Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Czyli "prawie" się zgadza 😁
A co z Alą i tą naroślą? wiesz coś?
a wiem 😁S póki co nie mają powodu do niepokoju bo to się nie powiększa ani nie robi się żadna zmiana przy niej 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej . Byłam u lekarza i znowu jestem zła wiecie co to już przesada nadal nie mam karty ciąży, z badania lekarz mi powiedział, że to 10 tydzień i dał na podstawowe badania skierowanie usg nie mialam wiec nic znowu nie wiem 😞 pojde za trzy tygodnie na usg prywatnie bo teraz mi troche szkoda kasy 😞 Dobrze, że z Ala ok 🙂 Nina a Ty naprawde chuda jestes!!! Nie wiem co jeszcze chcialam napisac, aaaa Kasiu no to ślub już niedługo!!! 🤪

SylwiaC napisał(a):
hej . Byłam u lekarza i znowu jestem zła wiecie co to już przesada nadal nie mam karty ciąży, z badania lekarz mi powiedział, że to 10 tydzień i dał na podstawowe badania skierowanie usg nie mialam wiec nic znowu nie wiem 😞 pojde za trzy tygodnie na usg prywatnie bo teraz mi troche szkoda kasy 😞 Dobrze, że z Ala ok 🙂 Nina a Ty naprawde chuda jestes!!! Nie wiem co jeszcze chcialam napisac, aaaa Kasiu no to ślub już niedługo!!! 🤪
Sylwia powinnaś go opier...to zaraz by się ruszył 😠 😠

• Mamusie
boze dziewczyny ja jestem jakas glupia chyba hehee nie wiem czemu, ale boje sie, ze moge byc wyzej w ciazy niz im sie wydaje bo chwilami zastanawiam sie czy czuje ruchy dziecka czy to moje wyobrazenie (jelita hehe) niby druga ciaza i powiennam wiedziec kurcze ale sie sama zastanawiam 😮 😁 i sama z siebie sie smieje

• Mamusie
Sylwia, to hormony, w ciąży się głupieje!
Z tego co pamiętam, to nie miałaś usg... czy na 1 wizycie miałaś tego obcego lekarza? Chyba nie ☺️ ☺️
To może nawet tam bliźniaki są 😉 😉
Z kartą ciąży się nei spieszą, ale żeby usg nei zrobić i w niepewności byc?

• Mamusie
zrobil mi ten obcy lekarz usg 16 lutego ale nic mi nie powiedzial tylko powiedzial no tak jest pani w ciazy 😮 no a ja pytam czy jedno powiedzial, ze tak ale hehe to byl 6 tydzien wiec moze byc roznie i moze sie gdzies drugie schowalo hehe ale by były jaja nie no dwojki teraz bym nie chciala nie dalabym rady 😮 🙃 wiem, ze hormony szaleja mysle, ze tak jeszcze przynajmniej cztery tygodnie nim bede mogla cos poczuc bo Dominika w 17 tygodniu juz czulam 🙂 lece zajac sie meżem 😜 no wlasnie a gdzie Gosia, Ada Ruzia 😞 do jutra 😘

• Mamusie
Hej 🙂 ja nadal w niepokoju na wynik muszę jeszcze tydzień poczekać 🤢 wczoraj dopiero wysłali do badania 😠 Sylwia najważniejsze, że z dzidzią ok 🙂 przy następnej wizycie na pewno kartę założą 🙂 mi kartę założyli w 4 mc ciąży.

• Mamusie
a moge Wam wrzucic jakies zdjecie, ale wiadomo - jestem nie pomalowana, nie uczesana.....
poza tym mialam okrojone mozliwosci, bo jestem za wysoka i wiekszosc sukien byla dla mnie za krotka 😠 dlaczego jestem taka wysoka 😠 😠 😠
w rezultacie cos tam wybralam a o szyciu specjalnie dla mnie nie bylo mowy, bo to podobno trzeba robic ok 6 m-cy wczesniej 😮 😮 😮 😮
teraz rozumiem dlaczego Nina juz dawno pytala sie mnie o sukienke 🙃
Sylwia, idz prywatnie, zrob to usg to sie w koncu uspokoisz. a tak naprawde karte ciazy do czego juz tak szybko potrzebujesz? 😜 w kancu ja dostaniesz 😘

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
W końcu się i Kaffi pojawiła. Czemu tak rzadko wpadasz ostatnio? 😞
Czyli kolejny tydzien nerwów 😞

Nina ciągle coś 😞 z m się nie dogaduje 🤨 do tego jeszcze tydzień nerwówki (mam złe przeczucie) Oli w nocy wymiotował teraz już ok a Maja ma guza na czole 😞

• Mamusie
kafinka napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Nina ciągle coś 😞 z m się nie dogaduje 🤨 do tego jeszcze tydzień nerwówki (mam złe przeczucie) Oli w nocy wymiotował teraz już ok a Maja ma guza na czole 😞

Kafi, naprawde wspolczuje 😘

• Mamusie
kasiak napisał(a):
kafinka napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Kafi, naprawde wspolczuje 😘

😘

kafinka napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Aga ciebie też życie nie oszczędza chyba te imię pechowe jest 🤢
że też nie mamy pilota do sterowania i cofania czasu w przód i w tył,bo byśmy były milionerkami,na dodatek wiedzące do przodu co i jak 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Nina ale to jakiś durny telefon(nokia c5-00) i nie ma takiej opcji, nie da mu się nawet wyłączyć całkiem dzwięków, kiedyś wziełam tryb milczący a tu telefon mi dzwoni na fula, brr, zwykle telefon mam bardzo cicho żeby małej nie budził to mm się złości bo dzwoni i ja nie słysze i nie odbieram i się martwi i obdzwania wszystkie telefony w domu:/
Zośke uspałam ale oszarpałam się przy tym, chciałabym wyjśc na dwór bo tak jak Mini sie czuje, ale u nas -5 i okropny wiatr 😞

Bo musisz w telefonie do każdego profilu dopasować głośność,wyciszenie itp,dopiero wtedy możesz zmieniać opcje i jak weźmiesz milczy to rzeczywiście będzie cicho 😉 nie jedną nokie miałam i wiem że tak w nich jest od 3310 do tych nowszych ,ale zawsze wpierw musisz wejść w profil i go dostosować do nazwy i potrzeb 🙂
Nina Łukaszek ma nowy wózek znów?? a ty jaka chuda....

tylko ze nie da się żeby nie było głosu, zawsze jedna kreska zostaje i huk:/ ja nie lubie noki, zawsze miałam se, jedno kliknięcie i wszystko opanowane a tu szukaj kombinuj, nie dla mnie to
Sylwia nie stresuj się, moja gin zalozyła mi karte w 4 tc ale to wyjątek, pierwszą ciąże prawie w 8 tyg poroniłam i byłam dalej bez karty, jak mnie przyjmowali stwierdzili że może na następnej wizycie założą:/ co do usg to w sumie nic Ci nie da wcześniejsze, lekarze często się wstrzymują bo i tak nic nie można zrobić, jak w 6 tyg byłaś to serduszko widziałaś - to najważniejsze i o tym myśl, nie zadręczaj się innymi sprawami, jak sie boisz czy inny termin ciąży to zrób bete, i będziesz wiedzieć 🙂
ja ide lulu 🙂

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Nina ale to jakiś durny telefon(nokia c5-00) i nie ma takiej opcji, nie da mu się nawet wyłączyć całkiem dzwięków, kiedyś wziełam tryb milczący a tu telefon mi dzwoni na fula, brr, zwykle telefon mam bardzo cicho żeby małej nie budził to mm się złości bo dzwoni i ja nie słysze i nie odbieram i się martwi i obdzwania wszystkie telefony w domu:/
Zośke uspałam ale oszarpałam się przy tym, chciałabym wyjśc na dwór bo tak jak Mini sie czuje, ale u nas -5 i okropny wiatr 😞

Bo musisz w telefonie do każdego profilu dopasować głośność,wyciszenie itp,dopiero wtedy możesz zmieniać opcje i jak weźmiesz milczy to rzeczywiście będzie cicho 😉 nie jedną nokie miałam i wiem że tak w nich jest od 3310 do tych nowszych ,ale zawsze wpierw musisz wejść w profil i go dostosować do nazwy i potrzeb 🙂
Nina Łukaszek ma nowy wózek znów?? a ty jaka chuda....

tylko ze nie da się żeby nie było głosu, zawsze jedna kreska zostaje i huk:/ ja nie lubie noki, zawsze miałam se, jedno kliknięcie i wszystko opanowane a tu szukaj kombinuj, nie dla mnie to
Sylwia nie stresuj się, moja gin zalozyła mi karte w 4 tc ale to wyjątek, pierwszą ciąże prawie w 8 tyg poroniłam i byłam dalej bez karty, jak mnie przyjmowali stwierdzili że może na następnej wizycie założą:/ co do usg to w sumie nic Ci nie da wcześniejsze, lekarze często się wstrzymują bo i tak nic nie można zrobić, jak w 6 tyg byłaś to serduszko widziałaś - to najważniejsze i o tym myśl, nie zadręczaj się innymi sprawami, jak sie boisz czy inny termin ciąży to zrób bete, i będziesz wiedzieć 🙂
ja ide lulu 🙂

musi się dać każda nokia tak ma ja ci mówie 😉 ten model tez bo mój tata miał taką 🙂 ale zalał....

kafinka napisał(a):
Mam pytanie tak z innej beczki 🙃 czy któraś ma lub miała uczulenie na lateks???????

ha ha ha na priv?? 😁
nie no powiem...
ja po badaniu gin,lub po seksie w lateksie,później czuje podrażnienie,i nie przyjemne pieczenie przez dzień-dwa... ☺️ ☺️

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Kasia jak zobaczyłam foto to wymknęło mi się nie cenzuralne "o ku**wa" 😁
pięknie będziesz wyglądała 🙂

dziekuje ☺️ na zdjeciu moze nie widac, ale to jest nie bialy kolor, tylko ivory 😉
chcialam inny, ale nie bylo.... tzn. bylo, ale nie na moj wzrost..... 🙃

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):
Kasia jak zobaczyłam foto to wymknęło mi się nie cenzuralne "o ku**wa" 😁
pięknie będziesz wyglądała 🙂

dziekuje ☺️ na zdjeciu moze nie widac, ale to jest nie bialy kolor, tylko ivory 😉
chcialam inny, ale nie bylo.... tzn. bylo, ale nie na moj wzrost..... 🙃

mnie się podba 🙂

naylaaa napisał(a):
Agata, wchodzisz : Profile -> któryś profil - > przystosuj -> i pierwsza opcja -> robisz sygnał przychodzący BEZ DŹWIĘKU . Mimo, że jedna kreska jest pokazana.
RACJA KURA 😁