Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Acha no tak po cc jest się dłużej 🙂 W UK jak sn i wszystko dobrze to 6 godzin trzymają i do domu, ale ja urodziłam po 18:00 a więc wiadomo juz musiałam zostać na noc. Ala się urodziła 3870 🙂 Wszystko było z Nią dobrze, ale opiła mi się wód płodowych i wymiotowała całą noc i cały dzień na brązowo i zielono i do tego miała bardzo odmoczone i sine dłonie i stopy, ale przy tak długim porodzie to podobno normalne 😮 🤨 Usłyszałam tak od położnej 😠 Tutaj w uk jedzonko też dobre w szpitalu raczej nie dali by człowiekowi umrzeć z głodu hahaha 😁 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wpadam powiedzieć pa pa na dziś 😘
Obejrze Kuchenne rewolucje i zobacze czy dziś coś ciekawego w tv 🙂
Moje dziecko tak jak wasze nie myśli o spaniu 😁
już wykąpana daje dalej czadu 🙂

• Mamusie
A z karmieniem to ja rzadko karmię publicznie, ale nie dlatego, że się wstydzę, bo tak samo zawsze się osłonię, żeby nie było nic widać. A teraz nie karmię publicznie, bo mi jest niewygodnie, mały grubo ubrany, ja tak samo i to dlatego. A to fakt, matka karmiąca dziecko jest obrzydliwa, a laska świecąca cycami w reklamie to już nie. Bo erotyka i seks to już są wszędzie po prostu 🤢 🤢 a ludzie zapomnieli, że cycki nie są dla ozdoby. tak stworzyła nas natura i akurat piersi są do tego, żeby dziecko wykarmić.

Z jednej strony ludzie oburzają się, jak kobieta karmi piersią, a z drugiej strony kobieta która karmi butelką to zła matka, bez serca i wszystko co najgorsze! Także wniosek jest taki, że ludzie są chorzy. Mleko z piersi czy modyfikowane, co za różnica?? Miłość jest taka sama i kobieta ma prawo wyboru.
także ja karmię właściwie tylko w nocy w domowym zaciszu 😉 mam gdzieś co inni myślą, tylko po prostu sama wiem, ze pewnego dnia trzeba będzie to zakończyć i to mnie trochę dobija i smuci, ale nie będę się tym zamartwiać na razie, bo jest czas 😁
Iza, ale Klara ma wałeczki 🤪 🤪 przebiła chyba nawet Gabrysię 🙂 słodziutka 🙂 bardzo dużo straciła wagi po urodzeniu, ale na szczęście już jest dobrze 😁
Wszystkiego Naj dla Dominisia 😁 On tak zmężniał 😁 taki ubity i mocny jest 🤪 🤪 🙂 🙂
A mina Mai przy cycu bezcenna 🤪 🤪 🙂 🙂 to się nazywa szczęście 😁
A Foka to gdzie?? pewnie pizzę w ukryciu wpieprza 😁

• Mamusie
hello!!! 🤪 melduje sie nadrobilam i dzieki za zyczenia od Dominika 🙂 Dzis Sebek konczy roczek 🙂 Dominik juz mi przestaje ciagle miedzy nogami siedziec ale tez mial taki okres. Gosiu wpadnij do nas jak najszybciej!!! Alicjo buziaki no to tylko miesiac!!! A i buziaki dla Klary 😘 Na dziadka urodzinach bylo świetnie! Wybawilismy sie i najedlismy 🙂 wrócilismy o 1 wiec nie takk długo,ale potrzebne nam to bylo

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Meldunek składam i buziaki dla Klary z okazji 11. miesięcy 😉 😘
Ja wczoraj byłam na imprezie andrzejkowo- urodzinowej ( znajoma miała urodziny ) były same baby + STRIPTIZER !! O jaaa ale była impreza hahaha 😎 😜 🙃 🤪 😁
Alusia została z Tatą a ja balowałam 😉
Dzisiaj był spokojny dzień bo to wiadomo niedziela ale jakoś nie miałam weny zajrzeć w dzień 😉
Buziaki 😘

• Mamusie
Oj biedna Majka 😞 No Paweł robi wszystko!!! JEszcze musze narysowac porojekt mebli do duzego pokoju tzn. szafke pod tv i jakas komode to moze uda mu sie znalezc czas zeby zrobic 😁 ale tam kurzu kurcze blleee 😜 ale mam prawie zrobione tak z grubsza reszte juz z Pawlem bede musiala. Lece w sypialni pomyc na scianach jakies plamy bo jak nie zejda to mi dzis podmaluje 😉 a i jeden kolor zmieniamy w sypialni hihi z tego jagodowego na taka śliwke ( jak malowalismy od razu to nie bylo takiego koloru a bardzo mi sie podoba) 🙂 😘