Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
A mnie drażnią jurorzy, bo na chude laski mówią, że są grube i mają obwisłe ciało, a na te grubsze pulchniejsze (jak się podliże temu fotografowi) to jest piękna i cudowna żenada 🙃 i po kiego grzyba im "charakter" tych modelek i tak żadna z nich nie będzie miała nic do gadania, liczy się tylko wygląd w świecie mody.
no tak 🙂a mnie najbardziej wkurza ta mała i gruba taka wygadana 😠pepla bez sensu...musze tam być musze tam być!!! 🤪normalnie żenada 😠no i ta czarna też dziwna ani ona wysoka ani szczupła(czyt.patyk:woohoo 🙂a sie podniecają nią że szok 🤪 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka

ja zaczelam ogladac, ale mala sie budzila wiec ogladalam z doskoku

tez mnie wkurza ta malolata co ciagle beczy, nie nadaje sie do tego programu, jak sie tak bedzie zachowywwala to ja w koncu wyrzuca. Wkurza mnie tez ta z krotkimi wlosami , chyb a Gabryska, wygadana. Poki co faworytki jeszcze nie mam 🙂

moja misia spi, a na dworze narazie pochmurno, mam nadzieje, ze sie wypogodzi

• Mamusie
a co do szefowej to moja tez byla samotna, bez faceta a wiedziala ze ja mam chlopaka i slub w planach wiec wsciekala sie na maksa, a jak poszlam raz do lekarza, wiedziala ze do ginekologa to myslalam ze z siebie wyjdzie, potem dzwonila do mnie i pytala czy przypadkiem nie jestem w ciazy
pipa jedna

Laura zjadła 150ml mleka z kaszą czyli 180 jak się podniosło i 3/4 słoika owoców 😁 po czym poszalała po pokoju i zasnęła na siedząco w wózku. A ja sobie gotuję jajka na twardo na śniadanie.

Wesa to mądry jest Bartuś 🙂
U Laury w kwestii zębów to nadal widać ledwo połowę zęba, u niej to 1 będzie się 2 miechy przebijać 😁 bo już to trwa z prawie 2tyg. a gdzie reszta.. bez sensu waszym dzieciom to tak sprawnie poszło kilka dni i ząb się wyrżnął.

Kasiu moja tyle może będzie mieć mając roczek jak zacznie ostro jeść 😁 grubasek jeden. Za to Marcelek taka chudzinka 🙂

A ja głupia zeschizowałam się z książeczką zdrowia cały salon przeszukałam i nie mogłam jej znaleźć normalnie panikę już miałam, że będę musiała wyrabiać od nowa itd. i na spokojnie otworzyłam szuflady, gdzie tylko zajrzałam, że NIC nie ma co mnie interesuje no i książeczka jak wół leżała z dokumentami z całej ciąży. Nie ma to jak mózgowe figle 😉

Co do choroby to współczuję 😞 mi został nadal lekki katar prawie nic, mojemu to samo tylko Laura wyszła cała bez kataru, niby się coś u niej zapowiadało i zabiło w zarodku, ale profilaktycznie daję jej wit. C, wapno, już nie smaruję tą maścią rozgrzewającą, ale ciepło ubieram i codziennie pryskam nosek solą morską i smaruję majerankiem. Jakiegoś dziwnego wirusa musiała podłapać. No i wizyta we wtorek u laryngologa wyniesie nas 60zł ponoć bardzo dobry specjalista, obawiam się tego zapalenia bezobjawowego (wysiękowego). No i to by było na tyle.

• Mamusie
W końcu w domu.
Justa współczuje szefowej, bo naprawdę kobieta kobiecie szefową to zołza. Ja mam szefa faceta i mimo że to mój teść to dla złoty człowiek, jest jeszcze jedna dziewczyna pracujemy razem mam tak samo jak ja dziecko jej mały ma 5 miesięcy karmi go i nie robi szef żadnych problemów z tego faktu. Wręcz przeciwnie ma pół godziny na karmienie czyli szybciej wychodzi. A do tego jej mama przywozi maluszka w czasie przerwy żeby Olka mogła go nakarmić. Przy poprzednim dziecku gdy pracowała w gminie wszyscy robili jej problemy że jej to przysługiwało a nad sobą miała właśnie szefową zołze 😠

Hania napisał(a):
Kasiu To Patryś niedługo dogoni Marcela.
A co do choroby to współczuję. My ostatnio na lek 100 zł wydaliśmy masakra jakaś z tymi chorobami.
Ja tak jak Blue małemu daje wapno i witamine C już profilaktycznie.

My też podobnie wydaliśmy, najdroższe to chyba była tabletki na katar i rzeczywiście bardzo skuteczne 🙂 wiesz co ja będę dawać tylko jeszcze jakiś czas po tej chorobie a potem to nie wiem, zobaczę co wyjdzie z tym uchem jeszcze. A wiesz, że ta plama brązowa chropowata prawie już zeszła z policzka? nie ma już nic chropowatego i ledwo co ją widać. Może rzeczywiście była od tego, że ją dużo całowałam, albo coś ją użarło? no nie wiem.

• Mamusie
Hej dziewczyny 😘
Kasiu współczuje choroby 😞 U nas niestety to samo 😞 Mieliśmy tydzień przerwy, a teraz dziadostwo wróciło ze zdwojoną siłą 😞 😞 😞 Lolka mam na jutro umówionego do lekarza ale wcisnę się też z Tosia, bo leje sie z Niej wiadrami katarzysko 😞 😞 😞 Az ma oczka cały czas załzawione 😞
Dzisiaj całą noc nie spałyśmy, bo tak Ją to wszystko męczyło. Strasznie mi płakała bidulka 😞