Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Podpisuję listę 😁
Ruzia, miło mi 😁 a jak masz na imię?? Nasze dzieci miały takie same wymiary!! Mój tak samo 3480 i 56 cm 😁
Marta, trzymamy kciuki za pracę. Głupi ma szczęście, więc masz tą robotę jak w banku 😁 Mówi Ci to szef wszystkich szefów 😁
Krowa, nowe mamusie, a Ty ze starym awatarem?? Oj, bardzo brzydko się zachowałaś. To my się tu przeprowadzamy, zakładamy konta, staramy, a Ty wyjeżdżasz mi tu ze starym, oklepanym awatarem?? 😠 😠 😠
Sylwia i Kafi, macie naganę za brak awatarów!
ja wczoraj sprzedałam mój samochód i trochę mi smutno 😞 jakiś sentyment miałam do niego... 😞 na pewno za mną tęskni 🤪 🤪 🙃 🙃
Foka, masz w pierd**... ale masz szczęście, bo świetnie wyglądasz!! Widzę, że trzymasz się dzielnie! Ile już schudłaś? 😁 Jak tam chodząca Alicja?

Podpisuje liste później dam nowy awatar 🙂
póki co czekam na Byka 😁
Ciekawe co u Sylwi i Dominika....
Nina jak sprzedawaliśmy forda to też za nim tęsknilam a ostatnio widzieliśmy go i ma naprawioną blache i widać że koleś o niego dba 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Podpisuje liste później dam nowy awatar 🙂
póki co czekam na Byka 😁
Ciekawe co u Sylwi i Dominika....
Nina jak sprzedawaliśmy forda to też za nim tęsknilam a ostatnio widzieliśmy go i ma naprawioną blache i widać że koleś o niego dba 😁

Widzisz, mój też Ford, chyba coś mają te auta w sobie hahah. Bo nie każda morda pasuje do Forda 😉 Może nasze nie pasowały 🙂 A teraz chcę 7-os. Forda Galaxy, tylko skąd wziąć 30 tys?? 🙃 🙃 może jakaś zbiórka na auto dla mnie?? 😁

Hej pippki!!
moja Alka smiga jak satara 😁 😁
a ja ja sie zmobilizowac ne moge do dalszej diety 😁 😁 jeszcze 8 kg 😁 tylko a ja swiruje 😁 😁

wrócilam własnie z MOPSU bo wiecznie problem maja z moimi papiera mi ... sami sobie je stwarzaja 😁

szef zmienił avatar 😁
a zimą zrobie zimowy 😉
Ola składałaś o rodzinne??
Nina ty na ślub jajek nie chciałaś dać bo żal było dupsko nadwyrężyć a składek się zachciało 😠 😠 😁
My czekamy na przywózke opału bo się kończy....a coraz zimniej się robi 🤢

mini23 napisał(a):
szef zmienił avatar 😁
a zimą zrobie zimowy 😉
Nina ty na ślub jajek nie chciałaś dać bo żal było dupsko nadwyrężyć a składek się zachciało 😠 😠 😁

dalej o wychowwcze i o rodzinne ale ja składałam dawno oni wiecznie chca tylko cos jakiws papiery zamiast naraz to latam jak debikl do nich ze 3 razy w tyg;/

Ola88 napisał(a):
mini23 napisał(a):
szef zmienił avatar 😁
a zimą zrobie zimowy 😉

dalej o wychowwcze i o rodzinne ale ja składałam dawno oni wiecznie chca tylko cos jakiws papiery zamiast naraz to latam jak debikl do nich ze 3 razy w tyg;/

standard 😁
ja chyba dziś sałateczke zrobie mnnnnnnnnniamu 😁
no i za 6 dni mamy roczek 🤪 🤪

kasiak napisał(a):
witajcie laski 🙂
witam tez nowa kolezanke 🙂
wczoraj wieczorem wrocilysmy i wnioski : nigdy wiecej latac sama z dzieckiem 😠
powrot to byl jakis koszmar 😠 😠 😠

Kasiu opowiadaj 🙂 co z tym powrotem??
widziałąś brzuszek pożegnanie i wiedziałaś gdzie nas szukać 😁

Aga masakra jakas z tymi9 urzedami;/
grrrr

a ja robie spagetti bez tłuszczu z mielonego chudego i koncentratku" 😁
dzis grzesze makaronem 😁 😁
potrzebuje kopa w dupsko zeby nie grzeszyc 😁 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):
witajcie laski 🙂

tak, widzialam piekne pozegnanie 😉
prosze - Milka ryknela i porzadek jest 🙃
wczorajszego dnia mialam po prostu dosc. nie dosc, ze drogi rozkopane i pozmieniane, zeby na lotnisko dojechac, Kaya katar zlapala, marudzila mi z tylu w foteliku, a ja musialam jechac i nie bylo jak sie zatrzymac w sumie.
torba byla tak zapchana, ze czesc zabawek mialam luzem, przelozone w wozku, bo wozek mialam az do samego samolotu, ale potem wszystko to musialam wziac w reke + Kaye. no ale - to tylko krotka droga w koncu tylko schodami do samolotu 🥴
w samolocie scisk, bo poprzedniego dnia byl lot odwolany, wiec nie bylo zadnego miejsca pustego, Kaya cala droge musiala byc na kolanach w goracym samolocie ( duszno bylo strasznie) wszystkie te miski i lalki pod siedzeniem na podlodze, ona marudna, bo to jej czas na spanie..... na rekach zasnac nie potrafi.... 😠 😠 😠
wyladowalismy a tam kolejna niespodzianka - wozka nie bylo przy samolocie, tylko z bagazami, czyli czekala mnie daleka droga do odprawy z torba podreczna, Kaya, miskami..... wszedzie goraca, torba zsuwala sie co chwile z ramienia..... bylam mokra, smierdzaca, wkurwiona....
niewazne. w kazdym razie jestem juz w domu 😉
Kaya nauczyla sie sama stac i kilku nowych "umiejetnosci" poza tym ma olbrzymi katar i ciagle go wysmarkuje. wczoraj tez jak ja targalam, to wszystkie gile o mnie wycierala.

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):
witajcie laski 🙂

tak, widzialam piekne pozegnanie 😉
prosze - Milka ryknela i porzadek jest 🙃
wczorajszego dnia mialam po prostu dosc. nie dosc, ze drogi rozkopane i pozmieniane, zeby na lotnisko dojechac, Kaya katar zlapala, marudzila mi z tylu w foteliku, a ja musialam jechac i nie bylo jak sie zatrzymac w sumie.
torba byla tak zapchana, ze czesc zabawek mialam luzem, przelozone w wozku, bo wozek mialam az do samego samolotu, ale potem wszystko to musialam wziac w reke + Kaye. no ale - to tylko krotka droga w koncu tylko schodami do samolotu 🥴
w samolocie scisk, bo poprzedniego dnia byl lot odwolany, wiec nie bylo zadnego miejsca pustego, Kaya cala droge musiala byc na kolanach w goracym samolocie ( duszno bylo strasznie) wszystkie te miski i lalki pod siedzeniem na podlodze, ona marudna, bo to jej czas na spanie..... na rekach zasnac nie potrafi.... 😠 😠 😠
wyladowalismy a tam kolejna niespodzianka - wozka nie bylo przy samolocie, tylko z bagazami, czyli czekala mnie daleka droga do odprawy z torba podreczna, Kaya, miskami..... wszedzie goraca, torba zsuwala sie co chwile z ramienia..... bylam mokra, smierdzaca, wkurwiona....
niewazne. w kazdym razie jestem juz w domu 😉
Kaya nauczyla sie sama stac i kilku nowych "umiejetnosci" poza tym ma olbrzymi katar i ciagle go wysmarkuje. wczoraj tez jak ja targalam, to wszystkie gile o mnie wycierala.

To podróży nie zazdroszcze 🤢
Skandal by dziecko musiało taką długą podróż odbywać na kolanach skoro matka za lot płaci,a dziecko leci za pół ceny czy coś to i ono powinno miec miejsce ,przecież to nie autobus miejski 😠
Maja też sama stoi pomalutku 🙂 ale jeszcze nie na stałe 🙂

kasiak napisał(a):
eee, no Kaya tez nie stoi jeszcze "jak stara" ale potrafi stanac i np. klaskac sobie 😁
Ruzia - obie mamy wigilijne dziewczynki 🙂

a moja pić obiema rączkami trzymając butle 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
ruzia napisał(a):
Witam 🙂
Nazywam się Magda mam 30 lat.
nylaa a ile teraz twój waży bo moja to mały grubasek 😉

Magda a co cie skłoniło do wskoczenia na forum 🙂

Co mnie skłoniło 🙂
Weszłam wczoraj przypadkowo na wasze forum i doszłam do wniosku że też sie zaloguje bo fajnie tak czasami popisać z osobami które mają dzieci w tym samym wieku. Zawsze można czegoś sie dowiedzieć bądź wymienić doświadczeniami 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kasiak napisał(a):
eee, no Kaya tez nie stoi jeszcze "jak stara" ale potrafi stanac i np. klaskac sobie 😁
Ruzia - obie mamy wigilijne dziewczynki 🙂

a moja pić obiema rączkami trzymając butle 😁

Kaya jest taka leniwa, ze do tej pory nie chce sama pic mleka z butelki. jak pije sama, to co chwile wyciaga z buzi i sprawdza ile jeszcze jest 😉
za to niekapek ze slomka -to jest jak dla niej strzal - nie musi przechylac i leci 😜