Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Piję herbatkę i czekam aż Moje Szczęście się obudzi... No jak ja śpię to Ona wstaje wcześnie a jak ja nie mogę spać to Ta śpi ile wlezie hehe

Aga u nas tak samo.
Ale jestem dzisd padnięta bym sobie jeszcze pospała a tu lipa bo mały od 5rozrabia, w nocy Adam nie dał mi spać ☺️ a rano Bartek 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam 🙂 oklaski na dzień dobry 🙂
Pati budził się dzisiaj 3 razy a ja spać nie mogłam bo się dowiedziałam że chłopak z mojej ulicy powiesił się[*] miał 22 lata

No to faktycznie nie fajnie 😞

Z tego co zauważyłam to ostatnio bardzo dużo młodych ludzi odbiera sobie życie(*)

A mi się wydaje, że są słabi psychicznie i coraz więcej ludzi ma depresję.. przecież miliony osób ma problemy takie a nie inne i nie zabijają się z tego powodu 😮 a już w ogóle śmierć z powodu zerwania z dziewczyną lub chłopakiem to dla mnie totalne dno!!

Kasiu dlaczego nie dajesz Patrykowi już mleka? bo Laura już od ponad tyg. albo 2tyg. pije dziennie mleko po maks 100ml. I nie wiem co to znaczy? Ona już z niego rezygnuje? Kaszki je, ale też tak bardziej od niechcenia 1-2 razy dziennie po 150-180ml i to na gęsto z butli nie ruszy.,

kasiak napisał(a):
dzien dobry 🙂
Kaya od kilku dni regularnie je na sniadanie platki na sniadanie 🤪 kupilam taki box skladajacy sie z kilku malych opakowan w roznych smakach, nie je tego duzo, ale chetnie probuje owe smaki 🙂

U nas są płatki dla dzieci chyba po 16 czy 18mieś. życia, no coś koło tego. Nie wiem jaka jest różnica między normalnymi płatkami a tymi dla dzieci.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasiu dlaczego nie dajesz Patrykowi już mleka? bo Laura już od ponad tyg. albo 2tyg. pije dziennie mleko po maks 100ml. I nie wiem co to znaczy? Ona już z niego rezygnuje? Kaszki je, ale też tak bardziej od niechcenia 1-2 razy dziennie po 150-180ml i to na gęsto z butli nie ruszy.,
bo kaszką lepiej się najadał niż mlekiem 🙂

hej Dziewczynki 🙂

w koncu mialam znowu normalna noc po pelni ...czyli w tym cs jest 🙂 Klarcia spala mi od 20 do 1 w nocy ,mleko i potem o 4 mleko ... ale nie budzila sie co 30-60min 🙂

hmmm,,nie wiem czy z tego co piszecie moja za duzo nie pije mleka 🙃

• Mamusie
Izabela napisał(a):
hej Dziewczynki 🙂

w koncu mialam znowu normalna noc po pelni ...czyli w tym cs jest 🙂 Klarcia spala mi od 20 do 1 w nocy ,mleko i potem o 4 mleko ... ale nie budzila sie co 30-60min 🙂

hmmm,,nie wiem czy z tego co piszecie moja za duzo nie pije mleka 🙃

Anastazja też uwielbia mleczko
wypija przed żłobkiem jedno później w domu ok 18-19 drugie i ok 3 w nocy 3 porcje po 150ml

• Mamusie
Blue napisał(a):
kasiak napisał(a):
dzien dobry 🙂
Kaya od kilku dni regularnie je na sniadanie platki na sniadanie 🤪 kupilam taki box skladajacy sie z kilku malych opakowan w roznych smakach, nie je tego duzo, ale chetnie probuje owe smaki 🙂

U nas są płatki dla dzieci chyba po 16 czy 18mieś. życia, no coś koło tego. Nie wiem jaka jest różnica między normalnymi płatkami a tymi dla dzieci.

na tych platkach, ktore kupilam nie ma info nt wieku dziecka, ale opakowania sa kolorowe, takie dzieciece. 😉 zreszta, jaka to roznica? one wszystkie sa na bazie kukurydzy 🙂

Też będę musiała jakichś płatków poszukać. Dzisiaj gotuję małej krupnik na kości ze schabu, ciekawe czy jej posmakuje, bo kaszy jeszcze nie jadła, jedynie ze słoika kupną, ale wiadomo to nie jest kasza tylko jakiś procent kaszy 😁