Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Kasiu, jaka figura!! Jak u nastolatki!!
Na mnie też zrobiło wrażenie! piękna suknia 😁

to sie ciesze, to znaczy ze jest ok, bo syn tez powiedzial : "mamo jak ty ladnie wygladasz" - to bylo mile 🙂
teraz jeszcze toche jasniejsze wlosy, wybor fryzury, nie wiem jakie kwiaty do tego, moze macie jakies pomysly? i kosmetyczka, zeby makijarz zrobila 😉 uffff strasznie duzo tego jest.... fotograf, samochod (chcemy taki stary z 1930 roku)...

A ja dziś trochę sobie popłakałam ,czułam się zmęczona,oczy podkrążone,no i złapałam doła,bo już mnie wkurwiają żarty-flirty mojego z koleżankami z pracy....
wiem że mnie kocha,mówi mi to stale,ale po prostu jestem kobietą a jego koleżanka przy mnie żarty o jego jajkach!! 😠 😠
no i powiedziałam mu że najwidoczniej mu nie odpowiadam jako kobieta,itp...
pocie3szał tulił,zapewniał...aż w końcu zaskoczył mnie pytaniem czy zgodzę się w końcu na ślub kościelny 😮
Planujemy go od dawna,ale stale a to charaktery piłujemy a to to czy tamto....
może faktycznie czas o tym pomyśleć Oliwka ma 4 latka nie bawem,później komunia....święta obchodzimy....

kasiak napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Kasiu, jaka figura!! Jak u nastolatki!!
Na mnie też zrobiło wrażenie! piękna suknia 😁

to sie ciesze, to znaczy ze jest ok, bo syn tez powiedzial : "mamo jak ty ladnie wygladasz" - to bylo mile 🙂
teraz jeszcze toche jasniejsze wlosy, wybor fryzury, nie wiem jakie kwiaty do tego, moze macie jakies pomysly? i kosmetyczka, zeby makijarz zrobila 😉 uffff strasznie duzo tego jest.... fotograf, samochod (chcemy taki stary z 1930 roku)...
ZAZDRASZCZAM ☺️ ☺️ ale pozytywnie 😁

• Mamusie
Aga, nie zazdrosc, bo z drugiej strony - nie robimy zadnego przyjecia, wlasciwie nikogo nie bedzie oprocz mioch dzieci, ojca (jesli mu kupie bilet) i mamy ( jesli raczy przyjechac, bo o urodzinach moich zapomniala) . i nawet nie wiemy kogo na swiadkow wziac, bo nasi przyjaciele, ktory mieli byc swiadkami, bo nas poznali, wlasnie przechodza ostry kryzys i mysla o rozsataniu ...

kasiak napisał(a):
no to Aga - do roboty 🤪 tzn - do kosciola 🤪
a zarty glupie, ale to tylko swiadczy o glupocie tych kolezanek.... 😠

tak tylko on sam przyznaje że jest babiarzem,no i tez żartuje,sama kiedyś słyszałam od znajomych że żartami mówił do koleżanki cyt."ona - cześć kochanie a on "cześć kotku" " 😠 😠
stale mówi że to tylko głupie żarty ale to nie pierwszy raz 😠
jest szczery mówi mi gdy kobieta mu się podoba no ale bez przesady jak ja się widuje z kolegą to zaraz się piekli 😠
no i sam mówi że on mnie kocha tylko jest babiarz i lubi sobie pogadać 😠

kasiak napisał(a):
Aga, nie zazdrosc, bo z drugiej strony - nie robimy zadnego przyjecia, wlasciwie nikogo nie bedzie oprocz mioch dzieci, ojca (jesli mu kupie bilet) i mamy ( jesli raczy przyjechac, bo o urodzinach moich zapomniala) . i nawet nie wiemy kogo na swiadkow wziac, bo nasi przyjaciele, ktory mieli byc swiadkami, bo nas poznali, wlasnie przechodza ostry kryzys i mysla o rozsataniu ...

kup mi bilet to ja będe 🤪 🙃 🙃

• Mamusie
Witam 🙂
Kasiu sukienka śliczna 🙂
Ja ostatnio nie miałam czasu , mąż był w domu 2 tyg i ciągle jakieś załatwianie a wieczorami już mi sie nic nie chciało. Mój zwolnił sie z pracy i założył sobie działalność, wczoraj wyjechał do niemiec więc będe miała więcej czasu 😉 😉 acha Nina ale laska szczupła z Ciebie 😮

• Mamusie
Kasiu, to będzie piękny ślub, taki gustowny 😁
Aga, te koleżanki posunęły się za daleko... Zachowanie żenujące...Nie lubię takich flirtów w pracy i nie podoba mi się takie zachowanie, jak się jest w związku.
Ślub kościelny 😁 myślcie!! 😁
Lecę na YCD. Dobranoc 😁

naylaaa napisał(a):
Kasiu, to będzie piękny ślub, taki gustowny 😁
Aga, te koleżanki posunęły się za daleko... Zachowanie żenujące...Nie lubię takich flirtów w pracy i nie podoba mi się takie zachowanie, jak się jest w związku.
Ślub kościelny 😁 myślcie!! 😁
Lecę na YCD. Dobranoc 😁

Mi tez to się nie podoba,tym bardziej że
* gdy byłam w ciąży z Oliwką (zagrożonej) uznał że go zaniedbuje i flirtował z koleżanką,nawet mówił że myślał wtedy o rozstaniu
*później był spokój,przed ciążą z Majką był flirt z teraźniejszą narzeczoną szwagra mojego 😠
* no i te ze sklepowymi 😠 😠
a każda idiotka zadowolona bo Pawełek to taki fajny CHŁOPAK 😠 😠
nosz cholera to jest mąż i ojciec!!
on mówi że jest grzeczny i tylko mnie kocha i jest wierny a dla mnie to jest wkór...i ech szkoda gadać....

kasiak napisał(a):
to taki za przeproszeniem - jebak - gawedziasz ? 😠 😠 😠
jesli nie mozna tego zmienic, to chyba musisz do tego przywyknac.... tylko z drugiej strony.... nie lubie czegos takiego 😠

tak,zgadza się,dalej się nie posunął póki co,tez tego nie cierpię 😠
ale już chwilami sama się z tego śmieje bo przyzwyczaiłam się że baby lubią z nim sobie pogawędzić 🤢
a w domu jak ja ryknę a nawet i bez tego to pomaga sprzątać,lubi gotować,przy dzieciach tez pomoże,więc prócz tej wady było by ok ☺️ ☺️

kasiak napisał(a):
kurcze, Aga, nie zazdroszcze, bo to takie w sumie gowniarskie podejscie 😠
nie umialabym tak zyc 😘 podziwiam Cie

niestety ale kocham tego idiotę,chociaż czasem zarżnęła bym go tępym nożem 😠 🙃 ☺️ ☺️

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):
jesli nie mozna tego zmienic, to chyba musisz do tego przywyknac.... tylko z drugiej strony.... nie lubie czegos takiego 😠

ale już chwilami sama się z tego śmieje bo przyzwyczaiłam się że baby lubią z nim sobie pogawędzić 🤢
a w domu jak ja ryknę a nawet i bez tego to pomaga sprzątać,lubi gotować,przy dzieciach tez pomoże,więc prócz tej wady było by ok ☺️ ☺️

z drugiej strony - takie plusy.... Aga, ciezki orzech do zgryzienia 😮 skoro sie przyzwyczilas i wierzysz ze to nie jest grozne... ciezko cos powiedziec, jak sie w tym nie tkwi, bo wiadomo ,ze nic nie jest albo biale albo czarne 😉

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):

z drugiej strony - takie plusy.... Aga, ciezki orzech do zgryzienia 😮 skoro sie przyzwyczilas i wierzysz ze to nie jest grozne... ciezko cos powiedziec, jak sie w tym nie tkwi, bo wiadomo ,ze nic nie jest albo biale albo czarne 😉

nie jest dopóki go mam na krótkim łańcuchu 😁 🙃
pilnuje go i on o tym wie 🙂 a jak mnie ruda wkurzy to jej mąż się dowie o żartach a ten jest tak zazdrosny że ją z imprezy integracyjnej wyprowadził 😁

kasiak napisał(a):
to ona ma meza? aaaaaaa , to masz racje, rudej podpal wlosy 🤪

tak ma,a w walentynki mojemu serduszko dla żartu na ręce narysowała a jak on dostał zjeby i jej powiedział że przez nią mu się sięgło to powiedziała że jestem "NIEPOWAŻNA" 🤪