Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ahhhh ci mężowie jacy portafią być kochani ......
Jeszcze gorzej się wkurze jeśli nie przyślą nam nowej 😠 Zrobiłam zdjęcia i jeśli będą chcieli dowodu to mogę im fotki przesłać na e-mail ponieważ na e-bayu nie ma funkcji wysyłania zdjęć do sprzedawcy 🤨 🤔
Mi rowerek też bardzo się podoba 🙂 Chce kupić Alusi rowerek taki z rączką z tyłu, ale inne oglądałam tutaj w Anglii 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia, w B&Q są barwniki do farb jakie tylko chcesz 😜 Nina, wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku 😘 Marta, my mamy taki nocnik- polecam 😉 my doszliśmy do wniosku ze rowerka nie będziemy kupowali teraz bo i tak mało będzie wykorzystywany, pewnie kupimy dopiero za rok albo 2 taki już większy, z kolkami bocznymi doczepianymi. Te malutkie są rozkoszne ale mało praktyczne i takie.... bardzo plastikowe 🤢

• Mamusie
hej 🙂 Za Nine i Łukaszka trzymam kciuki oby szybciutko wrócili do domku!!! Rowerek verdzo fajny Mini 🙂 Ja mam dla Dominika też taki rowerek dostał na urodziny ale mało z niego korzystamy i ogólnie to myślę, ze nam nie potrzebna za bardzo jest 🤔 na dwa latka poprosimy o zrzutke na taki z bocznymi kołami właśnie jak Kasia mówi to na wiosne bedzie śmigał 😉 U nas z nocnikiem jest różnie czasem robi ładnie a czasem zapomina i po fakcie informuje jak się cieplej znowu zrobi to będzie biegał bez pampersa znowu zobaczymy co z tego wyjdzie 😉 Wogole musze mu kupic jakis lepszy nocnik taki bardziej chłopięcy bo ostatnio jak siusiał to mu się ptaszek zadzierał i wylewał na zewnątrz więc musiałam z nim siedzieć i pilnować... tylko ciekawe czy znajde jakis bardziej chłopięcy 😁 Kasiu kurcze napewno sie wkurzylas z ta szafa 🤢 lece 😉

• Mamusie
Meldunek 🙂
Kasiu ja byłam z M w B&Q ponieważ tam kupujemy rzeczy do remontu i pytaliśmy o farbniki to oni mówią, że nie wiedzą o co chodzi, że nic takiego tu nie mają tylko sami robią farby z kolorem jak się chce 🤨 Poza tym szukaliśmy to są małe tubki farb ale to testery nie koncentraty farb.
Wczoraj zrobilismy małe przemeblowanie u Ali w pokoju , ale jeszcze sporo rzeczy do zrobienia ehhh.... 🤨

aisak_89 napisał(a):
Aaaa no i muszę się pochwalić, że Ala wczoraj pierwszy raz zasneła sama w swoim łózeczku 🙃 Ponieważ tak to zawsze z nami zasypiała i spała całą noc a tak to spaliśmy w końcu sami i się wyspałam 😁
ha ha ha pewnie było pocieranie 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Aaaa no i muszę się pochwalić, że Ala wczoraj pierwszy raz zasneła sama w swoim łózeczku 🙃 Ponieważ tak to zawsze z nami zasypiała i spała całą noc a tak to spaliśmy w końcu sami i się wyspałam 😁
ha ha ha pewnie było pocieranie 😁

Hahahaha zboczona Krowa 😜 Pewnie, że było 😁 😁 😁 😎 😎 😎 😎 😎

aisak_89 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
hehe Mini zazdrosna pewnie 😉 a jak tu dziś cichutko 😮

Jak zawsze ostatnio cichutko tutaj !! 😞

a wiecie czemu?? bo miniatura już nie ma takiego wyszczekanego ryja jak kiedyś 😎 😎

• Mamusie
Hej 🙂 Kasiu to zapraszam z Kaya do Dominika 🙂 on dziś właśnie będzie miał wystawiony świeżo naładowany samochód na dwórek (bo ostatnio pogoda nie sprzyjała) a sam nauczył się, że jak naciska pedał to jedzie tylko jeszcze ciężko mu kieruje się hehe wiec za guzy nie odpowiadam przy moim rozrabiaku 😁 no chyba, że nie damy im swobody i pokierujemy sami nim 😉

SylwiaC napisał(a):
gofry pycha 😜 ja tez dawno nie robilam moze kiedys sie zmobilizuje hihi Mini jak masz dobry przepis to wrzuc nam tu 😁

Sylwia ja używam zawsze tego przepisu i są pyszne 🙂

http://www.mojeprzepisy.pl/Przepis/puszyste_i_chrupiace_gofry/

właśnie odkryłam jakie mam silne nerwy 😁
zrobiłam koktajl z truskawek blenderem 🙂 a buba wzięła źle postawiła na stole i pizgło na naszą jasną wykładzinę 🤢 🤢 i to dużo i na różne strony...a jaaaaaaaaaaaaaaaa....
nawet nie krzykłam chociaż w środku mnie szlag trafiał....

• Mamusie
Silna Krowa silna 😁
Ja właśnie zamiotłam podwórko 🙂
Jutro panowie przyjeżdżają dach nam naprawiać ponieważ jak mocno pada to kilka kropelek lubi spaść na podłogę z sufitu w najmniejszym pokoju a więc niech łatają za wczasu póki się nie leje po ścianie 🙃 😮
Poza tym nudyyy
M pojechał prywatnie do dentysty bo Go ząb napier*** no wiecie hihihi 😉 😁
Brat pojechał oglądać mieszkanie bo za półtorej tygodnia będzie już jego rodzina w Liverpool 🙂