Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczynki ,

rekord swiata.......Klarcia spala od 19,30 do 6.15 🙃 🙃 🙃 ...tylko raz o 23 sie przebudzila na mleczko,,,,szok...rano maz sprawdzal czy mala oddycha i tym ja wybudzil, pewnie pospalaby jeszcze 🙃 🙃 🙃 mam nadzieje, ze to poczatek dobrego 🙂

Hania ...sliczne zdjecie malego ......faktycznie maja cos podobnego z Laura

ja jajka daje malej 2razy w tyg...czasami 3 ,,,raz jajko gotowane na parze ze szczypiorkiem,raz gotowane normalnie i tak na zmiane,,,a czasami dalej wrzucam samo zoltko do zupek ,a bialko zjada wtedy sep-nasz pies 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiak napisał(a):
bry 🙂
ja jajko bardzo zadko jej daje, nie przepada za nim, wypluwa.
Haniu, w takim razie wypnijcie sie na nich i skoro tak wam zalezy na slubie koscielnym, to go wezcie i nie robcie wesela. musi byc wesele? 😉 zalezy wam na slubie koscielnym, prawda? a impreza chyba nie jest nawazniejsza 🙂 😉

ja z mezem wstepnie planowalismy slub cywilny bez imprez i nawet bez rodziny,,,bo to dzien nasz i niczyj wiecej,,,,chcielismy nawet zaplacic komus z przechodniow, zeby poswiadczyl 🙂
tak nam sie wydawalo romantycznie 😁
tylko nie wypalilo, bo ktos czy ja czy maz klapnal siostrze meza ze sie chcemy chajtac ,no i rodzina przybyla i zrobilismy tylko male przyjecie w domu dla najblizszych i to bez pompy (niczego wiecej nie potrzebowalismy 🙂 )

• Mamusie
trochę Cię Haniu rozumiem bo taki dzień zdarza się raz wżyciu i niektórzy marzą sobie o wesele itp.
Patryk ma takie same łopatki jak Maja hehe, te zeby u góry to w 2 tyg. się wybiły a te na dole to już z miesiąc i ledwo co widać 🤢 jakieś dziwne...
a Laura to wygląda jak mała raperka 😎 słodka...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Laura cudo:*

Ta z jedną nogą była 😆 ona ma taki dziwny sposób siedzenia 🙂 że zawsze jedną nogę pod tyłek kładzie, a ja ciągle jej poprawiam.

u nas to samo 🙃

a ja nie poprawiam, bo zauwazylam, ze wlasnie w takiej pozycji nawet w wannie sie nie poslizgnie, latwo utrzymac rownowage 😉

• Mamusie
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

Ta z jedną nogą była 😆 ona ma taki dziwny sposób siedzenia 🙂 że zawsze jedną nogę pod tyłek kładzie, a ja ciągle jej poprawiam.

u nas to samo 🙃

a ja nie poprawiam, bo zauwazylam, ze wlasnie w takiej pozycji nawet w wannie sie nie poslizgnie, latwo utrzymac rownowage 😉

ale to jest pozycja niezdrowa dla nóżek i bioderek

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas to samo 🙃

ona nie kladzie nozki dokladnie pod tylek, tylko za tylek, zgieta 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas to samo 🙃

no właśnie, jakby na nóżce klęczała to by było lepiej a tak to ma na bok wygiętą...

• Mamusie
kasiak napisał(a):
hm.... nie myslalam o tym w ten sposob 🤢 ale w sumie ona nie za czesto siedzi.. przewaznie chodzi albo stoi...
zeby tak bardziej obrazowo, bo nie wiem czy o tym samym mowimy....
nogi tworza cos w rodzaju ramio sfastyki.... tak mi sie skojarzylo ☺️

haha skojarzenie niezłe... spróbuję poszukać jakiegoś zdjęcia o co mi chodzi 😜

• Mamusie
Hania napisał(a):
Też byśmy chcieli bez nikogo ślub ale u nas tak niestety się nie da 😞
Ale to nic po rozmowie z chrzestną pocieszam się bo ona sponsoruje mi sukienkę i dodatki a jej córka a moja najlepsza sis obiecała mi fryzjera i makijaż więc kolejny wydatek nam odleci.

ja ci mogę suknię sprezentować za półdarmo 🙂
pamiętam że bardzo ci się podobała 😜

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Hania napisał(a):
Też byśmy chcieli bez nikogo ślub ale u nas tak niestety się nie da 😞
Ale to nic po rozmowie z chrzestną pocieszam się bo ona sponsoruje mi sukienkę i dodatki a jej córka a moja najlepsza sis obiecała mi fryzjera i makijaż więc kolejny wydatek nam odleci.

ja ci mogę suknię sprezentować za półdarmo 🙂
pamiętam że bardzo ci się podobała 😜

interesy hehe 😜 no też pamiętam że Jej się podobała i chyba nawet Jej teściowej też czy komuś innemu 😜

• Mamusie
🥴kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
oooo, wlasnie cos takiego , tylko tylna nozka bardziej z tylu 🤪

no właśnie bo jak wspomniałam to Judyta tutaj wstaje hehe 😜 no to z tego co wiem to jest to niezdrowa pozycja do siedzenia ale dzieci ją lubią...

ufffff, to sie dogadalysmy 😁 😁 😁 😁
tylko nie wiem, czy ma sens poprawiac, trzebaby caly czas to robic.... ja sie kiedys przygladalam tej jej pozycji i doszlam do wniosku, ze nie jest najgorzej, plecy proste, bioderka tez rowno.... nie wiem.... w koncu nie siedza nasze dzieciaczk ilka godz w tej jednej pozycji, to moze az tak nie szkodzi...

kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas to samo 🙃

no właśnie, jakby na nóżce klęczała to by było lepiej a tak to ma na bok wygiętą...

Tak dokładnie 🙂 jak jest noga pod tyłkiem to nie jest tak źle, a jak stawia obok to źle wpływa na nogi i biodra 😞 a ona to robi notorycznie!!!!!!!! i zawsze z jedną nogą, kiedyś siadała tak z dwiema, ale dziwnym cudem jej przeszło.

Wiecie co nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam naleśniki z przepisu Bobovity 🙂 z niecałej szklanki mleka modyf. mąki i jajka. Hmm wyszły mi 2 naleśniki takie fajne cienkie. Dałam trochę Laurze do posmakowania i muszę przyznać, że bardzo jej podeszły 🙂 no to niedługo będę mogła jej to nowe danie serwować częściej, pisali, że najlepiej podawać je na kolację 🙂 tylko nie wiem ile razy w tyg. z 3 by dało radę co?? 🙂 bo ważne, że tam jest mleko 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas to samo 🙃

Tak dokładnie 🙂 jak jest noga pod tyłkiem to nie jest tak źle, a jak stawia obok to źle wpływa na nogi i biodra 😞 a ona to robi notorycznie!!!!!!!! i zawsze z jedną nogą, kiedyś siadała tak z dwiema, ale dziwnym cudem jej przeszło.

no Judyta tak cały czas siedzi... co jej poprawię to ta z powrotem... i kiedyś też siadała tak z dwiema do tyłu a teraz już rzadko...

• Mamusie
kasiak napisał(a):
🥴kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
oooo, wlasnie cos takiego , tylko tylna nozka bardziej z tylu 🤪

no właśnie bo jak wspomniałam to Judyta tutaj wstaje hehe 😜 no to z tego co wiem to jest to niezdrowa pozycja do siedzenia ale dzieci ją lubią...

ufffff, to sie dogadalysmy 😁 😁 😁 😁
tylko nie wiem, czy ma sens poprawiac, trzebaby caly czas to robic.... ja sie kiedys przygladalam tej jej pozycji i doszlam do wniosku, ze nie jest najgorzej, plecy proste, bioderka tez rowno.... nie wiem.... w koncu nie siedza nasze dzieciaczk ilka godz w tej jednej pozycji, to moze az tak nie szkodzi...

ale jednak siedzą trochę... kurcze sama nie wiem... w sumie nie da się ciągle poprawiać ale ja i tak poprawiam jak tylko zauważę hehe 😜