Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej laski

na poczatek buziaki dla naszych roczniaków, troche sie pogubilam ktore dzieciaczki juz skonczyly roczek ... ☺️

my w niedziele robimy imprezke urodzinowa naszej niuni, bedzie 13 -14 osób
a w poniedzialek ide do pracy 🤪 nie wiem jak to bedzie, jak mała to zniesie 😞

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Mamuśki ścinacie swoim pociechom włoski?
Chłopaczkowe mamuśki czym, nożyczki czy maszynka??

Ja nie mam takiego problemu bo Daruś nie należy do ludzi z bujną czupryną 😁
i raczej jeszcze długo nie będę musiała podcinać mu włosów 🙂

Ja właśnie mam i chce mu jutro zrobić zamach na włoski a raczej puszek który ciągle sterczy 😉 mam zamiar go ostrzyc maszynką tylko mój Adam sie buntuje 😠

• Mamusie
Hania napisał(a):
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Mamuśki ścinacie swoim pociechom włoski?
Chłopaczkowe mamuśki czym, nożyczki czy maszynka??

Ja nie mam takiego problemu bo Daruś nie należy do ludzi z bujną czupryną 😁
i raczej jeszcze długo nie będę musiała podcinać mu włosów 🙂

Ja właśnie mam i chce mu jutro zrobić zamach na włoski a raczej puszek który ciągle sterczy 😉 mam zamiar go ostrzyc maszynką tylko mój Adam sie buntuje 😠

moja mama mi mówiła że się przed roczkiem dziecku włosów nie ścina hahaha jakiś zabobon a ja wierze 🤪 no ale Bartuś będzie miał jutro już rok 😉

Kurcze ja bym włosów nie ścinała na pewno nie dziewczynce 🙂 moja koleżanka nigdy córce nie obcinała włosów i ta w wieku 2l ma strasznie długie włosy w dodatku kręcona i jest jasną blondynką ślicznie wygląda, ale ona ma włosy za mamusią takie grube i gęste 🙂 tak samo Anastazja będzie mieć długie i grube w tym wieku.
Laurze jak na razie włosy idą na gęstość niż długość, normalnie szczotka się robi na głowie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kurcze ja bym włosów nie ścinała na pewno nie dziewczynce 🙂 moja koleżanka nigdy córce nie obcinała włosów i ta w wieku 2l ma strasznie długie włosy w dodatku kręcona i jest jasną blondynką ślicznie wygląda, ale ona ma włosy za mamusią takie grube i gęste 🙂 tak samo Anastazja będzie mieć długie i grube w tym wieku.
Laurze jak na razie włosy idą na gęstość niż długość, normalnie szczotka się robi na głowie.
ja mojej Mai scinałam grzywkę i troszke koncówki podciełam, ale nie rosną jej jakoś zabójczo szybko. na mokro ma długie do pasa a na sucho, skercone loczki za ramiona.

wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
ja mojej Mai scinałam grzywkę i troszke koncówki podciełam, ale nie rosną jej jakoś zabójczo szybko. na mokro ma długie do pasa a na sucho, skercone loczki za ramiona.

No właśnie wszystko zależy od dziecka i jego genetyki. Mam nadzieję, że będzie mieć włosy w wieku 2l chociaż do szyi 😁