Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue pytam bo moja ma klatke 41,5 a głowe 42 a dł 66cm i tak to jakoś dziwnie 🤨krótka i gruba 😜no a waga na golaska 7120 😜 😉a nikt mi nic nie mówił...że coś nie tak... kurcze laski no napiszcie wymiary waszych maluchów 🙂

Ale z czym ma być nie tak? 🙂
no że głowa większa od klatki

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie chce mi sie was nadrabiac, padam na ryjek, a mialam odpoczac w polsce 🤪 maryla ma nerwa bo kazdy ja chce poznac i na rece bierze, jak ja klade wieczorem do lozeczka to zostawiam sama i jest najszczesliwszym dizeckiem na swiecie 😁

moj pulpecik 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/dsc0334i.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/8258/dsc0334i.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Moja też już chce siedzieć i ma z tego taką radość, a ja się boję.. tylko, że powinna chociaż raz dziennie posiedzieć sobie tak kilka minut. Ona też się zrobiła już bardziej sztywna. Tylko nie chcę kolejnej obsesji u niej, bo wystarczy mi już leżenie na brzuchu za każdym razem i wszędzie.

Joasiu a u mojej jest z 1,5-2cm różnicy i co 😜 tyle, że ma po kim mieć wielki łeb po mnie 😁 bo sprawdzałam sobie jestem na 90centylu czy 97 z głową u kobiet 18letnich 😜 a mój na 75 centylu jeśli chodzi o mężczyzn, moja mama też ma dużą głowę 😁 ostatnio się z tego śmiałyśmy!! tyle, że na szczęście nie widać u nas tego dużego łba 😜

HONORATKA napisał(a):
moja też jak tylko usiądzie to ma radochę
za to na brzuch nadal nie ma zamiaru się przewracać 🤨

To się ciesz.. bo ja dostaję kurw... że tak powiem 😠 nie idzie z tym wytrzymać, bo ona sama nie umie z brzucha na plecy i potem ryczy. Jak się podnieci siedzeniem to będzie podobnie (Majka - Justyny jak sama mówiła już ma obsesję) także jedno gorsze od drugiego. Moja za to nie łapie często nóg, bardzo rzadko i to na chwilę ledwo co 🙂 więc o wzięciu do buzi nie marzę.

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

To się ciesz.. bo ja dostaję kurw... że tak powiem 😠 nie idzie z tym wytrzymać, bo ona sama nie umie z brzucha na plecy i potem ryczy. Jak się podnieci siedzeniem to będzie podobnie (Majka - Justyny jak sama mówiła już ma obsesję) także jedno gorsze od drugiego. Moja za to nie łapie często nóg, bardzo rzadko i to na chwilę ledwo co 🙂 więc o wzięciu do buzi nie marzę.

heh a ja muszę jej co chwile zmieniać pajace albo skarpetki bo ma ciągle mokre
a jak jest ciepło i na boso leży to ciągle słyszę jak ssie te paluchy u stóp 😁

Aha i jeszcze nad ranem się zezłościła, bo za długo na mleko musiała czekać i jak przed nim dałam jej wit D to się rozzłościła i się cała czerwona na twarzy zrobiła i zaczęła krzyczeć dopiero jak mleko dałam to się uspokoiła 😆 dziwna jest jednego dnia musi odczekać od pobudki z 1godz a innego chce od razu.

No i takiego owocowego deserku nigdy nie była w stanie całego zjeść a jak daje 100g jogurtu czy tego mlecznego deserku to zje całe 100g i szuka jeszcze 😁

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

heh a ja muszę jej co chwile zmieniać pajace albo skarpetki bo ma ciągle mokre
a jak jest ciepło i na boso leży to ciągle słyszę jak ssie te paluchy u stóp 😁

No widzisz 🙂 mama mi mówiła, że ja też zaczęłam późno się nogami interesować jak miałam 8mieś. i też nie wkładałam do buzi.. więc może ona będzie mieć podobnie. Ona woli bardziej molestować zabawki i je ssać.

Szkoda, że nie miałam mierzonego obwodu głowy i klatki, to nie wiem jak ze mną było z tymi wymiarami. Honoratka a Anastazji nadal nie mierzą niczego w przychodni? 🙂 kurcze też bym tak chciała mniej stresu 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Moja też już chce siedzieć i ma z tego taką radość, a ja się boję.. tylko, że powinna chociaż raz dziennie posiedzieć sobie tak kilka minut. Ona też się zrobiła już bardziej sztywna. Tylko nie chcę kolejnej obsesji u niej, bo wystarczy mi już leżenie na brzuchu za każdym razem i wszędzie.

Ja mojego też troszeczkę dziennie siadam, buja się, ale już się podpiera rączkami o nóżki. On się najbardziej cieszy jak się go trzyma a on sobie stoi 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Szkoda, że nie miałam mierzonego obwodu głowy i klatki, to nie wiem jak ze mną było z tymi wymiarami. Honoratka a Anastazji nadal nie mierzą niczego w przychodni? 🙂 kurcze też bym tak chciała mniej stresu 😜

dawno nie byłam
a szczepienie mam 7 lipca
ale pewnie też nic mierzyć nie będą tylko ją zważą
a co mierzycie klatkę i głowę?