Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

Uuu proszę proszę jakie to prezenty 😁 samochód... Dom 🙂 bardzo fajnie 🙂

ja skreślam kolejne dni w kalendarzu do powrotu k 🙂 od wtorku do 20 lipca pracuje jako opiekunka 8 letniej dziewczynki i 5 letniego chłopca od sąsiada ale to bardzo grzeczne dzieci ciekawe czy dam radę z 4 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Krowa, ta rodzina musi być chora, żeby Tobie dzieci powierzać 🙃 🙃 🤪 🤪 hahhaaha 🙃 🙃
Przyzwyczajaj się do gromadki 😁
Właśnie się okazało, że szwagierki ( która z nami jedzie nad morze) zakład pracy zwraca 70% za wakacje 😁 to jeszcze lepiej! Tyle kasy nam zwrócą 😁
Ja też odliczam dni do 16 lipca 🙂
U mnie pod blokiem stoją 4 auta spalone... Każdy się zatrzymuje i zdjęcia robi. Żadnego sąsiada nie spotkałam i nie wiem co się stało... a straży pożarnej nie słyszałam. Dziś u nas z Odry niewybuch wyławiają. ja mieszkam dość blisko, ale nas nie ewakuowali. Tylko, że koło mnie będą wieźć ten niewybuch i się boję 😜 Ale syrena już była o 13, więc możee już go wywieźli.

• Mamusie
hej 🙂 ale nabazgrałyście hehe ja jak zwykle czasu brak... Kasiu Ala bardzo mądra dziewczynka, no i gratulacje dla Kayi 🙂 A prezent Kasiu cudowny!!! Ach chciałabym taki, ale u nas nie ma takich prezentów 😞 😉 Odliczacie dni do wakacji a u nas wakacje coś się pracowicie zaczynają, tzn fajnie bo Pawłowi jakieś zamówienia się zbierają więc będzie kasa ale czasu będzie brak...

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
U nas ponuro i brzydko tylko patrzeć jak zacznie padać 😠
Ja dzisiaj na zakupy ahhh będę w swoim żywione haha tym bardziej, że Ala zostanie z Tatą 😎 😎
Sylwia to tak jest, że jak ktoś ma pieniądze to musi ciężko na nie zarabiać i wtedy bardzo ciężko wyrwać się na wakacje a ten co siedzi w domu niestety na te wakacje nie ma 🤨
My wrócimy z Polski i znów będę się starać o urlop na września bo bardzo chcemy do Hiszpanii mam nadzieje, że się zlitują i dadzą mi chociaż z tydzień.

Maja odniosła sukces 3 godziny spaceru po solcu sklepy itp bez pieluchy jej pierwszy raz 🙂 wczoraj urządziliśmy pampers pa pa 😁 i pięknie nocnika używała na noc jej ubrałam jak zasnęła bo tak nie dałaa rano wściekła zerwała go z dupy krzycząc pampers pa pa 😁 ale w nocy w niego sikała

kasiak napisał(a):
Dzielna Majeczka 😘
Jak już pozegnalyscie oficjalnie pampera, to już mogłaś nie zakładać, Mata pod prześcieradło i tyle 😉
Tym bardziej że ona nie chce pampera 🙂

Kasiu tu jeszcze jest problem Maja dużo pije w nocy i pampers mokry wtedy a nie chce by Oliwka w łóżku pływała 🙂 rano Odrazu jej zdejmuje i zakładam na noc dziś też zakupy i trzymała siusie na uwięzi 🙂 jestem ciekawa jak to się sprawdzi w samochodzie gdy k wróci ale liczę że w 18 dni trening cuda zdziała. 🙂

• Mamusie
Ja zauważyłam , ze jak dziecko nie ma pampera, to uważa i trzyma co trzeba, ale jak poczuje ze ma pampera miedzy nogami , to ma gdzieś trzymanie 😉
Ja wczoraj miałam położyć Kaye spać bez pampera , ale wczoraj przyszła Paulina z dziećmi i facetem i opijalismy samochód , Kaya w dzień kupy nie robiła i nie chciałam tez ryzykować grubszej niespodzianki 😉 i tak odkladam ta chwile z dnia na dzień i tez nie chce ryzykować ...niby nocnik stoi u niej w pokoju, ale odkąd zaczęła robić do toalety, nie usiadła wiecej na nocnik 🥴

• Mamusie
My też się wybieramy do moich rodziców (tzn ich nie ma bo tata w szpitalu w Gdańsku od wtorku jest) ale są obie siostry z chłopakami a jeziorko też obok jest więc myślę,że zachaczymy o nie 😉 Nina masz rację będziesz myśleć jak już się okaże odnośnie pracy Mirka, ale napewno będzie dobrze 😉
a mój tata ogólnie nie wiadomo narazie nic ma trochę złych wyników ale wszystkie wskazują na coś innego więc szukają dalej trafił na fajną pani dr bo jest uparta i szuka do skutku ponoć więc zobaczymy...

sylwia trzymam kciuki za twojego tatę.

u nas mało czasu pilnuje dzieci sąsiadów przy moich diablach to tamte to aniolki:-)
Maja bez pampersa już wszędzie autobusami i w marketach ja i k jesteśmy z niej dumni :-)
K nie wie czy zjedzie bo dużo pracy mają ale postara się chociaż na tydzień :-(

• Mamusie
Bry 🙂
Ładnej pogody ciąg dalszy 🙂
Aga, może będziesz na mnie zła za to pytanie, ale: jesteś na 100 % pewna K? Ja chyba nie zdecydowalabym się na takie rozwiązanie z wyjazdem. Jesteście parą z małym stażem i wielkimi problemami. .
Nie wiem 😮 i nie chodzi mi o to ze może nie przyjechać, eh w sumie to pewnie nie powinnam ci macic w głowie ☺️
Może to ja mam zbyt

kasiak napisał(a):
Bry 🙂
Ładnej pogody ciąg dalszy 🙂
Aga, może będziesz na mnie zła za to pytanie, ale: jesteś na 100 % pewna K? Ja chyba nie zdecydowalabym się na takie rozwiązanie z wyjazdem. Jesteście parą z małym stażem i wielkimi problemami. .
Nie wiem 😮 i nie chodzi mi o to ze może nie przyjechać, eh w sumie to pewnie nie powinnam ci macic w głowie ☺️
Może to ja mam zbyt
jestem pewną w 100% a nawet wiecej. 🙂
dzwonił że 20 przyjedzie na 10 dni. 🙂
poza tym cały czas pełni obowiązki męża i ojca od wyjazdu już 4,5 tys nam wysłał na mieszkanie opłaty i zycie więc czemu miała bym mu nie ufać :-)

• Mamusie
Hej 🙂
Sylwia, jak tata się czuje? 😘
Kasiu, wiesz jak to jest z facetami, mogą zawieźć po miesiącu bycia razem, ale po 20 latach też mogą wywinąć taki numer, którego by się kobieta nie spodziewała 🙃 🙃 także trzeba żyć i się nie zastanawiać nad tym.
A co do przyjazdu, to pewnie niewiele od niego zależy, a od szefa.