Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe Domi mi cos wcisnal no wiec dwie i pół godziny byl w wodzie i nie szło go wyjac. A Adaś ma dupke znowu odparzoną i nie chciałam go brać zresztą tam było dużo ludzi i chyba zabiorę go dopiero jak zacznie siedzieć sam. Jade dziś z małym do lekarza bo zaleczyłam mu dupkę i znowu mu się odparza chcę zapytać czy może być tak od mleka albo może badanie moczu zrobić? Już nie wiem , mama pytała już swojej pani dr u której pracuje to ona też już nie wie ale kazała jechać do mojej może coś wymyślą. Kurcze wczoraj tak mi płakał jak tylko zaczynał robić kupkę,że az mi się łzy w oczach zbierały 😞
Nina Ty faktycznie wyglądasz młodo ale bez jaj hehe tylko,że teraz cięzko określić wiek bo właśnie niektóre 16 wyglądają jak 30 😮
Kasiu i co c kuchnią?? Zamówiliście? Kurcze jak ja lubiłam remonty i dobieranie wszystkiego chyba jak każda baba hehe 😁
Kasia dawaj znać jak Kaya dalej w przedszkolu 🙂
Mini ale Ci dobrze ja już nie wiem kiedy do 8 mogłam w łóżku leżeć hehe no, ale niedługo chłopcy podrosną to będzie łatwiej 😉
ok lece sie ogarnąć i zaraz uciekam do miasta 🙂
może jak mi siostra przyśle później zdjecia z wczoraj to Wam wrzucę 😁

• Mamusie
spacer i Ola razem ze mną się szykuje hahahaha, ja przed lustrem i ona też hahaha, ja sie maluje i ona tez , i koniecznie przed wyjsciem smarujemy buzie kremem hahaha
Wychodzimy na[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/442/46137607.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/1373/46137607.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/69982629.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8275/69982629.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Sylwia jednym słowem Domi miał frajde na basenie 🤪, a wiesz że moja Ola ma tez problem z pupą , tzn cipką , wiecznie ma czerwoną, nie wiem czemu.

U nas jakoś tak się przyjęło że w weekend wolny to k robi śniadanie 🙂 ale też i kolację potrafi zrobić ale wiadomo na początku ładnie pięknie ha ha 🙂

SYLWIA dzieci podrosną to może dadzą ci spać 🙂 Maja lubi spać że mną do 10 a Oliwia potrafi wstać po 7...

CZITA jak bym była les to bym monitor całowała ha ha naprawdę podoba mi się twój typ urody ciemna karnacja ciemne włosy i zgrabna 🙂

• Mamusie
Mini hahahahaaa dawaj do mnie , kobiety jeszcze nie miałam 😉 Kto wie może coś z tego wyjdzie 😜 😜 😜
Oby tak juz zawsze było u Was pięknie, a miłość żeby się wzmagała 🙂
Ja tez marzę aby sobie pospać dłużej, ale Olę musze budzić góra o 8:00. Bo by mi na noc zasnęła koło 24 😮

GOSIA czy to propozycja 😁 ha ha no wiedziałam o Pigi Kafi nawet Ninie ale ty mnie zaskoczyłaś 😁

też mam nadzieję że będzie ciągle dobrze w sumie nigdy nie rozumiałam się tak jak z nim... Nawet gdy wspominałam kiedyś o nim Pigi za nim się znów spotkaliśmy więc może to potwierdzić 🙂

• Mamusie
No jasne że to propozycja 😉 Może będziesz lepsza niż Tarzan 🤪 🤪
Każdy zasługuje na szczęście 🙂 Ja życzę aby każdy był tak szczęśliwy jak ja z Tarzanem 🙂 Ale zanim poznałam Tarzana też wiele przeszłam z moim mężem 😞 Szczęście się do mnie uśmiechnęło i mam nadzieję że tak będzie do końca.
Ja już uciekam bo Paula lekcje będzie robiła i mam sterte prasowania. Jutro zajrzę .
Dobranoc 😉

• Mamusie
Gosia ty jesteś śliczną kobietą! Nawet mój Paweł kiedyś powiedział o Tobie,że ładna laska z Ciebie hehe 😁 ja też życzę aby każdy był szczęśliwy ze swoją drugą połówką!!! Ja się cieszę,że mam moich chłopaków i kocham ich wszystkich niesamowicie 🙂 Uciekam się do spania ogarnąć 😉 do jutra 😘

• Mamusie
Bry wieczór!!!
Sylwuniu dziękuję za komplementy 😘. A ta czerwona cipka u Oli to nie wiem z czego jest? Pytałam pediatrę o bakterię w moczu , ale wykluczyła bo podobno jak jest bakteria to są inne objawy : gorączka np. Ona ma czerwona jak się rozchyli wargi sro.., i nie mam pojęcia od czego, wykluczyłam chysteczki, oliwiki i inne smarowidła do pupy i to jej wraca co kilka dni 😞. Może przez pieluchy, nie wiem.
No tak dziś ostatki 🤪
Czekam na Tomka i będziemy rezerwować urlop nad morzem, nie mogę się już doczekać 🤪
Ninka a co z Waszą skórą się dzieje ????Twoją i Łukaszka ???
A ja dziś jestem 4 dzień na dukanie i mam w dół 2 kg 🤪 🤪 🤪 Oj ciekawe ile wytrwam 😆
Kasia a jak Kayka w przedszkolu ???
Mini a Twoje samopoczucie po zabiegu ????

Gosiu dobrze jutro mam kontrolę z badaniem 🙂
To fajnie że już
planujecie wakacje 🙂 my jeszcze nie wiemy co i jak będziemy robić 😞

NINA wiem że się
cieszysz gdy o mnie myślisz 😁

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
U mnie dzisiaj dzień przerwy od ćwiczeń bo jestem mega chora cały dzień - wczoraj był brat i ostro popiłam hahaha
Ninka ja uwielbiam taki stary, wygodny styl w pokojach. Nie lubię kanciatych mebli - wszystko ma wyglądać ,,ciepło,, ale kuchnie którą pokazałaś jest w moim guście bardzo nawet ta zieleń 🙂 Ja osobiście planuję ivory albo wanilia szafki na bardzo wysoki połysk z granitowymi czarnymi blatami z drobinkami brokatu bez kafelek na ścianach tylko blaty nachodzące na ścianę.
http://www.diy-kitchens.com/customer-reviews/#avant-white-4

avant withe jest taka jaką bym chciała 🙂 Tylko, że szafki górne do tego też. Albo avant ivory to jest poprostu cudeńko 😁

Gosia laseczko 2 kg to duużo w tak krótkim czasie 🙂 Ja mam do zrzucenia jakieś może 2-3 kg jeszcze 🙂 Plus wyćwiczyć moja oponkę haha

• Mamusie
Heyyoo 🙃

Nadrobiiłam w koncu ale nie jestem w stanie komentowac bo Gabi spi wiec niewiele napisze. Jestesmy u ammy bo Rafal ma nocke a nam wylaczyli ogrzewanie w kamienicy 🤪 Wiecej postaram sie napisac jutro. W kazdym razie "ostatkujemy" sie z mama pijac piwko i zaraz lecimy spac. Cisze sie ze u Was wszystko ok! P.S. Nina, bardzo podoba mi se Twoj kolor wlosow 🙂 Tez bym cos zmienila ale boje sie ryzykowac.

Dobrej nocy 🙂

• Mamusie
Witajcie,
Widzę, ze nawet MArta sie pojawiła. 🙂
Nie bardzo pamietam co chciałam napisać , strasznie głowa mnie boli , jestem przeziebiona 😠
Kasia, mi tez baaaaardzoooooo sie podobają kuchnie jasne, moja kuchnia jest malutka i nieustawna, ale M zrobił co mógł i jak sie wprowadziliśmy to zrobił właśnie ivory na wysoki połysk i blat mamy ciemny, ale ciemny ciepły wymieszany z kawalkami ivory. I dodatki w stylu - czajnik, ekspres do kawy, pojemniki , chlebak mamy ivory 🙂
My to robiliśmy 4 lata temu i był problem żeby dostać to co chcemy, a teraz tego pełno , popaguwali po nas 😁 .
Gosia, KAya ciepke tez ma zaczerwieniona i ja sadze ze to od pieluch, ale mam nadzieje ze ja w przedszkolu odzwyczaja od tego 🙂
KAya dzis pojechała z M na 8 do przedszkola już na pełne 5 godz.
Płacz jest za każdym razem jak ja oddajemy, ale podobno dość szybko sie uspokaja i bawi sie grzecznie , malowala, rysowala.....zobaczymy.
Zauważyłam , ze rozumie wszystko co panie do niej mówią i odpowiada trochę po polsku trochę po angielsku 🤪

• Mamusie
hej 🙂 Kasiu Kaya to bardzo madra dziewczynka więc napewno daje sobie świetnie radę 🙂 Domi jak się zesika jeszcze w pampersa to też ma zaczerwienienie wokół susiaka ale w dzień nie nosi tylko nadal na dwor mu zakładam ale tylko do czasu az sie cieplej zrobi, no i na noc-czesto ma sucho ale czasem w nocy duzo pije i wtedy ma mokro 🤢 wiec na noc jest obowiazkowo. Czasem jeszcze mu sie zdazy,że się w majtki zesika ale już rzadko na szczęście 🙂
Kasiu jak tam kac? My wczoraj po jednym piwku wypiliśmy hehe aż po jednym hehe jakoś chęci nie mieliśmy na więcej 😮
Mini miałabym do Ciebie prośbe bo Twoj K ma swoją działalność, a moja koleżanka ze studiów przeprowadza z takimi ludzmi małą ankietę i prosiła mnie o pomoc gdyby K miał chwilkę i mógłby wypełnić ją bedę wdzieczna, czas ma do piątku jak coś 😉 a tu link do ankiety https://docs.google.com/forms/d/1YOr_rQlhPnjU00QCA2Eehln7ZmXb6P4ewNdhM5MFors/viewform?pli=1
Marta nareszcie zajrzałaś 😁 jak tam Gabi ?
lece coś do obiadu przygotowac

Hej hej 🙂

PIGI mam nadzieję że kac minął 🙂

MARTA szybko wyłączyli wam ogrzewanie bo ogółem sezongrzewczy chyba nadal trwa?

KASIU Kaya jest dzielną i mądra dziewczynką widać że dużo jest w stanie zrozumieć 🙂

SYLWIA przekaże mu ale nic nie obiecuje bo on jest typem który nie lubi bawić się w takie rzeczy nawet nk czy facebook go nie interesują no chyba że były by tam samochody 😁

• Mamusie
Hejka kochane 🙂

Sylwia, ja myślałam, ze zrobicie nazwe z dwoch imion synkow czyli np AD- DOM , to tez byloby fajne rozwiazanie. Aczkolwiek Wasz pomysl podoba mi sie 🙂 Logo tez super 🙂

Mini, wylaczyli nam ogrzewanie nie ze wzgledu na koniec sezonu gzrewczego ale wlasciciel kamienicy sie zadluzyl wiec nie ma ani ogrzewania ani cieplej wody! A na dodatek na klatce nie ma pradu wiec wieczorem jest masakra... 🥴 Teraz tylko czekac az nam wode calkiem odetna 🤨 Musimy sie zdecydowac na przeprowadzke ale juz sie tego boje... Wszystkie melble z pokoi i kuchni sa nasze wiec przeprowadzlka to mordęga... Poza tym ciezko znalezc cos na wynajem bez umeblowania... W kazdym rtazie musimy dzialac szybko...

Kasia, jeszcze troche i Kayka bedzie miala za soba proces aklimatyzacji takze nie martw sie. Dla dziecka to normalna reakcja. A skoro potrafi sie zabawic to juz super 🙂

Pigi, ach ja tez marze o super kuchni wg wlasnego stylu ale meble na wysoki polysk akurat mi nie leza... Wole takie drewniane, w stylu wiejskim hahaha, takie przytulne 🙂 Ale marze o blacie posrodku kuchni tyle ze musialaby byc duza kuchnia wiec moge tylko pomarzyc... Ech... P.S. Alunia jest sliczna i podoba do Ciebie bardzo!

Ide zjesc obiad i wracam 🙂

• Mamusie
Gosia, i jak wybraliscie wakacje? Pochwal sie bo jestem ciekawa 🙂

Kafi, Majunia dzieki zadartemu noskowi czuje ze bedzie miala charakterek i nie pozwoli sobie w kasze dmuchac hehehe. Dobrze, dobrze 😁 A co do uczulenia to moze to tylko kwesdtia wyeliminowania jakiegos skladnika z diety? A to nie pokrzywka??