Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ruzia napisał(a):
kasiak napisał(a):
Kaya jaka steskniona za swoimi zabawkami 😁 😁 😁 siedzi u siebie w pokoju i caly czas sie bawi 😁
Magda buziaki dla Ewy na 11 miesiecy 😘 😘 😘

Dziękujemy dla Kayki również przesyłamy buziaki:*
to za równy miesiąc roczek 🙂 🙂

Kaya dziekuje i oklask dla przesyla 🙂

Kasia Maja za to wyjmuje ostatnio jedzenie z buźki ogląda je i wkłada ponownie 🤢 🤢
koło jej stoliczka w kuchni wygląda po jedzeniu jak w chlewiku 🤪
każdy posiłek kończy sie odkurzaniem i myciem całej kuchni ☺️ ☺️

ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):
ruzia napisał(a):
Witam 🙂
Nazywam się Magda mam 30 lat.
nylaa a ile teraz twój waży bo moja to mały grubasek 😉

Magda a co cie skłoniło do wskoczenia na forum 🙂

Co mnie skłoniło 🙂
Weszłam wczoraj przypadkowo na wasze forum i doszłam do wniosku że też sie zaloguje bo fajnie tak czasami popisać z osobami które mają dzieci w tym samym wieku. Zawsze można czegoś sie dowiedzieć bądź wymienić doświadczeniami 🙂

No lub zawriowac tu czasem 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Kasia Maja za to wyjmuje ostatnio jedzenie z buźki ogląda je i wkłada ponownie 🤢 🤢

moja daisy mialaby raj 😁 😁 😁

• Mamusie
ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):
ruzia napisał(a):
Witam 🙂
Nazywam się Magda mam 30 lat.
nylaa a ile teraz twój waży bo moja to mały grubasek 😉

Magda a co cie skłoniło do wskoczenia na forum 🙂

Co mnie skłoniło 🙂
Weszłam wczoraj przypadkowo na wasze forum i doszłam do wniosku że też sie zaloguje bo fajnie tak czasami popisać z osobami które mają dzieci w tym samym wieku. Zawsze można czegoś sie dowiedzieć bądź wymienić doświadczeniami 🙂

to jest tak wciagajace i uzalezniajace.... 😉

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):

moja daisy mialaby raj 😁 😁 😁

ha ha pewnie Lena tez jak by mogła wejść do domu 😁
Nooooooooooo też odliczamy 🙂 w andrzejki robimy roczek dla siebie i dzieci moze jeszcze znajomi wpadną a 26 grudnia chrzestni i rodzina 😁

SylwiaC napisał(a):
hej!!! kurcze tyle napisalyscie, ze nie jestem chwilowo w stanie nadrobic tylko zauwazylam nowa kolezanke ktora serdecznie witam 🙂 no i nasza Ole!!!!! 😘 lece obiad robic nadrobie za chwilke kochane i cos naskrobie 😉

Sylwia ty mów jak dominik!!

hej dziewczyny,,,,
juz prawie rok od porodow naszych, jak to szybo zlecialo,,,na sama mysl sie rozczulam raz , ze to bylo tak przeciez niedawno,a dwa - ze ta moja corcia juz taki rozwiniety i rozgarniety bobasek

• Mamusie
Krowa, to byłby strzał w 10 !! On uwielbia rwać gazety, tzn. czytać 😁 Musze sobie jakieś suwaczki ustawić 😉 bo tak pusto mam.
Chwalę Twój awatar hahaha 😁 bo masz piękne córki 😁 Jak to Maja ma chlewik?? Chyba oborę 😉
Kasiu- podróż koszmar, współczuję 😘 😘 Dałaś radę, mimo tyle przeciwności, podziwiam 😁
Gratulacje dla stojącej Kai 😁 i dla jej ząbków 😁
Foka, dobrze Ci idzie... dlatego kopa w dupę masz za to, że tak grzeszysz 😁 makaron na diecie uuuu 😉
Sylwia, właśnie... czemu nic nie napisałaś co z Dominikiem!
Magda, mój miesiąc temu ważył 12kg, także teraz na pewno więcej, ale jest wysoki, więc się rozłożyło. A skąd jesteś?? 😁 Musisz chyba sobie kartkę zrobić, żeby nasze imiona i pseudonimy zapamiętać heheh.
Czita nas nie przeczyta... na brzuchu tyle stron, teraz na mamusiach... jeszcze tarzanem nas poszczuje 😮 😮 🤢 🤢 🤪 🤪 chociaż fajnie 🙂 pogania za kurą z maczugą, a kura lubi tą zabawę 😁 😁 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃

Izabela napisał(a):
hej dziewczyny,,,,
juz prawie rok od porodow naszych, jak to szybo zlecialo,,,na sama mysl sie rozczulam raz , ze to bylo tak przeciez niedawno,a dwa - ze ta moja corcia juz taki rozwiniety i rozgarniety bobasek

Kolejna grudniowa mam 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Magdaleno no właśnie my ciebie na spytki a może ty chcesz coś wiedzieć o nas?? 🙂

Oczywiście że chciałabym wiedzieć coś o was 🙂 wiem tylko tyle co tu piszecie bo na brzuszku nie dam rady czytać bo nawet nie mam kiedy 🙂
Ja Jestem z Przystajni tzn 40 km do częstochowy a 20 do Olesna śl

naylaaa napisał(a):
Krowa, to byłby strzał w 10 !! On uwielbia rwać gazety, tzn. czytać 😁 Musze sobie jakieś suwaczki ustawić 😉 bo tak pusto mam.
Chwalę Twój awatar hahaha 😁 bo masz piękne córki 😁 Jak to Maja ma chlewik?? Chyba oborę 😉
Kasiu- podróż koszmar, współczuję 😘 😘 Dałaś radę, mimo tyle przeciwności, podziwiam 😁
Gratulacje dla stojącej Kai 😁 i dla jej ząbków 😁
Foka, dobrze Ci idzie... dlatego kopa w dupę masz za to, że tak grzeszysz 😁 makaron na diecie uuuu 😉
Sylwia, właśnie... czemu nic nie napisałaś co z Dominikiem!
Magda, mój miesiąc temu ważył 12kg, także teraz na pewno więcej, ale jest wysoki, więc się rozłożyło. A skąd jesteś?? 😁 Musisz chyba sobie kartkę zrobić, żeby nasze imiona i pseudonimy zapamiętać heheh.
Czita nas nie przeczyta... na brzuchu tyle stron, teraz na mamusiach... jeszcze tarzanem nas poszczuje 😮 😮 🤢 🤢 🤪 🤪 chociaż fajnie 🙂 pogania za kurą z maczugą, a kura lubi tą zabawę 😁 😁 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃

Nina to dawaj Łukaszka do Majki może jakiś romans zakwitnie wśród papierowych kartek 😁
Izabela po pierwsze witam w naszym gronie 🙂
co do pytania to moja kocha papierki i wszystko do buźki co się da ale powiem daj to albo grzecznie odda albo się śmieje i ucieka 😁

ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):
Magdaleno no właśnie my ciebie na spytki a może ty chcesz coś wiedzieć o nas?? 🙂

Oczywiście że chciałabym wiedzieć coś o was 🙂 wiem tylko tyle co tu piszecie bo na brzuszku nie dam rady czytać bo nawet nie mam kiedy 🙂

Nooooo to ja powiem o sobie... 😁
Dyrektor vel MUćka vel Krowa 😁
takie pieszczotliwe nazwy daliśmy sobie na brzuszku 😁
Mam dwie córeczki Majka urodziła sie w andrzejki 🙂 całkowicie zaplanowalam poród tzn termin był na ok 14 grudnia ale ze względu na prace mojego m,nie było by możliwe to by później przy nas mógł być,no i jeszcze wchodziło widmo cesarki jak mała przekroczy 3,5 kilo 🙂 więc była wypłata,seks i poród 😁
Druga coreczka ma 3,5 latka 🙂 jest zbuntowana i łobuzuje 😁
pięknie mówi po chińsku ale coraz lepiej po polsku 😁

omg nie chce mi sie nic a moja włazi na fose i złazi i tak w kółko nie mozna jej spóscic z oka bo zleci 😁 mały gnojek 😁

Aga zostaw Łukasia bo to narzeczony mojej Alicjiiiiiiii
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o ja też o sobie 🙂
MOje imię Ola mam córeczkę Alicje urodzona w Andrzejki z zazdrości porodu Agnieszki 😁 😁 hahahah mówią na mnie pieszcotliwie FOKA 😁 a teraz jestem na diecie ale jakoś grzesze wiec kop w d... mile widziany hahahahahah

• Mamusie
mini23 napisał(a):
ruzia napisał(a):
mini23 napisał(a):

Nooooo to ja powiem o sobie... 😁
Dyrektor vel MUćka vel Krowa 😁
takie pieszczotliwe nazwy daliśmy sobie na brzuszku 😁
Mam dwie córeczki Majka urodziła sie w andrzejki 🙂 całkowicie zaplanowalam poród tzn termin był na ok 14 grudnia ale ze względu na prace mojego m,nie było by możliwe to by później przy nas mógł być,no i jeszcze wchodziło widmo cesarki jak mała przekroczy 3,5 kilo 🙂 więc była wypłata,seks i poród 😁
Druga coreczka ma 3,5 latka 🙂 jest zbuntowana i łobuzuje 😁
pięknie mówi po chińsku ale coraz lepiej po polsku 😁
😁