Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 sorki, ze sie wtracam jestem mama z lutego i tak poczytuje co tam u was i mam pytanie czy ktorys maluszek tutaj meczyl sie z zaparciami po wprowadzaniu nuowych pokarmow ? Kurcze bo my mamy problem juz 4 dzien i tak naprawde pozadnej kupki nie bylo, moze ktoras miala podobnie i wie jak z tym walczyc ?? Z gory dziekuje 😘 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
Moja też nie siedzi 🙂 do 8-9mieś, ma czas a potem? sama nie wiem 🙃

Hmm Kamila mi się to nie podoba jakoś tak, a Tobie? Niby mniejszy ten beret, ale i tak dziwnie to trochę wygląda na tak małym dziecku, jak nasze skończą rok to na pewno będą lepiej wyglądać. A to dziecko na zdjęciu na ile wygląda? na pół roku chyba nie..

Ty też pocałuj Laurę 😘 😉
wiesz wysłałam Ci to zdjęcie bo to moje było liche 🙃 na pewno lepiej będą wyglądały jak skończą rok 😉 za to podobają mi się skarpety tej małej do getrów hehe, muszę poszukać tylko szare 😉

To jest to: http://allegro.pl/hm-ocieplacze-getry-niemowlece-roz-i1741759033.html

To są ocieplacze 🙂
I nie zarażaj mnie zakupami 🙃

ale fajnie, dzięki...na pewno je kupię bo w H&M jeszcze nie było...a kupię takie i takie, ciekawie to do tunik może wyglądać a buty chyba jej kupię bo jak będzie chłodno to w samych skarpetach nie chce jej wozić 🙂
a te kozaczki co pokazujesz to już są w hm i patrzyłam na beżowe, a co tam póki nie chodzi to mogą być i są takie fioletowe fajne, ehhh
promyczek a clarks to rzeczywiście ma super buciki tylko pewnie drogie bo tam ceny dla nas od 300zł się zaczynają 🤢
no Ty Asia nie pobijesz nikogo z tymi butami haha 🤪 super
moja ma 2 pary w tym jedne ze chrztu i złożyła je może ze 3 razy

• Mamusie
witam
tak się bałam że na obiady będą same ryby ale nie jest źle wczoraj i dziś mięsko 🙂
idziemy wieczorkiem zobaczyć jak wygląda apartament bo może podskoczymy tu na listopadowy weekend w końcu to będzie nasza 10 rocznica
jutro mamy plan zwiedzić oceanarium bo uwielbiamy rybki pływające 😁
i jak nie będzie padać to może wejdziemy na latarnię fotki porobić

• Mamusie
No ja za jakies dwa tygodnie do galerii jade sobie pokupowac, bo dzis tylko koszuleczke kupiłam sobie i mai czapke. bo ogólnie jechalismy kupic televizor bo nam sie zrypał nasz po 2, 5 roku. i juz mu mineła gwarancja. masakra. właczali i wyłaczali prąd co chwile i sie zepsuł przez to. ale teraz kupimy sobie wiekszy bo tamten był za mały do naszego pokoju. miał 32 cale teraz bierzemy 42.

Wyrzucę swego męża przez okno normalnie. Załamuje mnie mówię mu ze trzeba Potworkowi niekapek kupić, smoczki nowe do butelki i inne rzeczy a ten do mnie że kasy nie ma. To ja się pytam gdzie on wypłatę przepuścił a on do mnie a tu i tam 😠 😠

• Mamusie
nanusia69 napisał(a):
hej dziewczyny 🙂 sorki, ze sie wtracam jestem mama z lutego i tak poczytuje co tam u was i mam pytanie czy ktorys maluszek tutaj meczyl sie z zaparciami po wprowadzaniu nuowych pokarmow ? Kurcze bo my mamy problem juz 4 dzien i tak naprawde pozadnej kupki nie bylo, moze ktoras miala podobnie i wie jak z tym walczyc ?? Z gory dziekuje 😘 😉
my mamy ciągle problem z kupką 😞ale jak tyle dni nie robi to ja bym już dawno dała czopek glicerynowy(kawałeczek)kup w aptece takie dla niemowląt powinno pomóc no idawaj dużo wody przegotowanej do picia i w ogóle dużo pić 🙂ja dawałam pare łyków np.przed jedzeniem i cały czas daje herbatke ułatwiającą trawienie i rumiankową 🙂jak pomoże to napisz 🙂

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Wyrzucę swego męża przez okno normalnie. Załamuje mnie mówię mu ze trzeba Potworkowi niekapek kupić, smoczki nowe do butelki i inne rzeczy a ten do mnie że kasy nie ma. To ja się pytam gdzie on wypłatę przepuścił a on do mnie a tu i tam 😠 😠
brrrr 😠 😠nie chce sie wtrącać ani Cię urazić ale u mnie dzieci są na pierwszym miejscu i nie może tak być że nie ma kasy....mi mąż czy chce czy nie musi oddać całą wypłate i raczej ja nią rządze 🙂spróbuj pogadaać z mężęm 🙂trzymam kciuki 🙂a co kubka niekapka to kupiłam avent magic niby taki super a dziury ma takie że Sonia sie krztusiło potwornie i spróbowałam leci to picie że szok 😠 😠 😠

Asia napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
brrrr 😠 😠nie chce sie wtrącać ani Cię urazić ale u mnie dzieci są na pierwszym miejscu i nie może tak być że nie ma kasy....mi mąż czy chce czy nie musi oddać całą wypłate i raczej ja nią rządze 🙂spróbuj pogadaać z mężęm 🙂trzymam kciuki 🙂a co kubka niekapka to kupiłam avent magic niby taki super a dziury ma takie że Sonia sie krztusiło potwornie i spróbowałam leci to picie że szok 😠 😠 😠

Nie uraziłaś mnie sama się wkurzam bo do tej pory oddawał mi kas i wogle a wczoraj dostał kase od taty i nic mi nawet nie powiedział że on tygodniówki bedzie teraz płacił 😠

a co do kubków mam z TT http://allegro.pl/kubek-niekapek-tommee-tippee-6m-260ml-0-bpa-i1739456551.html dziura wielka i mały się ksztusi chciałam z LOvi coś kupić

• Mamusie
Po tym jak rano Tosieńka dała próbkę raczkowania(zrobiła jakieś cztery 'kroczki' 🙂) porozkładałam w salonie wszystkie kołdry jakie tylko mieliśmy i puściłam dziś maludę na podłogę po ponad 2 tygodniowej przerwie 🙂 Ale była szczęśliwa 🙂 Udało Jej się jeszcze dwa razy powtórzyć poranny wyczyn 🙂 Ogólnie Tosiak prezentuje teraz styl mieszany 🤪 Jak chce gdzieś dojść robi 'kroczek' na czworaka, kładzie się, podpełznie i znowu 'kroczek' na czworaka itd 🤪 Bosko wygląda ta Jej gimnastyka 😁 😁 😁
W każdym razie już się zaczęło... Muszę jakoś pochować wszystkei kable, pozasłaniać gniazdka itp. Dzisiaj cały czas musiałam Ją odciągać od gniazdek 🤔 Uwielbia też majstrować przy kompie 😮 Się dzieje 🤪

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
a co do kubków mam z TT http://allegro.pl/kubek-niekapek-tommee-tippee-6m-260ml-0-bpa-i1739456551.html dziura wielka i mały się ksztusi chciałam z LOvi coś kupić

Też miałam taki, ale nie spodobał mi się, bo ten ustnik jest jakiś taki wieli i twardy. Tosia nawet jak się zaciągnęła z niego to zaraz Jej wszystko wypływało 🤔 Jak dla mnie Avent jest the best 😉

• Mamusie
Asia napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

ja tak samo kupiłam kubeczek treningowy Lovi i ma stanowczo za dużą dziurę 😠
leci z niej tak mocno że ja nie nadążam przełykać 🥴 a co dopiero Anastazja