Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
aha no to już wiem 🙂
a w tesco ciuszki kupujecie w tym F&F?
czy gdzieś na sali?
w sobotę byłam w tesco jak wyszliśmy ze szpitala ale żałowałam że nie miałam więcej kasy to bym nakupowała dla chłopaków tyle fajnych ciuszków było

Dokładnie, ja też mam już okrojony budżet, ale bodziaki z długim rękawem muszę mieć.
ja kupiłam 2 pary 🙂po 6 zł

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂
Aż mi wstyd tak sporadycznie udaje mi się dorwać mężowego kompa i zajrzeć do Was. Jakoś tak nie bardzo mamy teraz kasę by kupić nowy a Adam nie zawsze przywozi z roboty swój służbowy. Czasami nawet jak go ma to albo pracuje albo ja nie mam czasu 😠
Nawet nie wiem co się u Was tak naprawdę dzieje bo drugi miesiąc tak jestem tu od wielkiego dzwonu. Nie wiem które ze styczniowych maluchów raczkuje, wstaje, chodzi, ma nowe zęby... ? 😠
Majka śmiga po całym domu i oczy muszę mieć wszędzie 🙃 Od jakiegoś czasu ma na policzkach krosteczki (raz mniej innym więcej). Policzki bywają czasami zaczerwienione. Co to może być?
Na rączkach, po wewnętrznej stronie dłoni popękała jej skórka. Czy to może od tego, że całe dnie śmiga na czworaka?

kasiu moj seba tez taki sam jak twoj marcel chudziutki ale jakos z miesiac temu poprawil mi sie z jedzeniek pije kubusie(potrafi duzego kubusia wypic przez caly dzien)i moze od tego sie troche rozepchnal 🙂 i ma juz sliczniutki nosek marchewkowy nawet 🙂

HONORATKA napisał(a):
kurcze byłam w Tesco zrobiłam zakupy podstawowe i wydałam 400zł 🤨
ale teraz wszystko drogie 🥴
a z ciuszków nic nie kupiłam bo najbardziej potrzebne były mi koszulki i bluzeczki a takich nie było
same bodziaki, pajace, dresiki

Honoratko teraz wszystko drogie ja dzisiaj kupiłam tylko Bartkowi kosmetyki, jedzonko i picie do domu i do niani i poszło 200zł 😞

honorata ja robie miesiaczne zakupy y wydaje ok 800zl jednego popoludnia bez miesa oczywiscie i an bierzaco tez trzeba kupowac pieczywo picie itp.
wlasnie dostalam zaproszenie na wesele na 24 wrzesnia 😁

• Mamusie
Honorata nie wiem czy jeszcze patrzysz na kombinezony zajączki 🙂...ale tu zobaczyłasm coś takiego 😉
http://allegro.pl/misiowy-kombinezon-z-uszkami-mis-piesek-3-kol-80-i1795563614.html
a ja dziś byłam w CH i tak z moim starym szybko łaziliśmy że nic nie obejrzałam, tylko Mai kupiłam skarpetki, te ocieplacze z H&M i 2 szt. bodów 🙃

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Honorata nie wiem czy jeszcze patrzysz na kombinezony zajączki 🙂...ale tu zobaczyłasm coś takiego 😉
http://allegro.pl/misiowy-kombinezon-z-uszkami-mis-piesek-3-kol-80-i1795563614.html
a ja dziś byłam w CH i tak z moim starym szybko łaziliśmy że nic nie obejrzałam, tylko Mai kupiłam skarpetki, te ocieplacze z H&M i 2 szt. bodów 🙃

wow jest SUUUPER 🤪
jutro go kupie niech tylko wpłynie męża wypłata 😜

Pierwsza 🙂
Noc przespana w miarę dobrze tylko jedna pobudka na jedzonko. a tak to nie śpimy od 6.
na 8 do biura wiec będę się zbierać. Odezwę się w trakcie. Miłego dnia.

Pierwsza 🙂
Noc przespana w miarę dobrze tylko jedna pobudka na jedzonko. a tak to nie śpimy od 6.
na 8 do biura wiec będę się zbierać. Odezwę się w trakcie. Miłego dnia.

Asia, bo potworkiem musiałam się zająć, nie chciała spać, ale w końcu odpadła 🙂 jeny weszłam sobie dzisiaj na te siatki centylowe i super spadła aż miło widzieć jak była prawie na 50 centylu a teraz jest zupełnie na 25, a to od tego, że dużo się rusza a je tyle samo, albo ciut mniej.. od 10 mieś. dziecko tyje po 200g a ona już teraz tyle tyje buehe to mając rok będzie ważyć z 8,5kg szałowo 🤪

Wczoraj byłam pod wieczór w Tesco i żałuję, że nie wybrałam wcześniej kasy, bo mieli większość rzeczy wykupionych to kupiłam body, ale na roz. 2lat 🙃 no trudno poczeka trochę na nie, bo są mocno długie w rękawach i w ramionach, na dupsko są w miarę ok. ale lepszy rydz niż nic.. i kupiłam te spodenki dresowe w 2paku 🙂 szare i granatowe haha nie mogłam się powstrzymać 🙂 już mam to wszystko wyprane i nie mogę się doczekać kiedy je małej ubiorę. I tak sumienie mnie gryzie przez te body 😠