Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka?
Wracam do pracy jak Majuśka skończy rok bo od 1 roku są u nas żłobki prywatne. Wracam do mojej a będę się jednoczesnie rozglądać za czymś nowym, bliżej domu. Długo myslałam, borykałam się z wieloma za i przeciw i zdecydowałam. I od razu mi lepiej 🙂 Wyjdę z domu a i kaska będzie większa 🙂 Jedyne co może zahamować te plany to swietlica dla Natalii. W szkole jest bardzo dużo dzieci i nie wszyscy dostają się do świetlicy. Zobaczę we wrzesniu jak pogadam

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Justyna jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy? Wracasz, czy zostajesz z maleńka?
Wracam do pracy jak Majuśka skończy rok bo od 1 roku są u nas żłobki prywatne. Wracam do mojej a będę się jednoczesnie rozglądać za czymś nowym, bliżej domu. Długo myslałam, borykałam się z wieloma za i przeciw i zdecydowałam. I od razu mi lepiej 🙂 Wyjdę z domu a i kaska będzie większa 🙂 Jedyne co może zahamować te plany to swietlica dla Natalii. W szkole jest bardzo dużo dzieci i nie wszyscy dostają się do świetlicy. Zobaczę we wrzesniu jak pogadam

Oklask dla Ciebie!! (za 114min 😞)Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko podjąć ta decyzję.
Pewnie wszystko tak czy siak ułoży się po Waszej myśli(mam na myśli świetlicę, żłobek itp.). A w pracy jest git 🙂 Nie taki diabeł straszny hehehe Ja sie bardzo zdziwiłam, kiedy sie okazało, ze mogę tam odpocząć od moich potworków hehehe

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):

Oklask dla Ciebie!! (za 114min 😞)Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko podjąć ta decyzję.
Pewnie wszystko tak czy siak ułoży się po Waszej myśli(mam na myśli świetlicę, żłobek itp.). A w pracy jest git 🙂 Nie taki diabeł straszny hehehe Ja sie bardzo zdziwiłam, kiedy sie okazało, ze mogę tam odpocząć od moich potworków hehehe
dzięki 😘 Ja chyba też myślę o odpoczynku od badziewiaczków moich, od domu... Muszę nabrać dystansu chyba

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Kasia napisała mi że usg ok 🙂ale do jutra muszą zostać na obserwacji 🙂

Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂

• Mamusie
ojejku 😞 Dzięki Bogu, że wszystko jest ok!!!! Mnie też przeraża ta moja zarazka co tak łazi wszędzie i wstaje przy byle czym. A nogi jej latają jeszcze. Teraz bawi się dvd. A wszystko u nas elegancko na jej poziomie. Nawet nie musi stawać 😠

Spadamy na grilla do mojej kumpeli. Wracamy jutro to zajrzę bo mężuś kompa wziął by popracować w weekend więc muszę korzystać 😉

• Mamusie
hej dziewczynki 🙂
jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢
moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂
Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃

Kamila1 napisał(a):
hej dziewczynki 🙂
jej Kasia daj znać czy wszystko ok, kurcze tak się chce żeby dzieci chodziły, a potem to strach 🤢
moja wczoraj wypiła 90ml mleka modyf. i przespała po raz 1 noc hehe, aż sama wstałam sprawdzić czy wszystko dobrze, tym bardziej że śpi teraz sama 🙂
Blue moja przytyła ok. 4,5 kg od najniższej wagi...bo pytałaś 😉 (a dlaczego?)sądzę że już waży te 7 kg 🙃

No to jest grubsza od mojej 🤪 bo moja 4310g 😜

Moja z niekapka nie pije, bo z niego za mocno leci, pije z butli, natomiast wszędzie jest napisane np. na herbatkach by dziecko piło z niekapka, tyle, że nawet jak się nauczy to potem będzie rozlewać picie z normalnego kubka, bo będzie przyzwyczajone do tego specjalnego. No i chyba tylko słomka chroni najbardziej przed próchnicą/

A my tapetujemy 😁 jednym słowem masakra!

• Mamusie
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):

Asiu a co sie stało?bo chyba coś przegapiłam 😞[/quoteJustynka-Patryczek spadł wczoraj ze schodów w chodziku 😞zostają do jutra w szpitalu 😞na obserwacji robili usg i jest dzięki Bogu ok 🙂

O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞

Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):

O kurcze, dobrze że jest w porządku, Kasia pewnie przeżyła chwile zgrozy 😞

Boże to nieciekawie musiało to wyglądać.
Teraz się zastanawiam co te nasze dzieciaczki jeszcze wymyślą??

Justa napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni.
Powiesił się nam pracownik i przyjeżdżają na jego pogrzeb.

Masakra

Chłopak 22 lata jak się dowiedziałam to się poryczałam

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Justa napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
A u nas same problemy. Jedyną radość jaką mam to to że Adam zjeżdża z pracy na kilka dni.

Masakra

Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞

• Mamusie
Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Dostałam dzisiaj szczoteczkę do zębów i jednocześnie do masażu dziąseł do testowania z BabyOne 😁 a najlepsze jest to, że parę dni temu dostałam maila od nich, że nie dostanę tej szczoteczki bo mnie nie wylosowali, a dzisiaj moja mama przywozi mi paczkę otwieram, a tam szczoteczka 😁 🤪

Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę?

Justa napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Justa napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Masakra

Kurcze uważam że z każdej sytuacji, nawet najtrudniejszej jest jakieś wyjście. Taki młody ja pierdzile 😞

Zawsze jest jakieś wyjście wiem po sobie

• Mamusie
Justa napisał(a):
anka111 napisał(a):

Aniu a to Ty tam cos zaznaczałaś, że chcesz szczoteczkę?

najpierw dostałam maila czy chciała bym testować ja zaznaczyłam że tak a później musiałam zaznaczyć czy dziecko ząbkuje i to tyle 🙂