Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wesa napisał(a):
Mój bartek głodny nie bedzie chodził, jak tylko jest głodny to woła "am am"

Hehehe Taki sobie w życiu poradzi 😉
Tosik coś nie chce gadać 🤔 Cały czas powtarza tylko ta-ta-ta-ta. Wczoraj nas zaskoczyła jak Karol Ją napastował, bo jak Ją mocno wkurzał to krzyczała NE!!!!!! 🤪 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
U Laury w kwestii zębów to nadal widać ledwo połowę zęba, u niej to 1 będzie się 2 miechy przebijać 😁 bo już to trwa z prawie 2tyg. a gdzie reszta.. bez sensu waszym dzieciom to tak sprawnie poszło kilka dni i ząb się wyrżnął.

Blue nie marudź!!! Ważne, że w ogóle coś się dzieje 🙂 U nas cały czas zupełnie nic...

• Mamusie
Asia napisał(a):
nusia27 napisał(a):
asia maryla spi dwa razy dziennie po pol godziny, godzine maks 🤪 a w nocy co chwile placze bo jej smoczek wypadnie. spi od 19:30 a juz 3 razy plakala. ja nie wiem co z nia jest.
u mnie tak samo chodze co chwile bo płacze dam jej smoczek i śpi a za 15 min to samo 😞

Asiu ja mam dokładnie to samo 😞 A już była poprawa i teraz problem znowu wrócił 😞 😞 😞 Najgorzej jak po takiej 'super' nocy trzeba iść do pracy... Normalnie jak zombie 😠

• Mamusie
Justa napisał(a):
Hej Dziewuszki 🙂
ja miałam dwa ciężki dni w pracy, miałam awanturę z dyrą powiedziałam jej że czuje się dyskryminowana z powodu tego że ma dziecko, byłam w ciąży i na l4.
Najlepiej jak bym sobie szukała nowej roboty, bo dłużej z nią nie wytrzymam

O ludzieee!!! Masakra jakaś! Okropny babsztyl!! Współczuję Ci Justyś...

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Justa napisał(a):
Hej Dziewuszki 🙂
ja miałam dwa ciężki dni w pracy, miałam awanturę z dyrą powiedziałam jej że czuje się dyskryminowana z powodu tego że ma dziecko, byłam w ciąży i na l4.
Najlepiej jak bym sobie szukała nowej roboty, bo dłużej z nią nie wytrzymam

O ludzieee!!! Masakra jakaś! Okropny babsztyl!! Współczuję Ci Justyś...
i ja też

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Marcel to taki tancor po tatusiu, zresztą było widać na nagraniu 🙂

No tak widać było, że ta sama gibkość w biodrach 😉
U nas też Kuba jest tym tańczącym, ja jakoś nie za zbytnio hehehe Karol za to uwielbia tańczyć breakdance'a 🙂
marcel nawet jak zobaczy że tatuś żeluje włosy to i dla niego też trzeba i jak tatuś się perfumuje to i Marcelka też trzeba 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kasia napisał(a):

U nas też Kuba jest tym tańczącym, ja jakoś nie za zbytnio hehehe Karol za to uwielbia tańczyć breakdance'a 🙂
marcel nawet jak zobaczy że tatuś żeluje włosy to i dla niego też trzeba i jak tatuś się perfumuje to i Marcelka też trzeba 🙂

Hehehe Słodkie 🙂 U nas Karol żelu nie uświadczy, bo tatuś łysol 🤪 Ale perfumować też się uwielbia 🙂 I jak kupowałam mu mundurek do szkoły, to najbardziej ucieszył się z tego, że będzie miał krawat -tak jak tatuś do pracy 😁 😁 😁

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kasia napisał(a):

Hehehe Słodkie 🙂 U nas Karol żelu nie uświadczy, bo tatuś łysol 🤪 Ale perfumować też się uwielbia 🙂 I jak kupowałam mu mundurek do szkoły, to najbardziej ucieszył się z tego, że będzie miał krawat -tak jak tatuś do pracy 😁 😁 😁
hihi elegancik ci rośnie 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
oklask dla was 🙂

Wzajemnie 😉
Muszę się pochwalić jaki płaszczyk kupiłam pipulce na zimę 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/dscf4573a.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/8355/dscf4573a.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/dscf4576.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/83/dscf4576.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Uwielbiam Ją w nim 🙂 Taka stara maleńka 😉

• Mamusie
Hania napisał(a):
Już po spaniu 😞
Właśnie zmierzyłam Jej temp. i ma 38,1 😞 Dobrze, ze jutro wizyta...

Olu nieciekawie. U nas temperatura już nie występuje ale mały dalej nosem ciąga i cieknie woda z niego.

To u Was tez nie za fajnie... W ogóle zauważyłam, że teraz tego typu infekcje zbierają żniwa 😞
A jak długo się męczyliście z tymi objawami?? Byliście z tym u lekarza?? Co przyjmowaliście??

• Mamusie
Hania napisał(a):
Już po spaniu 😞
Właśnie zmierzyłam Jej temp. i ma 38,1 😞 Dobrze, ze jutro wizyta...

Olu nieciekawie. U nas temperatura już nie występuje ale mały dalej nosem ciąga i cieknie woda z niego.

To u Was tez nie za fajnie... W ogóle zauważyłam, że teraz tego typu infekcje zbierają żniwa 😞
A jak długo się męczyliście z tymi objawami?? Byliście z tym u lekarza?? Co przyjmowaliście??

Zaczeło się od kaszlu to dostaliśmy jakiś syropek z tego zrobiło się zapalenie oskrzeli wiec wypisał nam ZINNAT witamine c wapno i na karar majeranek i inhalacje z kropelek OLBAS OIL
Dwa tygodnie się męczyliśmy