Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny, będziece przebijały córą uszka? od kiedy można?
ja już bym chciała u mnie tanio jest z kolczykami 30 zł ale boje sie że sobie powyrywa ta diablica mała 🤪

no właśnie Judyta ma od małego taką shizę że się za ucho ciągnie... i to Ją będzie bolało...

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

blue szwagierka zobaczy jak to jest jak bedzie miala dziecko - ja tez sobie rozne rzeczy wkrecalam, a jak sie ma malucha to zupelnie inacej sie robi 🙂
co do bielizny to jakakolwiek bym nie ubrala to moj i tak woli mnie bez 😜

a my po kolejnej nocy zamieszek. londyn wyglada jak pogorzelisko, dzisiaj najprawdopodobniej wojsko wkracza do miasta. mogliby durnia godzine policyjna zalozyc

• Mamusie
Ja dzis po nocce spałam moze 3 godzinki łał.
Wczoraj w pracy dostałam podwyżkę 🙂 jupiii 🙂
A i przydzielili mi dział którym mam sie zajmować, bede miała wszystko dla dzieci, stwierdzili ze jestem w temacie hehe. Fajnie jak juz wszystko ogarne to bede wam zdawała relacje co jest dla bobasów.

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
blue szwagierka zobaczy jak to jest jak bedzie miala dziecko - ja tez sobie rozne rzeczy wkrecalam, a jak sie ma malucha to zupelnie inacej sie robi 🙂
co do bielizny to jakakolwiek bym nie ubrala to moj i tak woli mnie bez 😜

a my po kolejnej nocy zamieszek. londyn wyglada jak pogorzelisko, dzisiaj najprawdopodobniej wojsko wkracza do miasta. mogliby durnia godzine policyjna zalozyc

Nieciekawie tam teraz macie 😞

• Mamusie
Sorki,ze sie wtracam.Nusia u nas wczoraj policja chodzila i kazala zamykac sklepy i w domach pozaostac..To bylo ok 18.A na Edmonton juz o 15 policja kazala do domu wracac.Kolezanke policja do sklepu nie wpuscial,bo ma isc sie do domu schowac 😜 😜 I masz szczescie,ze u nas filmik tez wrzucilas,bo bylabym zazdrosna...Zarcik 😜 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny które są lub były już na wakacjach nad morzem, jakie ciuszki zabierałyście dla Maluszków?
ja nie byłam w tym roku,(choś miałam byc 😞 ) wydaje mie sie , że sporo cieplejszych, jakies bluzy dresiki, nad morzem jest dośc chłodno wiatr, i w ogóle, wieczorej juz w ogole zimno. ja jestem zmarżluch i zawsze marzne nad morzem heheh

• Mamusie
wesa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny które są lub były już na wakacjach nad morzem, jakie ciuszki zabierałyście dla Maluszków?
ja nie byłam w tym roku,(choś miałam byc 😞 ) wydaje mie sie , że sporo cieplejszych, jakies bluzy dresiki, nad morzem jest dośc chłodno wiatr, i w ogóle, wieczorej juz w ogole zimno. ja jestem zmarżluch i zawsze marzne nad morzem heheh

wczoraj wyciągnęłam kurtkę Judytki zimową (rozm 62 i teraz jest dobra 😜 a na zimę była za duża 😜 tzn rękawy długie 😜 a ona ogólnie taka dłuższa miała być a teraz jest krótsza ale i tak wszystko zakrywa ) i się zastanawiam czy ją wziąć ona jest taka na polarze i ma ciepły kaptur a wieczorem jak będziemy chcieli wyjść na spacer na plaże to się przyda chyba