Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
O jaaaa ja też chce do Egiptu, po piramidach poskakac Kasiu udanej wycieczki 😉
Kasia ja sie ciesze że mam prace - bardzo bo z jednej pensji byśmy nie dali rady. A mieszkanie chcemy zamienić na większe 🙂 Chce aby Ola miała swój pokój wreszczie.
Sylwia trzymam kciuki 😉
Dobranoc 😉
No chyba sie zapowiada że będe częściej bo jak na razie nie ma problemu aby otworzyc tę stronę 🤪 🤪 🤪 Paaaaaaaaaaa

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zrobiłam mu dzisiaj krew i wyszło wszystko dobrze. Jutro mocz i kał. Byliśmy u lekarza prywatnie potwierdziła, że powinien iść do szpitala, bo nie wiadomo skąd te plamy na ciele się pojawiły. Dała leki i kazała czekać... Wróciliśmy od lekarza i tak po 30 minutach znowu te plamy wyszły, ale tym razem większe i na całym ciele bardzo się wystraszyłam. Pojawiają się i znikają i tak w kółko … Martwię się o niego bardzo on zawsze taki słaby zdrowotnie 🥴 🥴 🥴

Sylwia pomodlę się jutro za twojego dziadka...

Hej 🙂 wczoraj byłam zalatana troche i ostatnio nie mam czasu padłam jak dziecko wieczorem,i pierwszy raz od kilku lat płakałam przez sen bo miałam złe sny 😠 🤢
Jestem nerwowa cała 😞 i strasznie mi zimno 😞 jestem u mamy bo czekamy na paczke od breata a ktoś ja musi odebrać 😎 🤪
wiem że on zdania nie zmieni i chce rozwodu ale też wiem że ona jest mściwa,i teraz będzie tym bardziej mu utrudniała rozwód bo wie że jest w związku ze mną 😞

Gosia dobrze że logowania ci się udają chyba to prezent na gwiazdkę 😁

Nina będą pióra latać ha ha ha 😁

Aga a wogóle w szpitalu coś zrobili by sprawdzic co sie dzieje??

• Mamusie
hej:-)
my od 7:30 nie spimy. zaczelam Ole budzic rano o 7:30 bo nie chciala wczesniej zasnac jak o 23:30. mnie szlag trafial bo wracalam z pracy zmeczona o mala latala i piszczala hahaha. wiec ja budzimy o 7:30, potem spi od 11:30 do 12:30 13:00 i w nocy kolo 22.i jest ok.
U nas zima na calego mnostwo sniegu i mrozek - idziemy zaraz na spacer 😉
Mini byla napewno bedzie sprawiala problemy'trzeba to cierpliwie przetrwac a jestem ciekawa co na to P. pogodzil sie .?
Kafi bardzo dziwne to co piszesz o tych plamach Oliego 🤢 ja mysle ze powinniscie polozyc sie do szpitala , zrobiliby malemu potrzebne badania i napewno wyszlo by co to za swinstwo meczy malucha.biedny ten Oli :/
Sylwia trmaj sie .a tak wogole to ciekawa jestem jak radzisz sobie z chlopcami.
i ciekawa jestem jak reszta dzieciaczkow,wiekszosci to napewno bym nie poznala -rok mnie tu nie bylo.
no to na tyle lecimy na snieg i mamusia do pracy na 13 ,masakra tak mi sie nie chce ,tesknie za czasami gdy siedzialam w domu z Ola i nie pracowalam.
no to milego dnia pa 😉 🙂

juz po 😁

ta głupia s... chciała 700zł alimentów na małego!! ale sędzina jej stwierdzila że ma nie przesadzać z kosztami utrzymania dziecka, małego może widywać co 2 tydzień ale u niej a po roku może się od tego odwołać.

teraz mój K to rozwodnik 😁

• Mamusie
Bry ! 😘
Gosia daj ten śnieg do UK bo u mnie szaro, ponura i pada !! 😠 W ogóle nie czuję świąt !
Gosiu jak będziesz mogła image otworzyć to dam później Ali fotkę może nawet z dzisiaj jak się uda nam wyjść 🙂

Kafi a może to nie alergia tylko coś innego i organizm walcząc z tym ,,wyrzucając,, to na wiesz w postaci wysypki ? Kurcze biedny Oli przed samymi Świętami musiało Go rozebrać 😞

Sylwia trzymaj się 😘

U mnie od jutra dzień na wariata - zakupy i szykowanie jedzenia 🤔 A do tego musze już pokupować wszystko na Ali urodziny ehhhh nie wiem jak sama z Alą dam sobie rade bo M pracuje do 23. grudnia.

• Mamusie
Hello 🙂
Czitos, a wy macie tbsy, to chcecie się zamienić na większe, ale też w tbsach? 🙂
Mini, jeszcze żeby z waszym rozwodem poszło tak szybko 😁 naprawdę jestem w szoku, że tak szybko poszło 😁
Kasia będzie wielbłądy ujeżdżać, to biedne te zwierzątka...nie spodziewają się takiej ostrej turystki 😜 hahhaha.

• Mamusie
Czita, to Ola ładnie śpi. Mój ostatnio wstaje po 5 😮 😮 obojętnie o której go położę, to wstaje tak rano. W dzień oczywiście nie zaśnie, choć jest śpiący.
Pigi, jakoś dasz radę 🙂 ja też nie cierpię chodzić po sklepach z małym, ale ostatnio nawet jest cierpliwy 😜
Z Olim to naprawdę dziwne! Pojawiają się i znikają... 😮

• Mamusie
hej 🙂 No i dzidka pochowaliśmy 😞 Tera mój i Pawła dziadek leżą obok siebie, dwóch Jasiów... Dzięki za wsparcie dziewczyny!!! Gosiu ja sobie już całkiem radzę z chłopakami początek był dosyć trudny, ale teraz nawet jak sama jestem wieczorem to obu wykąpie i jakoś ogarniam wszystko im Adaś jest większy tym łatwiej się robi 😉 Domi małemu krzywdy nie zrobi więc nawet mogę ich zostawiać w pokoju samych na chwilę (chociaż robię to rzadko, ale czasem robię,zeby Dominik się oswoił i wiedział,że musi pilnować Adasia) Najgorszy problem to zakupy z dwoma sama jeszcze nie byłam z reguły jeden zostaje albo w domu z Pawłem albo z kimś z rodziny. Kafinka dawaj znać co dalej z Olim bo te plamy faktycznie martwiące są biedny Oli chorowity jest, ale może wyrośne z tego. Lece nakarmić małego głoda 😉

Hej melduje się ale marzy mi się podusia ha ha 😁

a wczoraj byłam pocieniować wlosy i pasemka zrobić miałam to zrobić ostatnio ale się okazało że kuzynka K nie miała zbytnio czasu.

później dodam foto 😁

• Mamusie
Hej. Ale sie rozchorowalam,ma taaaaki katar ze oddy hac nie moge i leci mi jak woda - masakra.
U mnie dzis mrozno okropnie , rano -12 bylo jak do pracy szlam, w pracy zimno jak cholera i dlatego chora jestem .
No to Sylwia jestem pelna podziwu ze dajesz sobie rade zz chlopcami:-)
A o zakupach z dziecki em to nie wspomne, Ola wszystko z pulek zciaga'ucieka a w wozku nie chce siedziec.
Kuro nie istotne jakie mieszkanie nam sie trafi aby wieksze bylo i blizej mamy. moga byc i tbs ,- tylko tbs sa drogie w utrzymaniu niestety.
mini ciesze sie ze masz juz K dla siebie.
zajrze pozniej bo mam gosci.

• Mamusie
gonia88811 napisał(a):
Hej. Ale sie rozchorowalam,ma taaaaki katar ze oddy hac nie moge i leci mi jak woda - masakra.
U mnie dzis mrozno okropnie , rano -12 bylo jak do pracy szlam, w pracy zimno jak cholera i dlatego chora jestem .
No to Sylwia jestem pelna podziwu ze dajesz sobie rade zz chlopcami:-)
A o zakupach z dziecki em to nie wspomne, Ola wszystko z pulek zciaga'ucieka a w wozku nie chce siedziec.
Kuro nie istotne jakie mieszkanie nam sie trafi aby wieksze bylo i blizej mamy. moga byc i tbs ,- tylko tbs sa drogie w utrzymaniu niestety.
mini ciesze sie ze masz juz K dla siebie.
zajrze pozniej bo mam gosci.

no jestem juz :-)
Kaffi no i co z Olim? Trzymam kciuki za malego :-) napewno bedzie dobrze.
no to ja juz uciekam ,lece sie kapac i pod koldre sie wygrze wac

• Mamusie
Hej 🙂 Wyniki Oliwiera są dobre 🙂 Zniknęły te plamy M jutro jedzie do szpitala dowiedzieć się jak to jest z tymi skierowaniami. Rozmawiałam z koleżanką i mówiła, że synek ma skierowanie pilne i jest zapisany na lutego na alergologie jak Oli 😮 Na święta go nie damy, bo w święta żadnych badań nie robią, więc jutro się wyjaśni, co z tym szpitalem, ale jeżeli coś się poważnego wydarzy to oczywiście jedziemy. Na razie odstawiłam mu prawie wszystko, co może uczulać …

• Mamusie
hej 🙂 Gosia kuruj sie!!! Ej nie ma konca Swiata 😁 no to czas na zakupy hehe musze jechac tylko musze jednego malucha gdzies zostawic 🤢 Adaś siedzi mi na kolanach właśnie dlatego tak tylko w skrócie napiszę 😉 KAfi te uczulenia to takie wstretne są nie wiadomo od czego, trzymam kciuki oby już było ok!!! 😘 a co do zakupów to z Dominikiem można śmialo duże zakupy robić hehe siedzi w koszu grzecznie tylko pokazuje co by chciał, ale jak mu sie kupi lizaka albo soczek to juz szczesliwy jest 😉 ok uciekam do pozniej papa

Hej hej my dziś wieczorem będziemy po sklepach jeździć a dzieci zostaną u babci bo Maja jest marudna gdy po całym dniu jeszcze zakupy są robione. Ogółem w sklepie zależy jaki ma dzień bo raz anioł a raz diabeł wcielony.
Ślubu nie planuje bynajmniej nie w przeciągu 2 lat poczekamy do k 30 jak już, poza tym nie chce się śpieszyć w sumie często mówię czy wogóle to potrzebne ale wtedy on się złości pierwsze małżeństwo miał z obowiązku bo go namówiła twierdząc że jak to będzie wyglądało że dziecko inne nazwisko i matka inne a teraz by chciał tak sam od siebie to ja marudzę 🙂
napewno chce na wiosnę iść do pracy ale ta co k latem mi załatwiał nadal nie jest gotowa bo nie oddano jeszcze budynku pod użytek.

Gosia niech Tarzan dobrze cię ogrzewa to moment będziesz zdrowa 😁

Aga zgadza się teraz by mu nie zrobili w sumie żadnych badań dla mnie to chore by służba zdrowia w weekendy i święta ograniczała się prawie tylko do obchodów... A coś o tym wiem po pierwszej ciąży. A Oliwer jak znosi to?