Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
admin napisał(a):
marcóweczki są tu często ale dziewczyny jeszcze nie mogą się przekonać do tej strony i raczej jeszcze siedzą częściej na brzuszku
my się już chyba przeprowadziłyśmy na dobre 🙂 Troche na zasadzie "nie wazne gdzie ale z kim" prawda dziewczyny?

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
admin napisał(a):
marcóweczki są tu często ale dziewczyny jeszcze nie mogą się przekonać do tej strony i raczej jeszcze siedzą częściej na brzuszku
my się już chyba przeprowadziłyśmy na dobre 🙂 Troche na zasadzie "nie wazne gdzie ale z kim" prawda dziewczyny?

pięknie to napisałaś 🤪

• Mamusie
coś w tym jest 🙂 ehh przez ten miesiąc bez neta sporo straciłam i myślałam że oszaleje bez Was 😜 zaglądałam kiedy tylko mogłam, ale zazwyczaj nie miałam możliwości pisać.
Kurcze Natka śpi już od 13 😮 Wczoraj padła nam o 17:50 i wstała o 19:15 i przespała czas kąpieli. Potem buszowała do 23. Padłam razem z nią haha

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
admin napisał(a):

najprawdziwsza prawda 🙂

• Mamusie
jeju nawet spać bez was nie można się położyć bo tu 15 stron nastrugają 😜
ja zasnęłam z Mają, jakaś taka ciężka ta pogoda a duchota jak psi odblask...
piję drugą kawę może coś pomoże 🙃
rany Justyna Twoja Majka za 2 tyg. skończy pół roczku 🤪

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
justyna a ty dlaczego dajesz malej mleko pebilon pepti ?
Teraz to nie wiem 😜 W szpitalu przy tym rota wirusie (i tych ciągłych uczuleniom na podawane leki) zmienili nam lekarze mleczko z nan na to pepti i tak je jemy. Jutro akurat idziemy do alergologa by stwierdził czy ciągniemy ten bebilon czy możemy przejśc na normalne mleko.
Ja poza tym mlekiem nie cackam się z niczym innym... Kaszki, deserki i zupki dostaje wszystko co w jej wieku można już dawać i nic jej nie jest ale zobaczę co jutro alergolog powie. Jedynie czego nie daję to kszek mleczno-ryżowych bo one są na jakimś tam mleku i nie wiem czy mogę jej tak mieszać

• Mamusie
sostra mi sie zaoferowałaze jak wrócimy z wesela to zajmie sie moimi dziecmi a ja bede miała wolne wiec postanowilismy ze my zostaniemy w górach dłuzej, pojedziemy jeszcze do zakopanego, krakowa pozwiedzamy wszystko a moja siostra wróci do dzieci i bedzie z nimi. ale fajnie sie ciesze . nie pamietam kiedy byłam gdzies sama z męzem 🙂 no chyba ze mnie do pracy wezwą to wtedy lipa

• Mamusie
też bym gdzieś pojechała, tak byśmy chcieli w sierpniu nad morze, chociaż na 5 dni.
Maja będzie miała wtedy 7 m-cy, ale jednak się trochę stresuję i mam mieszane uczucia ehh
ale zawsze gdzieś wyjeżdzaliśmy, to teraz sobie nie wyobrażam, nudno tak cały czas w mieście...