Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dobre wieści od samego rana 🙂

Hej kochane 😉

Sylwia, dzisiaj termin 🤪 Jak tylko oczy otworzyłam pomyślałam o Tobie 🙂 Wchodzę na mamuśki a tu ani wzmianki o skurczach, wodach i takich tam hehehehe 😁

Idę umyć włosy i do mamy na kawkę 🙂

Miłego dnia, zajrzę później 😎

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe no nic się nie dzieje 😞 z jednej strony się cieszę a z drugiej czekamy już na tego smyka 🙂 wczoraj jeszcze przebrałam posciel,żeby Paweł już nie musiał a dziś mam prasowanie jeszcze i ogarnąć tak normalnie trzeba. Najgorsze jest to czekanie, ale jak się czymś zajmuję i nie myślę to czas tak leci,że szok hehe

• Mamusie
cieszę się Kasiu każdą chwilą chociaż czasem wiadomo ciężko już jest, ale jakoś daję radę 😁 Dominik chyba dziś nie zamierza w dzień spać 😮 trochę mnie to przeraża bo chociaż z jednej strony jest grzeczny i bawi się to bym wolała,żeby z tym poczekał,aż mu brat troszkę podrośnie hehe bo chociaż na początku byłoby mi łatwiej gdyby spał w dzień 😉

• Mamusie
No tak jak dzieciaczek robi w dzień drzemkę to dużo łatwiej zrobić wszystko ale ja już się nauczyłam robić wszystko przy Ali 🙂
Chociaż ogólnie Ona jest bardzo grzeczna i pozwala mi wszystko zrobić 🙂 Zawsze podaje spinki jak wieszam pranie albo wyciera ze mną kurze ( dostaje swoją ściereczkę 🙂 ) itp. 🙂
Naje się to odnosi talerzy do zlewu jak czegoś nie doje to wyrzuci to do śmieci dopiero talerzy da do zlewu 🙂 Wyrzuca po sobie śmieci i mówi czego potrzebuję oczywiście po swojemu ale tak że ja już Ją rozumiem 🙂
U mnie dzisiaj ładnie idę Ali pranie rozwiesić 🙂
Zrobiłam przemeblowanie w sypialniach nie mam za bardzo co haha ale Alusi szafę dałam już do Jej pokoju i kartony poprzenosiłam do tzw. garderoby 🙂 Brakuje mi tylko duuuużej szafy ehhh 😞 Napisze list do Mikołaja 😁 😁

• Mamusie
Dominik też często teraz bawi się sam nie mogę narzekać, żal mi tylko go bo mało mu czasu poświęcam 😞 Nina brzuch tak samo się trzyma hehe a ja pewnie polatam do czasu aż mi będą chcieli wywoływać coś mi się zdaje 🤢 bo już tyle razy myślałam,że coś zaczyna się dziać,że już nawet teraz mi się nie chce czekać,aż zacznie się dziać hehe idę sobie w kuchni w szafkach posprzątać to chociaż jakoś czas mi zleci

• Mamusie
witajcie,
nadrobilam tylko troszke, bo nie mam narazie czasu 😞
Kaya ma straszne zaparcie, najadla sie na chrzcinach roznych rzeczy w sobote, w niedziele jeszcze nic jej nie bylo, ale kupy nie robila (zwykle sa 2 codzienie) w poniedzialek, jak odwoziliscmy gosci na lotnisko, ju ja brzuszek zacvzal bolec, ale potem przeszlo, wieczorem cos tam z niej wyszlo, ale malutko, za to wczoraj byla juz masakra. dostala sliwki suszone, kiwi i oreli nie chciala, herbatki dzieciece na te sprawy, kropelki, 2 czopki..... 😞 takiego balasa tam miala, ze az sie wystraszylam, jak takie wielkie cos ma wyjsc z tak malej dupki..... 😞 😞 😞 w koncu pomoglam jej troche termometrem wieczorem i myslaalm ze to juz koniec, a dzis znowu byla u mne na kolanach i miwi, ze kupka.... moze teraz ma uraz i boi sie kupy wypuscic z siebie... wczoraj az troche krwi tam bylo....

• Mamusie
Hej Kochane 🙂
Mini pisze, że jest pięknie 🙂
Kasiu tak mi przykro musisz być wystraszona o Kaję i oczywiście biedna Kaja widać ma bardzo wrażliwy żołądek 😞 Jeśli będzie tak nadal to idź z Nią do lekarza bo właśnie strach jest o to aby nie miała później urazu do robienia kupki. Widziałam kiedyś w programie - dziewczynka bała się zrobić kupę po takich przejściach jak u twojej Kai i musieli to leczyć u psychologa.
U nas jakoś leci 🙂 😘

• Mamusie
pozdrowcie prosze Age od mnie, ciesze sie, ze jest szczesliwa. a wiecie jak bylo w trakcie wyprowadzania sie jej? P byl przy tym, czy wyszedl, czy moze pomagal 😮 ?
Sylwia - do szpitala, rodzic 😁 😁 😁 i wysylac zdjecia na telefon 😜
Kaya juz zrobila 2 kupki dzisiaj, troche traumy przy tym miala, ale mysle, ze z czasem wszystko sieunormuje 🙂

• Mamusie
hej 🙂 Sylwia no ile mamy jeszcze czekać 😁 już najwyższy czas 🙃 pewnie zacznie się coś dziać dzisiaj w nocy 😁 😎 bądź czujna 😁 współczuje Kayi 🥴 biedna musiała się namęczyć 😞Kasia może daj jej sporo wody do picia z cytryną to powinno też troszkę pomóc przy wypróżnianiu 😉

• Mamusie
Mini dzis do mnie tez pisala czy nie rodze hehe ponoc za ich domem po sasiedzku na działce sa dwa kucyki wiec Oliwka jest wniebowzięta 🙂 wczoraj ponoć trochę płakała bo chciała do P, ale przeszło jej szybko. A Mini pisze,że jest świetnie 🙂 jak bede rodziła to Was pobudze spoko 😉

• Mamusie
Sylwia, mnie też obudź, mnie też !!! hehe 😁 Codziennie czekam z niecierpliwością 🙂 🤪

Kasiak, dobrze, że Kayi już przeszło z tą kupką Ufff... Ciekawe swoją drogą co mogło jej zaszkodzić 😮

Kasia, pozdrów Mini jak będziesz miała z nią kontakt i powiedz, że cieszę się że już jest na swoim wiec teraz tylko szczęścia życzyć 🙂

Nina, oceniłaś już straty po kradzieży? Wiesz co jeszcze zginęło? Jak jest teraz Mirek to pewnie czujecie się o niebo bezpieczni 🙂

My byliśmy na grzybach dzisiaj także będę wieczorem robić zupę grzybową i jeszcze na sos na piątek zostanie 🙂

Zajrzę wieczorkiem 🙂