Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z rana 🙂

Laura rano otworzyła sobie dolną szufladę i wyciągnęła 3 swoje ubrania i przed chwilą zrobiła to samo, no to ładnie raz się nauczyła i teraz będzie wszystko wyrzucać.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):
Kasia napisał(a):
mnie tak gardło boli że ślinę ledwo przełykam

Kochana również oklaski na pocieszenie.
Kuruj sie jak najszybciej:*
😘 😘
patrzę że i Marcela już bierze

Dużo zdrowia 😘

• Mamusie
Blue napisał(a):
Witam z rana 🙂

Laura rano otworzyła sobie dolną szufladę i wyciągnęła 3 swoje ubrania i przed chwilą zrobiła to samo, no to ładnie raz się nauczyła i teraz będzie wszystko wyrzucać.
hihi to masz ciekawie 🙂 ja to przechodziłam niedawno z marcelem wszystkie szuflady mi otwierał i wszystko z nich wyrzucał 🤪

• Mamusie
wow ale pustka 🙂
ale nic dziwnego jak lato tej jesieni tak piękne...
my wróciłyśmy ze spacerku, zjadłyśmy pomidorówkę (o dziwo) ze smakiem 😉
teraz szkodnik bawi się lalką i gada coś w chińszczyźnie, później wyjdziemy jeszcze do sklepu 🙂
wiecie ręce mi już opadają 2,5 tyg. czekam na spodnie dla Mai...qrwa prędzej ona z nich wyrośnie niż przyjdą, ludzie są na prawdę niepoważni 😠 niby wysłała w sobotę...ale powoli jej nie wierzę bo raczej już by przyszły...a szkoda słów!

Kasiu śliczne zdjęcie 🙂

a nam poszedł w cholerę monitor płaski od kompa i teraz mamy w zapasie ten stary szeroki buahahaha a tamten do naprawy musi iść albo kupimy nowy 🥴 🥴 w dodatku pojechałam dzisiaj do Gda wracam i Laura zrobiła sobie na czole siniaka i lekkiego guza i mój niby nie wie od czego, że nawet nie płakała tylko zostawił ją na chwilę samą w pokoju jak latała po podłodze ehh! No i teraz ma taką plamkę siną jeszcze jasną, ale pewnie jutro będzie już większa.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasiu śliczne zdjęcie 🙂

a nam poszedł w cholerę monitor płaski od kompa i teraz mamy w zapasie ten stary szeroki buahahaha a tamten do naprawy musi iść albo kupimy nowy 🥴 🥴 w dodatku pojechałam dzisiaj do Gda wracam i Laura zrobiła sobie na czole siniaka i lekkiego guza i mój niby nie wie od czego, że nawet nie płakała tylko zostawił ją na chwilę samą w pokoju jak latała po podłodze ehh! No i teraz ma taką plamkę siną jeszcze jasną, ale pewnie jutro będzie już większa.
dzieci nie da się upilnować 🤪

• Mamusie
cześć 😘
ale śliczny ten wrzesień cieplutko słonecznie chyba nawet lepiej niż w sierpniu 😮
jak odbieram Anastazję ze żłobka o 15 to spacerujemy sobie do 17-17:30 i jest super
w weekend koniecznie jedziemy nad morze
w zeszły weekend też mieliśmy jechać ale jesteśmy przed wypłatą i szkoda nam było kaski na paliwo
teraz nie odpuścimy taka okazja może się już w tym roku nie powtórzyć

Justa napisał(a):
Hej Dziewuszki 🙂
ja miałam dwa ciężki dni w pracy, miałam awanturę z dyrą powiedziałam jej że czuje się dyskryminowana z powodu tego że ma dziecko, byłam w ciąży i na l4.
Najlepiej jak bym sobie szukała nowej roboty, bo dłużej z nią nie wytrzymam

A dlaczego się tak czujesz? daje Ci coś odczuć, że jesteś "gorsza" ?

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Hej Dziewuszki 🙂
ja miałam dwa ciężki dni w pracy, miałam awanturę z dyrą powiedziałam jej że czuje się dyskryminowana z powodu tego że ma dziecko, byłam w ciąży i na l4.

Non stop opowiada wszystkim jakie to miała pracownice co na l4 poszły jak były w ciąży, że to taka straszna choroba przecież. Że teraz to karmienie piersią to jakieś nadużywanie. Wczoraj miałam wyjazd do Oświęcimia z koleżanka z pracy i dyr, służbowo od 7:30 do 18 i pewnie bysmy wrócili po 19 ale powiedziałam że ja mam dziecko małe w domu to zrobiła aferę czy dziecko jest same, i co się odzywam bo akurat tylko ja ma małe dziecko i pełno innych przykładów - to raczej pod mobbing podchodzi

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Hej Dziewuszki 🙂

Non stop opowiada wszystkim jakie to miała pracownice co na l4 poszły jak były w ciąży, że to taka straszna choroba przecież. Że teraz to karmienie piersią to jakieś nadużywanie. Wczoraj miałam wyjazd do Oświęcimia z koleżanka z pracy i dyr, służbowo od 7:30 do 18 i pewnie bysmy wrócili po 19 ale powiedziałam że ja mam dziecko małe w domu to zrobiła aferę czy dziecko jest same, i co się odzywam bo akurat tylko ja ma małe dziecko i pełno innych przykładów - to raczej pod mobbing podchodzi
Nagrody rocznej nie dostałam ja i 2 koleżanki co w ciąży były i rodziły. Reszta dostała, a my za karę