Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kafi na prawdę śliczne są 🙂
Ja u góry mam jasne z dużymi sękami 🙂
Do mnie Ala mówi po imieniu już od jakiegoś miesiąca: Kasia ale mówi też Mama tak jak u Kasi jak coś chce to wtedy się przymila do M mówi Misieś czyli Misiek bo ja tak nie Niego mówię ale Tata też i Majuś czyli Mariusz. Zależy jaki ma humor hahaha

Melduje że całkowicie opadłam z sił 😞
mam angine i łamie mnie w kościach wczoraj miałam 39.4...

żeby było lepiej to spaliśmy w 4 w łóżku bo do nas przyszły dzieci i budziły się z płaczem na przemian w tym że podejrzewam że Maja też ma chore gardełko już 😞 a Oliwia znowu jak zacznie płakać to nie idzie jej uspokoić ani też się dowiedzieć o co płacze i tak ma nie tylko gdy jest chora. Aż mnie denerwuje takiego muła wtedy łapie.

• Mamusie
UuU Krowa, zdrowiej 🙂

Kaya jaka pojętna 🙂 a jak się denerwuje jak jej nie pójdzie hahah 😁 słodka 😁
Kaffi, Łukasz nie wiem od czego ma jakieś dziwne plamy... od jedzenia to ciężko stwierdzić. Mam nadzieję, że 12.02. się dowiem.
Jutro mój mężulek przyjeżdża 😁 cały dzień oczekiwania 😁 ciekawe ile popracuje w Polsce 😉 mam nadzieję, ze mi prędko nei ucieknie.

• Mamusie
KAsia, Ty masz chyba 43 lub 44, ale wyglądasz bardzo młodo i się czujesz na mniej 🙂 Ty też z lutego? 🙂 Ja z 6 🙂
Mirek już w samolocie, a ja dopiero będę spokojna jak wyląduje.
Szwagierka ma 4 urodziny, także muszę się wybrać dziś po prezent dla niej. Ale nie wyprawiamy w tym roku urodzin 😜

• Mamusie
43 i bez dodatkowych lat mi tu proszę 😞 tez luty, tyle że ja juz ryba jestem. Też nie zamierzam robić urodzin, ale pewnie moja mama przyjedzie ( w sumie nie jestem taka pewna bo w zeszłym roku zapomniała nawet zadzwonić) i Paulina się zjawi. Czyli i tak trzeba cos przygotować .

• Mamusie
gonia88811 napisał(a):
Hej , dobry wieczór kochane 🙂 😉
Kasia baaaardzo podoba mi sie ta podłoga i tak jak napisałaś napisałaś na na Twoich 30 m. będzie sie prezentowała. Ja mam ciemne mieszkanie 😞, mało słońca wpada do mieszkanie i gdybym miała ciemna podłogę to czyła bym sie jak w grobie 🤢
Mini życzę zdrówka - zdrowiej szybko 😘 😘 😘
Ninka to będzie się działo gdy koguta będziesz miała hahahahha, nie wiadomo czy Łukaszek siostry sie nie doczeka hahahahaaa. Tak sobie pomyślałam że fajna jest taka rozłąka , bo bardzo tęsknicie i gdy sie spotykacie to radość jest nie do opisania i miłość kwitnie 🙂 🙂 Oby mu sie wiodło tutaj w pracy, by nie musiał wyjeżdzc .
Kasia moja Ola tak jak Kayka ogarnia takie puzle na tablecie . Ja byłam w szoku że 2-latek jest taki mądry 😮.
Moja Ola nie mówi do nas po imieniu. Do mnie mówi mami , do Tomka mówi tati lub tatuniu. Od czwartku dopiero nauczyła się mówić moje imię "Gonia" i nazywać siebie. OJA IŚ (Ola Flis).
Wy o latach mówicie ?????? Jesteście taaaakie młodziutkie 😆 Jeszcze macie 2 z przodu. Ja baaardzo bym chciała mieć 2 z przodu. W lipcu tego roku 33 będę miała 😞. No ale jak Kasia nie czuje tych lat.
Moja starsza córka poszła spać do mojej bratanicy 😉. Mamy z Tarzanem wolną chatę 🤪 🤪 🤪 Popijamy właśnie drinki 😆

• Mamusie
hej 🙂 ja sie staralam na bieżąco czytać ale nie miałam jakoś czasu odpisywać 🤢 ja w marcu 26 lat bede miała 🙂 Nina mam nadzieje,że Twoj M zostanie juz z Wami w Polsce i,że z pracą będzie ok, bo teraz Łukaszek rośnie i napewno przyda się tatuś na miejscu 😉 I jak zdrówko Mini? Ok ja uciekam pranie rozwiesić i powoli zbieramy się chyba do miasta Domi śpi jeszcze ale obiecany miał dziś plac zabaw więc pewnie pojedziemy 😉