Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MARTA przedszkole cudne!! kolorowe,czyste,zadbane i wygląda na bezpieczne i cena 630 od 8-18 to na moje opłacalne,nawet mojemu się podobało 🙂
a co wy robicie np.z takimi maluszkami jak Gabi bo wiadomo takie malce nie umią bawić się jeszcze w grupie i każdy chce uwagi 🙂dużo chętnych już zapisało maluszka?
ja osobiście sama bym chciała do takiego przedszkola chodzić 😁

Femmka napisał(a):
hej ,
dawno mnie tu nie bylo , nadrabiac Was nie bede , bo i tak nie dam rady 🙂 ...mam nadzieje, ze wasze dzieciaczki zdrowiuskie 🙂
ponizej macie linkdo fotek ze zdjeciami Klaruni z roczku , mozecie kuknac 😜

to już oglądam 😁 a jak było?? i co sprawiło że cie ostatnio nie było u nas 🙂

Femmka napisał(a):
hej ,
dawno mnie tu nie bylo , nadrabiac Was nie bede , bo i tak nie dam rady 🙂 ...mam nadzieje, ze wasze dzieciaczki zdrowiuskie 🙂
ponizej macie linkdo fotek ze zdjeciami Klaruni z roczku , mozecie kuknac 😜

śliczne 🤪
ta pierzasta sukienka idealnie do niej pasuje,i nawet świeczka na ciasteczku na niej jedna 😁
i macie śliczne mieszkanko 😁

• Mamusie
mini dziekuje 🙂 😘
a nawet nie wiem czymu mnie nie bylo 😁
troche roboty mialam, troche brak czasu , a troche to i mi sie nie chcialo 😁 😁 😁
a na urodzinkach bylo bardzo nawet ok,,,,bylo 10 doroslych osob, nikt z rodziny bo cala rodzinka w polsce,ale sasiedzi i przyjaciele za to goscili,,, Mla nie wiedziala o co hallo z prezenrtami i najfajniejsze byly wstazeczki 😁
ale tak powaznie to juz sie ciesze ze poswietach, po urodzinach i po sylwestrze- kupe tylko sprzatania i nawal zabawek , ktorymi i tak mala sie nie bawi ,bo nie ma czasu na to 😁 😁

Femmka napisał(a):
mini dziekuje 🙂 😘
a nawet nie wiem czymu mnie nie bylo 😁
troche roboty mialam, troche brak czasu , a troche to i mi sie nie chcialo 😁 😁 😁
a na urodzinkach bylo bardzo nawet ok,,,,bylo 10 doroslych osob, nikt z rodziny bo cala rodzinka w polsce,ale sasiedzi i przyjaciele za to goscili,,, Mla nie wiedziala o co hallo z prezenrtami i najfajniejsze byly wstazeczki 😁
ale tak powaznie to juz sie ciesze ze poswietach, po urodzinach i po sylwestrze- kupe tylko sprzatania i nawal zabawek , ktorymi i tak mala sie nie bawi ,bo nie ma czasu na to 😁 😁

a biega juz?? 🙂

• Mamusie
a i od tygodnia chodzimy z Klarunia do grupy dla maluszkow,,,,spotkania sa raz w tygodniu po godzince, jutro bedzie drugi raz.....dzieci sa od 11miesiaca do 13miesiaca...... super sprawa ....Mala nie wie czym sie bawic, ,do ktorego isc dziecka i do ktorej z mam -taka jest zachwycona.
Tydzien temu po godzinnym szalenstwie przespala mi pozniej pol dnia i cala noc 😁
za 3 tygodnie przechodzimy do grupy starszych dzieci '''banda grzechotek'' , tam sa dzieci od roczku do 3latek

a tu filmik zdolniachy ćwiczy talent muzyczny 😁
http://www.youtube.com/watch?v=KN76Qu1yV8g&feature=youtu.be

a tu obiecany filmik z chodzenia po kafelkach itp
http://www.youtube.com/watch?v=8eyZ8n7Hs5E&feature=youtu.be

Femmka napisał(a):
a i od tygodnia chodzimy z Klarunia do grupy dla maluszkow,,,,spotkania sa raz w tygodniu po godzince, jutro bedzie drugi raz.....dzieci sa od 11miesiaca do 13miesiaca...... super sprawa ....Mala nie wie czym sie bawic, ,do ktorego isc dziecka i do ktorej z mam -taka jest zachwycona.
Tydzien temu po godzinnym szalenstwie przespala mi pozniej pol dnia i cala noc 😁
za 3 tygodnie przechodzimy do grupy starszych dzieci '''banda grzechotek'' , tam sa dzieci od roczku do 3latek
tez bym tak chciała zobaczyła bym reakcje Majki na inne maluszki 🙂
moja najszybciej biega jak zrobi kopkę i chce uciec od przebrania albo z gołym tyłkiem biegać 😁

Femmka napisał(a):
ale Gwiazdeczka-Modelka 🙂
... moja tez uwielbia na glowke zakladac,ale moje czapki 😁 i idzie wtedy w nich do lustra i sie przeglada 😁
a z zabawek tez najbardziej i chyba jedynie wszystkie ,ktore daja dzwieki i odglosy ....

Moja tez lubi te co halsują 🙂
i ubierać opaski czapki a nawet majtki i pampersy na główkę 😁
co do spotkań to u nas w mieście nie ma jest za małe a do Bydgoszczy trochę drogi 🤨

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Femmka napisał(a):
moze nasze corcie sa wyjatkowo uzdolnione muzycznie 🙃 🙃 🙃
tak oby nie w kierunku rocka lub havy metal 😁

e tam, nie wazne,,,,byleby by kase dobra robily 😁
a propo's muzyki ....lece do sklepu kupic jej wlasny odtwarzacz plyt

pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn i ich maluszkow 🙂
ciao,ciao 😘

• Mamusie
heh Mini rewelka mała flecistka Ci rośnie, chyba większość dzieci lubi zabawki dzwiękowe muzyke rytm, pewnie dlatego że chyba do ok 6 roku życia dziecko ma słuch absolutny, moja uwielbia stukać w ścianę młoteczkiem albo werbelkiem ale w taką gipsową żeby dzwięk wydawała i oduczyć jej tego nie moge, heh mój teść był perkusistą, ja swego czasu też zaczynałam nauke gry na perkusji w szkole muzycznej ale chodziłam do gimnazjum prywatnego i natłok godzin lekcyjnych uniemożliwił mi to, heh więc raczej po dziadku ma zdolności 🙂 zresztą mm mimo że ma ogromny ubytek słuchu ma niesamowite wyczucie rytmu
heh może trzeba już kapele zakładać 🤪

• Mamusie
ehhh... włazi mi pod biurko i jęczy 🤢 🤢 taki maruda się ostatnio zrobił, że nie wiem. Co chwila syrena i marudzi.
Klarcia to mały pulpecik 🙂 była bosko ubrana i ta impreza bajkowa, super 😁 A do Ciebie niepodobna 😉 fajne te zajęcia z dziecmi, ja też o tym myślę, bo widzę że Łukasz garnie do dzieci.

naylaaa napisał(a):
ehhh... włazi mi pod biurko i jęczy 🤢 🤢 taki maruda się ostatnio zrobił, że nie wiem. Co chwila syrena i marudzi.
Klarcia to mały pulpecik 🙂 była bosko ubrana i ta impreza bajkowa, super 😁 A do Ciebie niepodobna 😉 fajne te zajęcia z dziecmi, ja też o tym myślę, bo widzę że Łukasz garnie do dzieci.
Nina mam to tamo od 3 dni nie mal na mnie wisi 😠
śpi tylko w ramionach u mnie a tak moge sobie pomarzyć
🤢

• Mamusie
Ja ostatnio stwierdziłam, że ja w dzień tyram przy nim i w nocy zamiast odpocząć, to w nocy się go nanoszę, naprzekładam , naschylam do łóżeczka 🤢 🤢 także 24 h orki 😜 a mój się wyspał na dworzu, także zero odpoczynku i chwili dla siebie. ale zaraz na szczęście wieczór 🤪 🤪
Krowa, weź mi przyślij trochę ciasta 🙂 Ty możesz spokojnie jeść, nic Ci nie zaszkodzi 😁 a mi wszystko w brzuch idzie.
Foka, to ładna dieta z grzeszkami hahahah. Daj zdjęcie Alusi 😁

naylaaa napisał(a):
Ja ostatnio stwierdziłam, że ja w dzień tyram przy nim i w nocy zamiast odpocząć, to w nocy się go nanoszę, naprzekładam , naschylam do łóżeczka 🤢 🤢 także 24 h orki 😜 a mój się wyspał na dworzu, także zero odpoczynku i chwili dla siebie. ale zaraz na szczęście wieczór 🤪 🤪
Krowa, weź mi przyślij trochę ciasta 🙂 Ty możesz spokojnie jeść, nic Ci nie zaszkodzi 😁 a mi wszystko w brzuch idzie.

Nina ja nawet teraz siedzę z nią na rękach a śpi,ale 3 razy już wkładałam ja do łóżeczka i lipa.... w dzień mi kręgosłup już pęka,poza tym miała fochy dziś na obiad 🤢

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Nina ja nawet teraz siedzę z nią na rękach a śpi,ale 3 razy już wkładałam ja do łóżeczka i lipa.... w dzień mi kręgosłup już pęka,poza tym miała fochy dziś na obiad 🤢

ja tak miałam na poczatku...brr dobrze że teraz nie, mi chusta pomagała, kregosłup odciazało i rece wolne, ale może to na ząbki? u mnie tak jak zosi 5 wychodził, niby nic nie było widać a taka dziwna, marudna ciagle tylko mama, a po 2 dniach zoabczyłam ze sie wyrzyna małe co nie co 🙂