Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

Martus_D napisał(a):
Meldunek 🙃

Sprzątam poniekąd bo jestem z młodą sama. Rafał w pracy. Pozmywam, wstawię zupę i muszę zrobić zakupy na niedzielę 🙂 Poza tym nie wiem czy mówiłam ale kupiłam świetną apaszkę sobie i dzisiaj muszę upolować jakieś baletki 🙂

Jak mój wróci to posprzątamy, przemeblujemy sypialnię a wieczorkiem X-Faktor 🤪 Już nie mogę się doczekać 🤪 😉 Oczywiście jestem fanką Lisowskiej hehe.

Miłego dnia wszystkim 🙂

P.S. Wiecie jaka ma być pogoda na długi weekend majowy??? 😉
widziałąm na wp że ma być extremalnie 🥴
a już zaplanowałam grilla z wieprzowiną 😞

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Huuuuuuuuuuuuura sprawdziłam teraz i od 30 do 2 Maja ma być ciepło więc będzie zajeb... 😁
30 odbieram Pigi z Bydgoszczy,1 maja mój idzie do pracy ha ha 😁 no a 2 pigi wraca do domu....
a ok 6 leci do Anglii 🤨

• Mamusie
Gabi się obudzi to lecimy do mojej babci i na zakupy. Nie wiem czy zajrzę wieczorkiem bo leci X- Factor i muszę plan napisać... Ech.

Miłej soboty i imprezowania 🙂

P.S. Mini, podejrzewam jak się cieszycie że się spotkacie 🙂 My z forum z dziewczynami dwiema się spotykamy i z ich mężami i za każdym razem jest super! 🙂

Martus_D napisał(a):
Gabi się obudzi to lecimy do mojej babci i na zakupy. Nie wiem czy zajrzę wieczorkiem bo leci X- Factor i muszę plan napisać... Ech.

Miłej soboty i imprezowania 🙂

P.S. Mini, podejrzewam jak się cieszycie że się spotkacie 🙂 My z forum z dziewczynami dwiema się spotykamy i z ich mężami i za każdym razem jest super! 🙂
Tak Marta i to bardzo,zwłaszcza że chciałyśmy się umówić w zeszłym roku ale nam nie wyszło wtedy,ale cały czas się obawiam że znów coś nie wypali 🤢
w sumie największy kontakt z dziewczynami z poza forum to mam teraz z Kasią i Kafinką którą też chce się później umówić i na tych dwóch znajomościach się nie zawiodłam do tej pory a na innej tak ☺️
na pewno też tak masz że nie wszystkie dziewczyny z Kalisza po poznaniu bliższym okazały się tym kim myślałaś 🤨
a zresztą wiecie co tam drzwi otwarte reszta też może kiedyś wpaść 😁
najlepiej na grilla każda coś jak w amerykańskich filmach i będzie fiesta 😁 😁

naylaaa napisał(a):
Mućka mnie nie dopisała do swoich koleżanek z forum 😞 odchodzę! Foch!
Nina NIE RÓB MI TEGO 😞 😞
już ci tłumaczyłam że nie moge tyle się afiszować bo w końcu mój się dowie od życzliwych i mnie wyniesie z domu a wpierw chce prezent 😁 😁 😁

naylaaa napisał(a):
Już za późno, teraz nawet cały tir Milki nie pomoże na przeprosiny 😞 wstydzisz się, że utrzymujesz kontakt z drobiem 😞

hmmmmm a jak dam ci obślinione przez Maje trociny po zabawce?? 😁
uwierzysz wtedy w szczerość tej teściowskiej miłości?? 😁 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Już za późno, teraz nawet cały tir Milki nie pomoże na przeprosiny 😞 wstydzisz się, że utrzymujesz kontakt z drobiem 😞

hmmmmm a jak dam ci obślinione przez Maje trociny po zabawce?? 😁
uwierzysz wtedy w szczerość tej teściowskiej miłości?? 😁 😁

Nie 😆

naylaaa napisał(a):
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A swoją drogą, to ciekawe jaki prezent chcesz od byka 😜

głupia no pomyśl,coś miłego w dotyku,świeci,stuka i można z tym iśc do łożka 😁 🙃

Młotek dildo z żarówkami led z wypustkami?? 🙂 🙂 😎 😎
a jest taki 😮 😮 😲

naylaaa napisał(a):
A jaki to ma związek? O co chodzi? 🙂
Kura pisalam że na prezent urodzinowo rocznicowy mój chce kupić mi laptopa 🙂 w t-mobile 🙂
i teraz pracuje nadgodziny itp by mi odłożyć chciał w maju kupić ale będzie musiał węgiel zamówić dodatkowo więc do czerwca pewnie poczekam....

naylaaa napisał(a):
To się będziecie grzać jeszcze?? 😉

Uciekam, dobranoc 😁
pies z kulawą nogą tu nie zajrzy, tylko K & K są 😁
😁 😁 i dojdzie pewnie K & K --. Kasia i Kaffi

• Mamusie
Hejka 🙂

Mini, masz rację, generalnie wiele dziewczyn było (teraz już mniej) na forum, spotykałyśmy się w czwórkę (pamiętne zdjęcie z niby schowanym piwem za plecami 😁 😁 ) i w zasadzie jedna się wykruszyła, długa historia zresztą. Ona miała nick Natalka i ona chyba wszczęła wojnę między naszymi forami o ile pamiętam. Wydaje mi mówiąc krótko że jest niedojrzała i tyle... Ale z dwiema dziewczynami i ich mężami spotykamy się od czasu do czasu 🙂 Jedna z nich miała nawet u nas dziecko w żłobku ale za bardzo chorowała więc wypisała Elizkę.
Reasumując mam nadzieję, że spotkanie się uda!!! No i w końcu się zobaczycie 🙂 Na prawdę super! 🙂

• Mamusie
W ogóle mamy podejrzenia co do jednego z dziecka w naszym żłobku, że jest autystyczne ale narazie nie wysuwam żądnych wniosków tylko oprę się literaturą fachową. Szkoda mi tego dziecka... matka mówi do niego zdrobniale i nie po "naszemu" hehe tzn zamiast Krzysiu to mówi "Ksisiu" i takie podobne, masakra 🤢 Ojciec całkiem do pogadania 😁 Zresztą mamy z dziewczynami swoich faworytów wśród ojców 😁 Najgorsze, że przeważnie to matki odbierają dzieci więc nie ma co poflirtować hahaha, mówię Wam, ze codziennie jest wesoło hihi 🙂 Mamy nawet jednego tatę Policjanta, taki się nieśmiały wydawał ale się zaczął rozgadywać ostatnio 😜 , jeden z kolei jak wychodzi zawsze mówi "to narazie" 🙃 😁 Wesoło mamy 🙂 🙂 🙂