Mamusie promyczek1981_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie JUSTYNA_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 promyczek1981 napisał(a):Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka?Wracam do pracy jak Majuśka skończy rok bo od 1 roku są u nas żłobki prywatne. Wracam do mojej a będę się jednoczesnie rozglądać za czymś nowym, bliżej domu. Długo myslałam, borykałam się z wieloma za i przeciw i zdecydowałam. I od razu mi lepiej 🙂 Wyjdę z domu a i kaska będzie większa 🙂 Jedyne co może zahamować te plany to swietlica dla Natalii. W szkole jest bardzo dużo dzieci i nie wszyscy dostają się do świetlicy. Zobaczę we wrzesniu jak pogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie promyczek1981_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 JUSTYNA napisał(a):promyczek1981 napisał(a):Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka?Wracam do pracy jak Majuśka skończy rok bo od 1 roku są u nas żłobki prywatne. Wracam do mojej a będę się jednoczesnie rozglądać za czymś nowym, bliżej domu. Długo myslałam, borykałam się z wieloma za i przeciw i zdecydowałam. I od razu mi lepiej 🙂 Wyjdę z domu a i kaska będzie większa 🙂 Jedyne co może zahamować te plany to swietlica dla Natalii. W szkole jest bardzo dużo dzieci i nie wszyscy dostają się do świetlicy. Zobaczę we wrzesniu jak pogadam Oklask dla Ciebie!! (za 114min 😞)Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko podjąć ta decyzję. Pewnie wszystko tak czy siak ułoży się po Waszej myśli(mam na myśli świetlicę, żłobek itp.). A w pracy jest git 🙂 Nie taki diabeł straszny hehehe Ja sie bardzo zdziwiłam, kiedy sie okazało, ze mogę tam odpocząć od moich potworków hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie JUSTYNA_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 promyczek1981 napisał(a):JUSTYNA napisał(a):promyczek1981 napisał(a):Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka?Wracam do pracy jak Majuśka skończy rok bo od 1 roku są u nas żłobki prywatne. Wracam do mojej a będę się jednoczesnie rozglądać za czymś nowym, bliżej domu. Długo myslałam, borykałam się z wieloma za i przeciw i zdecydowałam. I od razu mi lepiej 🙂 Wyjdę z domu a i kaska będzie większa 🙂 Jedyne co może zahamować te plany to swietlica dla Natalii. W szkole jest bardzo dużo dzieci i nie wszyscy dostają się do świetlicy. Zobaczę we wrzesniu jak pogadam Oklask dla Ciebie!! (za 114min 😞)Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko podjąć ta decyzję. Pewnie wszystko tak czy siak ułoży się po Waszej myśli(mam na myśli świetlicę, żłobek itp.). A w pracy jest git 🙂 Nie taki diabeł straszny hehehe Ja sie bardzo zdziwiłam, kiedy sie okazało, ze mogę tam odpocząć od moich potworków hehehe dzięki 😘 Ja chyba też myślę o odpoczynku od badziewiaczków moich, od domu... Muszę nabrać dystansu chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Asia_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie JUSTYNA_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ojejku 😞 Dzięki Bogu, że wszystko jest ok!!!! Mnie też przeraża ta moja zarazka co tak łazi wszędzie i wstaje przy byle czym. A nogi jej latają jeszcze. Teraz bawi się dvd. A wszystko u nas elegancko na jej poziomie. Nawet nie musi stawać 😠 Spadamy na grilla do mojej kumpeli. Wracamy jutro to zajrzę bo mężuś kompa wziął by popracować w weekend więc muszę korzystać 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 hej dziewczynki 🙂 jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢 moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂 Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Kamila1 napisał(a):hej dziewczynki 🙂 jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢 moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂 Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃 No to jest grubsza od mojej 🤪 bo moja 4310g 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Moja z niekapka nie pije, bo z niego za mocno leci, pije z butli, natomiast wszędzie jest napisane np. na herbatkach by dziecko piło z niekapka, tyle, że nawet jak się nauczy to potem będzie rozlewać picie z normalnego kubka, bo będzie przyzwyczajone do tego specjalnego. No i chyba tylko słomka chroni najbardziej przed próchnicą/ A my tapetujemy 😁 jednym słowem masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Asia napisał(a):Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Asia napisał(a):Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞 Boże to nieciekawie musiało to wyglądać. Teraz się zastanawiam co te nasze dzieciaczki jeszcze wymyślą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 🙂 🙂 🙂i oklask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Aniu mi też wysłali tego maila 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Zawsze jest jakieś wyjście wiem po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? najpierw dostałam maila czy chciała bym testować ja zaznaczyłam że tak a później musiałam zaznaczyć czy dziecko ząbkuje i to tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Aniu mi też wysłali tego maila 😞 mi napisali wtedy, że nie zostałam wybrana do testowania a i tak mi przysłali 😁 więc nie wiem o co chodzi może się pomylili albo zmienili zdanie 🤪 ważne że wysłali 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ciągle jakieś smutne wieści 🤢 nudzi mi się ehh, mój ogląda jakieś mordobicia a ja tak klikam po internecie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 Dalej Strona 430 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Opalinka88 · Napisano 29 Sierpnia 2025 To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania. Przedszkole Warszawa | Forum o ciąży Przez Cemar · Napisano 4 Sierpnia 2025 Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!). Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam
Mamusie JUSTYNA_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ojejku 😞 Dzięki Bogu, że wszystko jest ok!!!! Mnie też przeraża ta moja zarazka co tak łazi wszędzie i wstaje przy byle czym. A nogi jej latają jeszcze. Teraz bawi się dvd. A wszystko u nas elegancko na jej poziomie. Nawet nie musi stawać 😠 Spadamy na grilla do mojej kumpeli. Wracamy jutro to zajrzę bo mężuś kompa wziął by popracować w weekend więc muszę korzystać 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 hej dziewczynki 🙂 jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢 moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂 Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Kamila1 napisał(a):hej dziewczynki 🙂 jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢 moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂 Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃 No to jest grubsza od mojej 🤪 bo moja 4310g 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Moja z niekapka nie pije, bo z niego za mocno leci, pije z butli, natomiast wszędzie jest napisane np. na herbatkach by dziecko piło z niekapka, tyle, że nawet jak się nauczy to potem będzie rozlewać picie z normalnego kubka, bo będzie przyzwyczajone do tego specjalnego. No i chyba tylko słomka chroni najbardziej przed próchnicą/ A my tapetujemy 😁 jednym słowem masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Asia napisał(a):Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie wesa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Asia napisał(a):Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞 Boże to nieciekawie musiało to wyglądać. Teraz się zastanawiam co te nasze dzieciaczki jeszcze wymyślą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 🙂 🙂 🙂i oklask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Aniu mi też wysłali tego maila 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Zawsze jest jakieś wyjście wiem po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? najpierw dostałam maila czy chciała bym testować ja zaznaczyłam że tak a później musiałam zaznaczyć czy dziecko ząbkuje i to tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Aniu mi też wysłali tego maila 😞 mi napisali wtedy, że nie zostałam wybrana do testowania a i tak mi przysłali 😁 więc nie wiem o co chodzi może się pomylili albo zmienili zdanie 🤪 ważne że wysłali 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ciągle jakieś smutne wieści 🤢 nudzi mi się ehh, mój ogląda jakieś mordobicia a ja tak klikam po internecie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 Dalej Strona 430 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusie wesa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):Asia napisał(a):Justa napisał(a):Asia napisał(a):Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂 Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂 O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞 Boże to nieciekawie musiało to wyglądać. Teraz się zastanawiam co te nasze dzieciaczki jeszcze wymyślą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 🙂 🙂 🙂i oklask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Aniu mi też wysłali tego maila 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Zawsze jest jakieś wyjście wiem po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? najpierw dostałam maila czy chciała bym testować ja zaznaczyłam że tak a później musiałam zaznaczyć czy dziecko ząbkuje i to tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Aniu mi też wysłali tego maila 😞 mi napisali wtedy, że nie zostałam wybrana do testowania a i tak mi przysłali 😁 więc nie wiem o co chodzi może się pomylili albo zmienili zdanie 🤪 ważne że wysłali 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ciągle jakieś smutne wieści 🤢 nudzi mi się ehh, mój ogląda jakieś mordobicia a ja tak klikam po internecie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 Dalej Strona 430 z 1029 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 wesa napisał(a):Egzamin zdany jestem dyplomowaną kosmetyczką hehehe Gratulacje 🙂 🙂 🙂i oklask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Justa_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Aniu mi też wysłali tego maila 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):Justa napisał(a):SmoczaMama napisał(a):A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni. Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb. Masakra Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞 Zawsze jest jakieś wyjście wiem po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 Justa napisał(a):anka111 napisał(a):Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪 Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę? najpierw dostałam maila czy chciała bym testować ja zaznaczyłam że tak a później musiałam zaznaczyć czy dziecko ząbkuje i to tyle 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie anka111_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 SmoczaMama napisał(a):Aniu mi też wysłali tego maila 😞 mi napisali wtedy, że nie zostałam wybrana do testowania a i tak mi przysłali 😁 więc nie wiem o co chodzi może się pomylili albo zmienili zdanie 🤪 ważne że wysłali 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kamila1_m Napisano 26 Sierpnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 26 Sierpnia 2011 ciągle jakieś smutne wieści 🤢 nudzi mi się ehh, mój ogląda jakieś mordobicia a ja tak klikam po internecie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi