Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny używałyście kiedyś łóżeczek turystycznych
co o nich myślicie
bo ja myślę o zakupie takiego łóżeczka na wyjazd do Sopotu - całkiem możliwe że pojedziemy autem więc mogę sobie na to pozwolić
znalazłam takie http://allegro.pl/kinderkraft-lozeczko-turystyczne-zabka-i2040694286.html
kosztuje niecałe 200zł z przesyłką
a ja musiałabym zapłacić 50zł za każdą z 4 dób w hotelu
nawet jeśli zaraz po przyjeździe sprzedam je za połowę ceny i tak zaoszczędzę

Ja też już korzystałam z turystycznego, twarde przyznaję rację ale na wyjazdy niezastapione jak nie ma do dyspozycji stacjonarnego 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny używałyście kiedyś łóżeczek turystycznych
co o nich myślicie
bo ja myślę o zakupie takiego łóżeczka na wyjazd do Sopotu - całkiem możliwe że pojedziemy autem więc mogę sobie na to pozwolić
znalazłam takie http://allegro.pl/kinderkraft-lozeczko-turystyczne-zabka-i2040694286.html
kosztuje niecałe 200zł z przesyłką
a ja musiałabym zapłacić 50zł za każdą z 4 dób w hotelu
nawet jeśli zaraz po przyjeździe sprzedam je za połowę ceny i tak zaoszczędzę
mój Patryk w takim śpi i też nie narzekam 🙂

• Mamusie
donia napisał(a):
ale Sonia zasuwa.... 🙂

my juz po imprezie, niunia nazbierala 1000 pln 😉, niektorzy goscie nie dotarli dzis, pewnie jeszcze w tyg. ktos przyjdzie
a jutro do pracy, az sie boje
pa uciekam bo mala marudna
no to ładnie zebrała 🙂 powodzenia jutro w pracy 🙂 daj znać jak minął pierwszy dzień w pracy 🙂

• Mamusie
ale cichutko 🙂
u was też śnieg spadł...my już wczoraj wypróbowaliśmy sanki...Mai było tak dobrze, że po pół godz. zasnęła 🙃 i potem śnieg padał jej na twarz 😉
może sobie trochę popadać, trochę przyjemniej jest niż w taką szarówę...
no Dona ciekawe jak tam w pracy, daj znać czy stres Cię dopadł 🙂

Dziewczyny mam do was prośbę, ale nie zlejcie tego pytania, bo bardzo mi na nim zależy. Co noszą wasze dzieci po domu? buciki z usztywnioną pietką itd. ? bo czytałam, że jak dziecko zaczyna chodzić to powinno chodzić w takim obuwiu (na boso to ewentualnie na dworze) a po twardej podłodze buciki.. no i co mam wybrać? na pewno skórzane, ale co dalej? 😮

• Mamusie
hej Kobietki,

bylam u fryca- jestem ruda 🤪

Patrycja 😞 zdrowka duzo dla Oliviera 😘
Blue , chyba w przyszlym tyg. pojde z mala do ortopedy na kontrolne badania i mam zamiar dokladnie sie dopytac o obuwie, kapciuszki i chodzenie na bosaka- dam wiec znac 🙂 ...moja poki co w domu biega w skarpetkach stoperkach ...
Dziewczyny .... milo mi , ze podoba wam sie Klarcia na roczku, dziekujemy 😘 😘 😘
a co do prezentow roczkowych i kasy , fajnie jak ktos cos da,ale i tak najwazniejsze, ze ktos przyjdzie bo pamieta lub chce przyjsc i najfajniejszy i niezapomniany prezent - to zdjecia dla naszych dzieci z goscmi , to najtrwalsza i chyba najbardziej wartosciowa pamiatka---przynajmniej dla mnie i mam nadzieje pozniej dla mojej corci 🙂
ot i sie wymadrzylam ! 😜 😜 😜 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Kamila przerażasz mnie z tym śniegiem 🥴 W niedzielę lecimy do Polski na tydzień i te śniegi są mi strasznie nie na rękę 😞 Tutaj cały czas temperatura w okolicach 10 stopni. Dzieciaki chodzą w wiosennych butach i teraz klops 🤢 Muszę na tydzień czasu zaopatrzyć się w zimówki 😠 Z drugiej strony w przeciągu zaledwie miesiąca dzieciaki doświadczą zimy(Polska), lata(Lanzarote) i wiosny(Irlandia) hehehe
Blue moja chodzi w domu w ciepłych skarpetach. Z Karolem robiłam tak samo i nie ma żadnych problemów ze stópkami.
Patrycja współczuję tych chorób, tym bardziej, że dokładnie wiem co przezywacie, bo u nas to samo od jakiegoś czasu. Tosia wczoraj skończyła antybiotyk, a Karol jest w trakcie kuracji 😞 Najgorsze jest to, że jak zwykle przy antybiotykach Tosiak załatwia sie tak toksycznie, że odparzona jest masakrująco i od kilku dni z tym walczę i bardzo powoli to schodzi... Biduchy nasze kochane...

a co do prezentow roczkowych i kasy , fajnie jak ktos cos da,ale i tak najwazniejsze, ze ktos przyjdzie bo pamieta lub chce przyjsc i najfajniejszy i niezapomniany prezent - to zdjecia dla naszych dzieci z goscmi , to najtrwalsza i chyba najbardziej wartosciowa pamiatka---przynajmniej dla mnie i mam nadzieje pozniej dla mojej corci 🙂

o tym wlasnie chcialam napisac 😜

a ja marze o rudych wlosach i nie mam odwagi 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):

o tym wlasnie chcialam napisac 😜

a ja marze o rudych wlosach i nie mam odwagi 😁

Nusia, moj maz jest chyba najbardziej zadowolony, bo zawsze powtarzal -''czerwony dach-mokra piwnica'' 😁 😁 😁
ja zawsze czulam sie najlepiej w rudych , a jak cos zawsze mozna przemalowac 🙃

• Mamusie
ja też już po fryzjerze - jestem baaaardzo zadowolona
w rudościach chodziłam dość długo przed zajściem w ciążę a teraz zrobiłam sobie taki brąz 3wymiarowy że odbija refleksy na czerwono 🤪 🤪 🤪
no i wyciełam w cholerę 3/4 włosów
teraz są fajne i proste
samo prostowanie zajęło fryzjerce 1,5h
no i umówiłam się na keratynowy zabieg czyli to prostowanie włosów na 3 miesiące 🤪
w Szczecinie wołali ode mnie 600zł + 150 za szampon z odżywką wystarczający na ok miesiąc
a tu w stargardzie mają promocję 280zł już z szamponem i odżywką 250ml od razu się zgodziłam 😜

• Mamusie
tez mam krecone wlosy, takie grubsze loki,ale sama sobie prostuje,albo na szczote,albo prostownica ..
ja chyba zawsze sie glownie na rudo malowalam, ostatnie 2-3 lata na blond,ale juz mi sie znudzil i powrocilam do starej farby. Zdaje sie , ze tylko nigdy czarna nie bylam ,a tak wszystkie kolory juz mialam na glowie 🙂

• Mamusie
tylko cena mnie zaszokowała
zazwyczaj płaciłam 180zł w innych salonach a w tym nie byłam już od kilku lat (zanim wyprowadziłam się ze Stargardu) i nigdy nie płaciłam więcej niż 160
a ona do mnie dziś że 240zł minus 25 rabatu od szefowej czyli 160 😠
ale chciała ze mnie głupią zrobić albo rzeczywiście tak ceny poszły w górę

no dostałam jeszcze 3 buteleczki 10ml jedwabiu

• Mamusie
Femmka napisał(a):
tez mam krecone wlosy, takie grubsze loki,ale sama sobie prostuje,albo na szczote,albo prostownica ..
ja chyba zawsze sie glownie na rudo malowalam, ostatnie 2-3 lata na blond,ale juz mi sie znudzil i powrocilam do starej farby. Zdaje sie , ze tylko nigdy czarna nie bylam ,a tak wszystkie kolory juz mialam na glowie 🙂

to znowu ja nie byłam jeszcze blondynką
bo zaliczyłam nawet zielony 😮 ale to przez błąd fryzjera 🤢

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Femmka napisał(a):

to znowu ja nie byłam jeszcze blondynką
bo zaliczyłam nawet zielony 😮 ale to przez błąd fryzjera 🤢

hahhahahha...nie zazdroszcze 😁 😁
..............................................................
ok,,,spadam , jade zaraz do sklepu kupic dla malej do pokoiku jej porywatny odtwarzacz plyt ,bo ma swoje plyty z muzyczka i kolysankami i nie ma na czym bidulka ich sluchac ...
do pozniej
ciao,ciao 😘