to mnie pewnie czegoś nauczy, no ale ... lece bo dziś kluski ziemniaczane na obiad z boczkiem robie, a już mam wiekszość wyprasowaną ale musiałam przerwę zrobić i pranie już rozwieszone, drugie w pralce, odkurzone, no i nawet warzywnik przepieliłąm fakt tylko 4 grządki ale zawsze to już coś 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej.

Melduję się 🙂 Co do związków i małżeństw to jest tak że osoby trzecie nie powinny się wtrącać i osądzać bo to tylko i wyłącznie sprawa żony i męża. Każdy musi sobie radzić jak potrafi i jak mu intuicja podpowiada. Jak to się mówi, każdy jest kowalem swojego losu. Nikt nie naprawi małżeństwa jak osoby które w nim są.

Nina, to teraz już z górki jak ostatni ząb wyrwany 🙂 Wózek ok choć nie mój styl. No ale wiesz jak u mnie z gustem hehe. Ciężko dogodzić 😁

Sylwia, Ty to masz zdrowie wstawać tak wcześnie 🤪 No ale Domi chodzi Ci wcześnie spać tak więc o 5 już wyspany hehe. Moja z reguły koło 20-20:30 ostatnio i budzi się przed 8 z reguły także prawie 12 godzin śpi 🙂 Teraz właśnie zasnęła więc muszę posprzątać conieco 🙂

Ugotowałam zupę- kapuśniak na słodko 🙂 A Rafałowi dodatkowo ziemniaki z gulaszem i kapustką 🙂

Idę obejrzeć "Julkę" bo wczoraj nie oglądałam bo byłam na solarium.

Miłego popołudnia 🙂

• Mamusie
Marta masz rację nikt nie powinnien się wpierdzielać w kogoś życie jako trzeci. U mnie nie było takiej sytuacji, że ktoś się wtrącał oprócz pojebanej teściowej tyle, że ją mam w du***, ale były inne chyba nawet bardziej boleśniejsze sytułacje.
Marta musisz pokazać rezultaty opalania 😁 Ja teraz już chodzę tylko na podtrzymanie bo nie lubie ,,skwarki,, na skórze haha 😁 🤪 😎

Ja tu wchodzę i takie mile rzeczy o mnie 😁 😁 🤪 😎 😎
DZIĘKUJE 😘 😘

Ja się nie udzielam na temat małżeństw.... bo życie zaskakuje.... 🙂
co do mojego humoru to mam bardzo dobry,ale za to P. próbuje mi goi psuć "bo jak ja nie mam dobrego humoru to i ty nie możesz mieć" --- szczyt egoisty 😠 , ale ja też się taka zrobię....
teraz tylko ja i dzieci 😉

Sylwia twoje podejście do życia,ciąży bardzo mi się podoba 🙂 ty bardzo mało narzekasz czerpiesz z życia dużo radości 🙂 a moge spytać ile już minęło od waszego ślubu??

Jutro po południu jadę do mamy,ale będę wpadać na neta wezmę kabel by podłączyć modem telefoniczny z komórki....

• Mamusie
Mini, dobrze, że będziesz mogła zaglądać do nas bo tydzień to sporo czasu i pusto by było bez Ciebie 🙃

Kasia, ja też nie lubię efektu "skwarka" hehe. Mam jasną karnację i lepiej czuję się opalona także trochę pochodzę by się opalić a później tylko na podtrzymanie. No a jak da tylko radę to w weekend na działeczce będę się opalać 🙂

Jem trzeci talerz zupy a miałam się odchudzać 🙃 No to od jutra albo od niedzieli 😁

Agata mogłaby urodzić w moje urodziny, nie miałabym nic przeciwko ha ha 😁 😁

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Martuś jak też jestem ,,córka młynarza,, 🤨 blada jak mąka jestem 🤨 A więc musi byc trochę opalenizny bo też się lepiej czuje i odrazu człowiek zdrowiej wygląda haha 😁

To witaj w klubie hehe 🙂
Ja czuję się przede wszystkim ładniej bo opalenizna dodaje uroku, nie zaprzeczajmy 🙃 😜
Jutro mam spotkanie 10 lat po maturze w Klubie więc tym bardziej się zdecydowałam by w końcu zacząć chodzić na solarium 🙂 Wyglądać jakoś trzeba hehe 😁

aisak_89 napisał(a):
Martuś jak też jestem ,,córka młynarza,, 🤨 blada jak mąka jestem 🤨 A więc musi byc trochę opalenizny bo też się lepiej czuje i odrazu człowiek zdrowiej wygląda haha 😁

a miniatura idzie na solarium u mamy 😎 😎 😎
paweł FOCHA strzelił że "takie rzeczy biore do mamy" 😎
a ja mam lotto

tylko się boje bo mama sobie moja dupe spaliła ostatnio mimo że chodzi od ho ho kilka razy w miesiącu 😁 a ja bladziutka to nie chce płakać 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

a ja mam lotto

tylko się boje bo mama sobie moja dupe spaliła ostatnio mimo że chodzi od ho ho kilka razy w miesiącu 😁 a ja bladziutka to nie chce płakać 😁

Krowa widziałam Cie na żywo i Ty to max 5 minut pierwszy raz 😁

aisak_89 napisał(a):
mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

a ja mam lotto

Krowa widziałam Cie na żywo i Ty to max 5 minut pierwszy raz 😁

tak bo kto mi później dupkę pomasuje 😁 🙃 🙃 😁

• Mamusie
Solary moje drogie 😁 hihi. Sylwia, ja tez mam pobudki o 5 😠 😠 🤨 🤨 no, ale jakoś żyję 😉 choć wstaję pół godziny z łóżka i nie mogę doj sc do siebie.
Nie pytajcie jajki mam humor 😞 byliśmy u specjalisty i mały wyniki na cholesterol i trójglicerydy ma dobere 🙂 czyli ogólnie się cieszę tym, ale ... dali nam skierowanie do szpitala na kilka dni na specjalne badania w kierunku chorób metabolicznych. Chcą sprawdzić, czy te kępki żółte wychodzą na skórze przez jakąś chorobę metaboliczną, czy po prostu tak Łukasz ma. 4 czerwca się zapisałam, najlepiej od poniedziałku, a nie od jakiegoś czwartku, żeby siedziec bez sensu weekend w szpitalu 😞 ja moge być z małym, ale mam do dyspozycji podłogę... także muszę jakiś gruby koc i śpiwór wziąć, żeby na czymś spać. Polskie szpitale 🤢 🤢 jestem od środka rozbita, płakać mi się chce.. szkoda słów. Nikt mnie nie rozumie 😞

naylaaa napisał(a):
Solary moje drogie 😁 hihi. Sylwia, ja tez mam pobudki o 5 😠 😠 🤨 🤨 no, ale jakoś żyję 😉 choć wstaję pół godziny z łóżka i nie mogę doj sc do siebie.
Nie pytajcie jajki mam humor 😞 byliśmy u specjalisty i mały wyniki na cholesterol i trójglicerydy ma dobere 🙂 czyli ogólnie się cieszę tym, ale ... dali nam skierowanie do szpitala na kilka dni na specjalne badania w kierunku chorób metabolicznych. Chcą sprawdzić, czy te kępki żółte wychodzą na skórze przez jakąś chorobę metaboliczną, czy po prostu tak Łukasz ma. 4 czerwca się zapisałam, najlepiej od poniedziałku, a nie od jakiegoś czwartku, żeby siedziec bez sensu weekend w szpitalu 😞 ja moge być z małym, ale mam do dyspozycji podłogę... także muszę jakiś gruby koc i śpiwór wziąć, żeby na czymś spać. Polskie szpitale 🤢 🤢 jestem od środka rozbita, płakać mi się chce.. szkoda słów. Nikt mnie nie rozumie 😞

Ninuś napewno będzie dobrze 😘 wiem że się boisz i ci smutno,ale plus jest taki że zbadają Łukaszka i będziesz miała pewnośc ze wszystko jest dobrze 😘

• Mamusie
hej ja na moment, mam teraz szwagra córke u siebie a za chwile przyjedzie tez syn po pierwszej spowiedzi a oni jada kosciol przygotowywac jeszcze wiec dzieciaki u mnie troche maja posiedziec 🙂 Dominikowi to bardzo pasuje bo uwielbia towarzystwo 🙂 Nina głowa do góry napewno szpital to nic miłęgo, ale to tylko dla dobra Łukaszka, domyślam się jak Ci ciężko,ale silna kobieta z Ciebie i dasz radę!!! my tu jesteśmy z Tobą i Cię wspieramy 🙂 Mini my w lipcu mamy dopiero 3 rocznice ślubu, ale razem jesteśmy już od panad 8 lat 🤪 Ja się cieszę z tego co mam w życiu i birę je pełnymi garściami 🙂 a chwaliłam się Wam, że posadziłąm sobie truskawki przed domem??? 😁 lece do maluchow moze zajrze pozniej

SylwiaC napisał(a):
hej ja na moment, mam teraz szwagra córke u siebie a za chwile przyjedzie tez syn po pierwszej spowiedzi a oni jada kosciol przygotowywac jeszcze wiec dzieciaki u mnie troche maja posiedziec 🙂 Dominikowi to bardzo pasuje bo uwielbia towarzystwo 🙂 Nina głowa do góry napewno szpital to nic miłęgo, ale to tylko dla dobra Łukaszka, domyślam się jak Ci ciężko,ale silna kobieta z Ciebie i dasz radę!!! my tu jesteśmy z Tobą i Cię wspieramy 🙂 Mini my w lipcu mamy dopiero 3 rocznice ślubu, ale razem jesteśmy już od panad 8 lat 🤪 Ja się cieszę z tego co mam w życiu i birę je pełnymi garściami 🙂 a chwaliłam się Wam, że posadziłąm sobie truskawki przed domem??? 😁 lece do maluchow moze zajrze pozniej
Sylwia to gratuluje wam 🙂 i życzę aby cały czas było tak że umiecie się porozumieć 😘

• Mamusie
Ja właśnie wyszłam z łazienki, gdzie farbowałam włosy. Mąż mnie namówił na rudy, kupiłam farbę i wyszedł trochę zbyt ekstrawagancki jak dla mnie 🤨 🤨 jakby czerwony 🤢 🤢 muszę wysuszyć i zobaczę,a le na razie jestem załamana i zła, że się dałam namówić. Miałam napić się redsa żurawinowego, ale dalej mnie napieprza, więc niestety tabletka wygra 😞
Sylwia, ćwicz, bo niedługo będziesz miała dwóch urwisów 😁 dodaj zdjęcie z brzuszkiem 😁
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy 🙂 ja wszsytko widzę w czarnych barwach, jak mam iść do szpitala, bo pamiętam ostatni pobyt 😞 oby to była góra dwa dni, to dam radę.

• Mamusie
Hej Nina weź to na luz ja wiem, że psychicznie ci ciężko, ale pomyśl sobie, że pójdziecie porobią badania i wychodzicie ja się starałam tak myśleć, że pójdę z Olim zrobią, co trzeba i wynosimy się stąd, ale przyznam szczerze, że raz wypisałam go na własne żądanie (jeden lekarz mówił, że może iść do domu a drugi, że nie) Kasiu, co do osób trzecich to ja również się zawiodłam na bliskiej mi osobie myślałam, że mogę na nią liczyć w takich trudnych sytuacjach, ale niestety zawiodłam się …

Łamie mnie w kościach,kicham,zimno mi chyba będę chora 😞
mam nadziej że u mamy odpocznę 🙂 wiadomo pomoże mi przy dzieciach będę miała kobietę obok do pogadania 🙂 a ona będzie szczęśliwa że ma dziewczynki obok chociaż na tydzień 🙂

• Mamusie
Mama z wieloma rzeczami o które Ją prosiłam żeby mnie kryła wydawała mnie do mojej bratowej. Obrabiała mi dupe i wierzyła w to co bratowa mówi do mamy a wiem, że wyolbżymiała wiele spraw. Dobrze sie nadal dogadujemy ogólnie moja mama to dobra kobieta, ale zraniła mnie bardzo i nigdy Jej tego nie wybacze, że wybrała nie mnie - swoją córkę tylko moją bratową która potrafiła ją nawet okraść 🤔 Niestety wiele złych rzeczy mnie w Polsce spotkało do tego sama Polska ta bieda, brak pracy i podłość ludźka zadecydowała już dobitnie o moim powrocie do UK.

• Mamusie
Hej 🙂 pobudka o 5:20 🤔 😮 nie wiem po kim on taki ranny ptaszek 🤢 włosy wyszły hmmm troszkę czerowne. Trochę mi nie pasują, ale trudno, za miesiąc mozna na inny kolor zafarbować 😁 Wiecie, że Łukasz waży już 16 kg? Przez 3 tygodnie przytył kilogram!! a nie je dużo. To mnie już też zaczyna martwić... i tak będę się wybierała do pediatry, bo nie widzę perspektyw na jego chodzenie. Ostatnio mnie wszytsko dobija.
Kasiu, to bardzo przykre 😞 więcej nie napiszę, bo mały wrzeszczy.

Melduje

noc koszmarna ja 38.2 gorączki,trzęsło mnie z zimna a Oliwka się budziła po zaśnięciu co chwile z płaczem,nie potrafiła określić czemu,później że niby nosek boli...może faktycznie bo dziś ma katarek....
jak Olina usnęła to Maja się rzucała i budziła 🤢 🤢

Nina Łukaszek toi faktycznie leniuszek,zobaczysz co ci powie pediatra,i bardzo szybko przybiera na wadze ale twój mąz to też kawał mężczyzny :