Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):

dziewczyny macie jakiś fajny przepis na sałatkę? tylko nie z kurczakiem....chciałabym coś sprawdzonego i nowego na roczkową kolację Mai 🙂
ja zawsze na biegu robię z tuńczykiem. Kuskus, tuńczyk w sosie własnym, ogórek kiszony, cebula czerwona, jajka i majonez (moja przyjaciółka dodaje jeszcze kukurydzę). Nic trudnego, 10 minut roboty a dla mnie pycha.
Drugą mam na ciepło ale ona jest mocno czosnkowa więc nie każdy lubi (jak chcesz to podam przepis)

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

dziewczyny macie jakiś fajny przepis na sałatkę? tylko nie z kurczakiem....chciałabym coś sprawdzonego i nowego na roczkową kolację Mai 🙂
ja zawsze na biegu robię z tuńczykiem. Kuskus, tuńczyk w sosie własnym, ogórek kiszony, cebula czerwona, jajka i majonez (moja przyjaciółka dodaje jeszcze kukurydzę). Nic trudnego, 10 minut roboty a dla mnie pycha.
Drugą mam na ciepło ale ona jest mocno czosnkowa więc nie każdy lubi (jak chcesz to podam przepis)

ja chcę przepis 🙂
a z tuńczykiem robię też taką tylko zamiast kuskus daję makaron ryżowy i dodaję sera żółtego w kosteczkę 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
ta trzecia dzidzia to prezent od mikołaja, ja osobiście nie chciałam teraz trzeciego dziecka 🤪

hehe 😉 życzę dziewczynki 🙂
ja sobie nie wyobrażam teraz drugiego dziecka a co dopiero trzeciego 🤪
ja też sobie nie wyobrażam 🤪

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):
Kasiu no to super prezent od mikołaja ja szczerze życzę dziewczynki 😘

Kasiu miałam dla Ciebie propozycję ale teraz to głupio mi wyskakiwać z tym ale jeśli byś chciała dorobić parę groszy to odezwij się ok?? 🙂
a co to za propozycja?

ja też chcę 😜

• Mamusie
Powiem tak poszukuje osób które będa mi szukać ofert przetargowych na ocieplenia stropodachowe dużych budynków (szkoły, szpitale, hale, hotele) ale też domów jednorodzinnych.
Tylko z domami jednorodzinnymi jest tak że tylko większa ilość w rejonie wchodzi w grę.
Kasiu chciałam szczególnie Cibie ponieważ teraz cały czas mamy Bartoszyce na tapecie więc wiemy gdzie jeździmy i wogle.
PS: Od takiej jednej roboty daje ok 2-3% wartości pracy czasami jest to 100-300 zł ale czasami tylko 50-60 zł ale zawsze to jest grosz. Czasami udaje się że jest z tego większa kasa.

• Mamusie
aa czyli rozumiem że dzidzia 6-go grudnia się pojawiła? 🙃
to co Kasia będziesz wrześnióweczką teraz 🤪
dzięki dziewczyny za sałatki 🙂 na pewno wypróbuję 🙂 z tuńczykiem robię podobną tylko z samym ogorkiem i jajkiem, ale każde urozmaicenie jest dobre 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
dzięki dziewczyny za sałatki 🙂 na pewno wypróbuję 🙂 z tuńczykiem robię podobną tylko z samym ogorkiem i jajkiem, ale każde urozmaicenie jest dobre 🙂
nie Kamilko będę lipcóweczką i też jestem w szoku bo pierwszy test wyszedł mi negatywnie a potem to już dwie kreseczki na każdym kolejnym

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
nie Kamilko będę lipcóweczką i też jestem w szoku bo pierwszy test wyszedł mi negatywnie a potem to już dwie kreseczki na każdym kolejnym

ojoj to nieźle 😁