Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Ja dzisiaj dałam Judycie pierwszy raz warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną czy coś takiego z bobovity 😉 z glutenem 😉 nie smakowało Jej 😜 wmusiłam w Nią kilka łyżek a na koniec przypomniała sobie że można gadać jedząc i zaczęła pluć i gadać... i to był koniec obiadu 😜
matka się zezłościła i zabrała a Judytka ucieszona 😜

Weź mnie nie strasz, bo ja kupiłam jagnięcinę z kaszą 😁 wara jak jej nie posmakuje 😜

no tak wywalone 3 złote hahaha 😜
a ja kupiłam dwa takie słoiczki w biedronce na promocji razem za 4 zł 😉

Się śmiej, ale Ty nie karmisz mlekiem modyf. tak często jak ja i wiesz 3-9zł do kupy to już mam mleko kupione za 40zł taka prawda.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo a może ona najedzona była?

właśnie nie bo była głodna a cycka nie chciała więcej Jej dałam obiadek...

no to cholera wybredna się robi 🤪 🙃

a żebyś wiedziała... ostatnio ma takie akcje na cycka jak Twoja na mleko... jak tylko widzi to jest wrzask... 😞

Buhahaha 🙂 tym dzieciom odbija.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jutro dostanie to zobaczę jaka ucieszona będzie, chociaż nie kracząc ze słoiczków wcina wszystko co jej kupię, chociaż brzydzę się potrawki typu "kurczak i jabłko" albo cukinia z rybą 🙃

ojjj takie mieszanie też mnie nie kręci 😜 aczkolwiek cukinia i ryba mi nie przeszkadza 😜

Weź fuj 🙂 ja zawsze przed podaniem sprawdzam temp. jedzenia, więc muszę posmakować a tego bym nie zniosła chyba bym się porzygała, tak samo ten królik fuuuuuuuuuuuuu!

biedne to Twoje dziecko 😜 żadnych nowych smaków nie popróbuje co mamusia nie lubi 😜 kup sobie taką łyżeczkę co ma czujnik temperatury 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kolo a może ona najedzona była?

właśnie nie bo była głodna a cycka nie chciała więcej Jej dałam obiadek...

no to cholera wybredna się robi 🤪 🙃

a żebyś wiedziała... ostatnio ma takie akcje na cycka jak Twoja na mleko... jak tylko widzi to jest wrzask... 😞

Buhahaha 🙂 tym dzieciom odbija.

no niestety 😠

Moja ma taką awersję jak widzi butelkę 🙂 już wszystko cuduję.. miśka kładę, smoczka daję do ręki żeby piła cokolwiek.. a jaka ona jest agresywna do zabawek szok cała się trzęsie aż! Kiedyś ją nagram to się posikacie ze śmiechu co ona odwala.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Ja dzisiaj dałam Judycie pierwszy raz warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną czy coś takiego z bobovity 😉 z glutenem 😉 nie smakowało Jej 😜 wmusiłam w Nią kilka łyżek a na koniec przypomniała sobie że można gadać jedząc i zaczęła pluć i gadać... i to był koniec obiadu 😜
matka się zezłościła i zabrała a Judytka ucieszona 😜

Weź mnie nie strasz, bo ja kupiłam jagnięcinę z kaszą 😁 wara jak jej nie posmakuje 😜

no tak wywalone 3 złote hahaha 😜
a ja kupiłam dwa takie słoiczki w biedronce na promocji razem za 4 zł 😉

Się śmiej, ale Ty nie karmisz mlekiem modyf. tak często jak ja i wiesz 3-9zł do kupy to już mam mleko kupione za 40zł taka prawda.

nom to fakt... kasa leci jak woda 😠

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Jutro dostanie to zobaczę jaka ucieszona będzie, chociaż nie kracząc ze słoiczków wcina wszystko co jej kupię, chociaż brzydzę się potrawki typu "kurczak i jabłko" albo cukinia z rybą 🙃

ojjj takie mieszanie też mnie nie kręci 😜 aczkolwiek cukinia i ryba mi nie przeszkadza 😜

Weź fuj 🙂 ja zawsze przed podaniem sprawdzam temp. jedzenia, więc muszę posmakować a tego bym nie zniosła chyba bym się porzygała, tak samo ten królik fuuuuuuuuuuuuu!

biedne to Twoje dziecko 😜 żadnych nowych smaków nie popróbuje co mamusia nie lubi 😜 kup sobie taką łyżeczkę co ma czujnik temperatury 😉

Kiedyś była bida i też dzieci wszystkiego nie jadły to ona też nie musi 😆

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

hahaha niedobra mamusia ! 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Nie będę jej truć królikiem 🙃

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Nie będę jej truć królikiem 🙃

ja mam zamiar zamówić królika, po porcjować i do zamrażarki dla Małej 😜

• Mamusie
Hej babeczki, nareszcie mam chwilkę żeby tu zajrzeć 🙂
kolo177 napisał(a):
A ja sobie kupiłam lody z Algidy śmietankowo krówkowe 😜 jeju i ja chcę schudnąć? 🤪

haha a ja zrobiłam domowe lody dzisiaj trzeba spróbować co z tego wyszło.
Mamusie nie karmiące już mam pytanko. Stosujecie jakąś antykoncepcję hormonalną (tzn tabletki)?
Byłam u gina i chciałam tabletki a onpowiedział, że najpierw trzeba przerwać laktację bo inaczej nie pozbędę się mlekotoku po tabletkach anty. Dał mi bromergan i mówił że to jedyny taki środek, ale ma paskudne skutki uboczne. i faktycznie niedobrze mi jak diabli, jestem słaba ciągle chcemi się spać i w głowie mi się kręci. Wy też tak miałyście

• Mamusie
Milka napisał(a):
Hej babeczki, nareszcie mam chwilkę żeby tu zajrzeć 🙂
kolo177 napisał(a):
A ja sobie kupiłam lody z Algidy śmietankowo krówkowe 😜 jeju i ja chcę schudnąć? 🤪

haha a ja zrobiłam domowe lody dzisiaj trzeba spróbować co z tego wyszło.
Mamusie nie karmiące już mam pytanko. Stosujecie jakąś antykoncepcję hormonalną (tzn tabletki)?
Byłam u gina i chciałam tabletki a onpowiedział, że najpierw trzeba przerwać laktację bo inaczej nie pozbędę się mlekotoku po tabletkach anty. Dał mi bromergan i mówił że to jedyny taki środek, ale ma paskudne skutki uboczne. i faktycznie niedobrze mi jak diabli, jestem słaba ciągle chcemi się spać i w głowie mi się kręci. Wy też tak miałyście

ojej Bromergon jest okropny 🤢
ja go brałam przed zajściem w ciążę z w związku z moim mikrogruczolakiem przysadki
ciągle chodziłam wściekła, jakaś taka zakręcona, było mi często niedobrze albo spałam albo nie mogłam zasnąć
ogólnie lek ma milion skutków ubocznych, ale niestety jest jednym z najszybciej i najlepiej działających na moją chorobę
on hamuje wydzielanie prolaktyny w twoim przypadku odpowiedzialnej za laktację
jeśli chcesz skończyć z wyciekami mleka on na pewno pomoże

• Mamusie
hej 🙂Justynka jak Miloszek się męczy z ząbkami to kup Mu Camilie te homeopatyczne kropelki na bolesne 🙂 ząbkowanie naprawde pomaga 🙂chociaż na chwilke ukoi 🙂dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki 🙂czy moge do każdego mleka dosypywać na zmiane np.kleik a do następnego np.kaszke jabłkową? 🙂

joannawisn napisał(a):
hej 🙂Justynka jak Miloszek się męczy z ząbkami to kup Mu Camilie te homeopatyczne kropelki na bolesne 🙂 ząbkowanie naprawde pomaga 🙂chociaż na chwilke ukoi 🙂dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki 🙂czy moge do każdego mleka dosypywać na zmiane np.kleik a do następnego np.kaszke jabłkową? 🙂

A jaką masz kaszkę bezmleczną? to spójrz czy ona zawiera dużo witamin, bo jeśli tak to raczej tylko 1-2 razy dziennie, bo kleik w sumie nie ma prawie nic hehe 🙂 to go możesz do każdego karmienia. A jak oglądam filmiki na temat karmienia to każą żeby dziecko piło tylko raz dziennie kaszkę 🙂