Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

Nina Myslalam nawet o braniu pracy do domu ale teraz inne rzeczy są i to duże więc do samochodu by nie weszło.
Myślę że wśród dzieci Łukaszkowi się spodoba 🙂 no i też będziesz miała trochę wolnego czasu 🙂

Sylwia jeszcze trochę Adaś zacznie biegać 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej. Sylwia, dawaj wideo i zdjęcia Adasia. Na pewno wyrósł! Dawaj! 🙂
Ja mam dobrą wiadomość, Łukasz się dostał do przedszkola drugiego wyboru! 🙂 Pani do mnei dzwoniła.Tylko pod jednym warunkiem - że zmienię godziny z 9-14 na 8-15, czyli na 7h. Oczywiście się zgodziłam 😁 Chciałam żeby chodził na 4-5h, ale jak jest tylko taka możliwość, to trudno 😉
Także zaraz lecę po papiery z pierwszego wyboru, potem do tego drugiego. Mały z babcią zostanie. A potem po małego, do banku i do kantoru i do drugiego banku, jak wypłata będzie. To się nalatam 😜
Miłego dnia Dziewczynki 😁

• Mamusie
Bry,
Mini, szkoda ze nie masz gdzie dziewczynek zostawić , musiałas niezle harować , ze ci zaproponowali 🙂
Sylwia, obu chłopców masz bystrzakow 🙂
Nina, to teraz rozpocznie sie nowy rozdział w waszym życiu 😉 trzymam kciuki za Lukaszka 😘 oby początki były łagodne 🙂

• Mamusie
hej Piękne 🙂 Sylwia widziałam zdjęcia twojej siostry są piękne 🙂myślę o takiej sesji dla moich ''bardzo grzecznych dzieci '' haha jestem pewna ,że Adaś śmignie szybko z raczkowaniem i chodzeniem ten typ już tak ma 😁 jak będziecie mieli dziewczynkę to będzie tak samo 🙃 Mini jestem pena ,że wszytko ułoży się po twojemu 🙂 kwestia czasu 😉 Nina wiesz czemu ci zaproponowała? bo ja wiem haha chodzi jej o to abyś małego zostawiła na płatne godziny czyli żeby jadł śniadanie i obiad. Sprytna baba haha Mój synek od września do pierwszej klasy idzie 🥴 muszę go zapisać bo już się o niego pytają .... muszę się pochwalić że Oli jest najlepszym tancerzem w przedszkolu 🙂 ale z zachowaniem gorzej 😠 wiedziałam że on będzie tańczył 🙂 od małego uwielbiał 🙂 a Maja będzie grała w piłkę M jest zachwycony hahaha

• Mamusie
Nalatałam się, a jeszcze muszę wyjść, bo płyn do kąpieli małemu się skończył. Jak nie będzie mi się chciało, to będzie miał dzień dziecka hahaha. Nogi mnie bolą 😜
Tak, Kaffi, ja wiem o co chodziło 🙂 Ale wolałam by się dostał i wolę płacić. A gdyby przyjęli dziecko na godziny, w których płaci państwo, to by stracili pieniądze. W sierpniu spotkanie z rodzicami i podpisywanie umów. Skoro Oli takie postępy robi w tak młodym wieku, to co będzie za kilka lat 🤪 🤪 Znalazł już być może swoją pasję i kto wie, może będzie o nim głośno? Jak dorośnie, to You can dance 28 seria hahahha 😁
Sylwii chłopcy to twardziele 😁

• Mamusie
hej 🙂 dzis ciagle prawie na dworze wiec nie wpadalam. Jutro dam fotki i naskrobie wiecej 🙂 Nina to fajniel,że się tak udało!!! Mini no wlasnie, może za jakis czas bedziesz mogla do domu pracre brac 😁 Kafinka Natalia moja siostra trochę z niegrzeczmi maluchami doczynienia miała hehe choćby z Dominikiem, a on jakiś czas temu to był okropny!!! 😉 A Oli ma widac taki okres ze zachowanie trudne, ale pewnie wyrośnie w szkole a nadrabia tańcem 🤪 lece do jutra 😘

Nina szczere życzenia najlepszego i wielu rocznic ślubu w zgodzie i miłości 🙂

MAJA wczoraj miała katarek a dziś od rana wymiotuje nie chce jeść ciągle śpi dopiero trochę pić zaczęła. Nawet pampers suchy czekam na k i jedziemy do lekarza.

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Kasiu chyba coś nie tak z twoimi wpisami wyglądają jakby urwane...

Eeee, wszystko w porządku , one sa takie raczej FB owe 😜
Bo skoro tu taka cisza, to sie zaznaczam, ze byłam 😁
Z karuzeli nic nie wyszło, bo strasznie wieje. Kaya trochę sie pozbawiła w piaskownicy a potem na placu zabaw w parku i tyle .

• Mamusie
Hej , dzień dobry 😉
Kupiłam wreszcie buty!!!!!!!!! W czwartek , ale jak wróciłam do domu i je założyłam to okazały sie bardzo nie wygodne 😞, no i9n wczoraj pojechałam je wymienić 🙂, wymieniłam na ładniejsze i wygodniejsze 🤪. My juz po chrzcinach 🙂, wszyscy goście zachwycali sie moja Olą 🙂, że Ona taka pogodna , uśmiechnięta i bardzo otwarta.Szła na ręce do każdego kto ją zawołał (nawet do nieznajomego) Było mi baaaardzo miło gdy chwalono moje dziecko 🙂
Mini jesteś sprytna i szybka, pracowita dziewczyna . dlatego szef zaprponowal Ci pracę 🙂, no ale dziewczynki. Może zaczeka na Ciebie az dzieci pójda do przedszkola?
Kaffi gratuluję tancerza 🤪 🤪 i piłkarki hahahhaa. Za kilka lat Maja będzie grała w reprezentacji Polski na Euro 🤪 A Oli będzie znanym tancerzem 😆
Sylwia rośnie Ci drugi zdolniacha 😁Adaś taki malutki jest przy mojej Oli, kiedy moja taka była ?????
Kuro to Łukaszek idzie do przedszkola 🙂, fajnie myśle że bedzie zadowolony, zabawy , dzieci - super 😉 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ŻYCZE WAM SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI 😘 (spóznione ☺️ życzenia z okazji rocznicy)
Marta gdzie jesteś ???????? Dawno jej już tu nie było 🤢
Nareszcie zawitała do nas wiosna 🤪 🤪 🤪 już spakowałam zimowe kurtki i buty.
A teraz lecę poleżeć troszkę bo się najadłam i czuję sie jak beka 😮

• Mamusie
Hej 🙂 Nina samych pięknych chwil życzę 🙂 Aga zdrówka dla Mai 😘 Kto wie może zaproszę Was na występy mich dzieci czyli na YCD 28 serie i na Euro 😁 🙃
Właśnie chciałam ci Gosia zaproponować buty ze sklepu Reserved byłam i przymierzałam śmiało mogłabyś je kupić idealne na te nasze stopki 🙃

• Mamusie
Hej Wam 🙂
OOO Czita, miło Cię zawsze widzieć 😁
Ola to towarzyska osoba i widać nie boi się obcych. A Tobie to na pewno do beki daleko 🙂
U nas dzisiaj ma być 20 stopni. Jejku i jak każda kobieta: co ja mam na siebie włożyć? / nie mam co na siebie włożyć 🙃 🙃
Małemu muszę kupić bluzki na krótki rękaw, bo ma tylko dwie, a resztę po domu 🤪 🤪 jak to szybko się stało, a ja nieprzygotowana.

Z Mają już wszystko dobrze 🙂 wczoraj k nawet po pracy wyciągnął nas na rowerki co Maja i Oliwia bardzo lubią 🙂

Gosiu super że impreza się udała i Ola błyszczała wśród gości 😁 dała mamie powód do dumy 😁

Aga ty może teraz wyślij autografy dzieci bo później chyba nie dasz nam stać w kolejce 😁

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Ja mam jeden dzień wolnego i nie wiem w co ręce włożyć taki w domu bałagan 🙃 Ale i tak już wiele od rana zrobiłam 🙃
Ninka dużo miłości z okazji rocznicy 😘
Gosia pokaż buty 🙂
Ja za dni pierwszą pełną wypłatę odbiorę haha 😎
Podczytuję Was ale mam dni kiedy nawet kompa nie odpalam także wybaczcie, że nie wszystko komentuje 😘