Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A tu ze spacerów 🙂
Jedno z kaczek a drugie z sanek
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/22114103.jpg/][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/9476/22114103.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/43079303.jpg/][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/5046/43079303.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
OFICJALNIE OBROBIŁAM SIĘ JUŻ W 100% !!!!!!!!!!!! 😁
Gotowanie skończone, sprzątanie, pranie wszystko zrobione 😁 😎 😜 🙃
Gośka ale z Ciebie laska ja pierd****** 🤪 Jak Ty to robisz ??!!! Śliczna kobieta z Ciebie serio ! 😘 😘 😘 Olunia ma śliczne włosi - kręcone 🙂 I rzeczywiście raczej do Taty podobna 🙂

Kafi ale Ci się narobiło 🤔 Ja bym już barszczu nie ruszyła na wigili bo bym miała widok tych robaków przed oczami bleee 🤨

• Mamusie
Szybka jesteś 😁 no porobiło się ja się zastanowię czy go spróbuje haha wypłukałam wszystkie warzyw trzy razy ,a te grzyby wyrzuciłam. Kasia ma rację Gośka jesteś zajebista laska 🙂 Właśnie patrzę jak śnieg u nas sypie jutro będzie pięknie 🙂 🙂 🙂

Skończyłam 😁 ha ha teraz niech leci czas do wigilii 🙂

GOSIA cudownie wyglądasz! Naprawdę zajebista dupa z ciebie a Ola śliczna jest fajne ma policzki 🙂

KAFI byś miała bardziej
tłustą zupkę 😁

Znów zdjęć nie dodam bo romeo mnie wzywa 😁 ha ha ale za to jutro będzie więcej 🙂

• Mamusie
GOSIU I ZNOWU SIĘ zaczyna chwalenie Ciebie, ale dołączam do grona i mówie,że jak zwykle niezła z Ciebie laseczka 😜 Ola jak zwykle urocza i teraz chyba sie kjuz nie zmienia co? Kafinka ale barszczyk Ci tłuściutki wyszedł 😜 ja tak kiedyś kalafiorową miałam hehe Kasiu a ja najwiecej mam jutro w kuchni bo ja wszystko na 26 robie wiec wczesniej nie moge i nie wiem jak ja to ogarnę bo na 16 mamy już u teściów kolacje wigilijną i później odziwedzimy dziadków i do moich rodziców na noc ruszamy 😁 ja Wam fotki postaram się jutro jakieś wstawić 🙂

• Mamusie
No jestem w końcu 😉

Sylwia, przykro mi z powodu śmierci dziadka 😞 Łączę się w bólu... A Domi jaki mądry i jak pięknie mówi 🤪
Nina, to teraz szalejecie na święta 😁 Mikołaj bogaty a rodzinka w komplecie 🙂
Mini, cieszę się, że już po sprawie rozwodowej! Gratulacje 🙂 Fajnie, że poszło szybko i "bezboleśnie". Dziewczynki urocze 🙂
Kasiak, udanego wypoczynku!!! Bawcie się dobrze 🙂
Pigi oj Ty i Twoje jedzenie... Jak piszesz o tym to już ślinka leci , poza tym znów się wystawiłaś 🤪
Czia, o jak dobrze że jesteś!!!! Kurcze, laska z Ciebie, że napatrzeć się nie można 🤪 Olunia podobna do tatuśka 🙂
Kafi, zdrówka dla Oliego! Maja uroczo się uśmiecha 🙂 A co do zumby to zazdroszczę 🙂

Wszystkiego najlepszego dla Oli , Ady (Kropeczka), Zosi (Agatki) i Mai z okazji urodzinek!!! Spóźnione ale szczere życzenia 🙂 Dla Domiego, Kai i Aluni już na zaś życzę bo nie wiem jak zajrzę w święta 🙂

Gabi nadaje jak katarynka 😁 Ale dużo po swojemu, tyle tylko, że można sę już z nią dogadać i zdaniami czasem wali hehehe 😜 Teraz choruje, ma zapalenie gardła, antybiotyk, gorączka ponad 39 stopni, masakra 😞 Wstała rano po 11, po południu poszła spać po 16- obudziła się po 18 i zasnęła na noc już po 22. Biedulka osłabiona...

Ja jeszcze jutro po prezenty bo się nie wyrobiłam jak zwykle. Myślę nad nocnikiem dla Gabi z FB ale sama nie wiem czy jest sens jak już woła na zwykły nocnik. Mam dylemat oczywiście 🙃

Wigilię mamy u rodziców i I dzień Świąt a w II chyba na wieś... Zobaczymy. Sylwestra najprawdopodobniej z dziewczynami z forum Kalisza z brzucha.

Jeśli bym jutro tu nie wparowała to Życzę wszystkim Wesołych Świąt !!!!!! Buziaki 😘 😘 😘

• Mamusie
Cześć Dziewczyny! 🙂
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT 🙂
Niestety nic więcej nie napiszę, gdyż fatalnie się czuję. W nocy wymiotowałam i mam nudności. Chyba się czymś zatrułam 😞 😞 😞 najchętniej bym poszła spać, ale wiadomo, że nie mogę.
Najlepsze życzenia dla Kai ! 🙂 wygrzewajcie się i odpoczywajcie.
Gosia, Ty wyglądasz jak 20! Naprawdę piękna z Ciebie kobieta, a Ola ma to w genach po mamie, choć to cały tata 😁

Zdrowych i szczęśliwych świąt kochane 🙂

Maja mi od rana wymiotowała. 😞 później położyła się i od 10 do 15 spala nie chciała jeść ani pić na szczęście zaraz po przebudzeniu zawołała am 🙂

• Mamusie
WESOŁYCH,POGODNYCH I SZCZĘŚLIWYCH SWIĄT ŻYCZY CZITA Z CAAAAŁĄ SWĄ RODZINKĄ
Oj Sylwia masz rację znów mnie komplementujecie , ależ to jest miłe. Dziękuję baaardzo 😘 😘 😘
Ale dziewczyny Wam niczego nie brakuje, wy też jesteście piękne i czszupłe 😉 😉
Kasia masz rację trzecie święta spędzamy razem 😉
Marta zdrówka życzę dla biednej Gabi 😘
May idziemy dziś do mojej cioci na 13 , więc jestem w trakcie robienia się piękną hahahahaha
Może jutro lub po jutrze wstawię Wam fotki z choinki 😉, Ola dostała klocki drewniane ,ciastolinę (właśnie lepi z tatą),i dwa mikrofony - co ona wczoraj wyprawiała 🤪, Paula moja oczywiscie kasę ! i perfumki, a jaaaaaaaaaa dostałam caaałą sagę pamiętników wampirów do czytania 🤪i CK perfumy Tarzan perfumy i żel do golenia. No to tyle chwalenia sie prezentami 🙂
Dziewczęta jeszcze raz życzę Wam wesołych Swiąt 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej Kochane 🙂
U nas to były dwa dni szaleństwa 🙂 🙃 Dzisiaj mamy leniwy dzień na kanapie przed telewizorem 🙂 Jutro znów impreza ! Muszę salon przygotować wieczorem ale jutro dopiero gości mamy na 16:00 tylko tort po 13:00 M odbierze 🙂
Ala dostała mnóstwo prezentów pod choinkę z których się bardzo cieszy 🙂