Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79724,2638818.html

Polecam artykuł o rocznych dzieciach, rozbawił mnie 😁 😁 idealnie opisują Laurę, ona też nie ma czasu na jedzenie, a jak ma jeść w krzesełku to jest istny dramat, woli na podłodze 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja sobie nie wyobrażam zeby Sonia bez butów była 😁ona wszędzie nogami chodzi 😁
a paputki już zajechała 🥴 😉
Blue w Bartku są specjalne kapcie profilowane do chodzenia po domu i w lecie można na dwór też takie kupić 🙂one tak mi podchodzą mi pod takie ortopedyczne moja koleżanka kupiła jak mała jej w lecie zaczynała chodzić i bardzo je chwaliła 🙂

• Mamusie
Niedawno wróciłam z Bartkiem ze szpitala, oparzył się herbatą, na szczescie nie była wrząca i nic sie nie stało, jeszcze jutro do lekarza rodzinnego. dzieki Bogu ze tak sie to skonczyło, ale i tak sobie tego nie wybacze. Piotr mówi ze mamy sie nie obwiniac ale ja i tak się czuje podle.

wesa dobrze ze nic sie nie stalo... teraz oczy w okol glowy trzeba miec a i tak czasami cos sie stanie.
Maryla w domu jest w skarpetkach a najczesciej na gole stopy bo skarpety sciaga 😜

• Mamusie
Ja dalej u mamy siedzę. Mam nadzieje, że jutro w końcu wrócę do domu 🙂
Darek upadł i zębami przeciął sobie wargę aż mu krew leciała a ten mamy głupek chwile popłakał wytarł sobie ręką krew i z tą łapą do mnie i się o mnie wyciera żebym ja też była brudna i to jeszcze z takim śmiechem no normalnie super zabawę sobie znalazł ! 🤪 🤪

• Mamusie
Gosiu dobrze ze Bartusiowi nic nie jest.
Ja swój poród z mężem wspominałam przy winie 🙂
Blue Bartuś chodzi po domku bez bucików znaczy w samych skarpetusiach, zapomniałam się pochwalić Bartuś chodzi!!!!!!!! jak narazie ostrożnie stawia kroczki ale ważne że są, normalnie rozpiera mnie duma 😉

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Darek upadł i zębami przeciął sobie wargę aż mu krew leciała a ten mamy głupek chwile popłakał wytarł sobie ręką krew i z tą łapą do mnie i się o mnie wyciera żebym ja też była brudna i to jeszcze z takim śmiechem no normalnie super zabawę sobie znalazł ! 🤪 🤪
`

Aniu kochana u nas przycięta warga i krwotok to nie nowość Bartek wtedy przytula sie do mnie i zalewa mnie krwią. Ostatnio głupek rozwalił język myślałam że się wykrwawi przytuliłam go do siebie nie zważając na białą bluzkę a byłam akurat na egzaminach w szkole i mały tak został mi na ramieniu uwieszony mojej szyi. Biedulek tak zasnąl a ja z nim na egzamin 🙂

• Mamusie
Hania napisał(a):
anka111 napisał(a):
`

Aniu kochana u nas przycięta warga i krwotok to nie nowość Bartek wtedy przytula sie do mnie i zalewa mnie krwią. Ostatnio głupek rozwalił język myślałam że się wykrwawi przytuliłam go do siebie nie zważając na białą bluzkę a byłam akurat na egzaminach w szkole i mały tak został mi na ramieniu uwieszony mojej szyi. Biedulek tak zasnąl a ja z nim na egzamin 🙂

hehe to też ładnie 🙂 ale Darek popłakał chwilę, a później z wielką premedytacją napadł na mnie i mnie pobrudzi 😁 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79724,2638818.html

Polecam artykuł o rocznych dzieciach, rozbawił mnie 😁 😁 idealnie opisują Laurę, ona też nie ma czasu na jedzenie, a jak ma jeść w krzesełku to jest istny dramat, woli na podłodze 🙂

fajny podoba mi się 🙂

• Mamusie
Hej Mamusie 😉
wczoraj byłam u doktorki od zakaźnych i nie mogę jeść żadnych tłuszczy i słodyczy... tylko chude mięsko i nabiał i dużo ruchu...
za miesiąc mam ponowić wyniki z krwi ( próby wątrobowe) i przy okazji pobrać krew i odpłatnie zrobić badanie na żółtaczkę...
Pani Doktor bardzo fajna 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
ale mnie wzięło na wspominanie 🤪
no popłakać się idzie jaki ten łobuz był malutki hehe 😉

ja też wczoraj płakałam
skakałam po programach i włączyłam TLC a tam program porodówka i babka akurat rodziła
no normalnie zaczęłam przytulać tą moją bestię i płakać

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):

ja też wczoraj płakałam
skakałam po programach i włączyłam TLC a tam program porodówka i babka akurat rodziła

hehe ale my jesteśmy głupie 🤪 matki to już chyba tak mają że przy każdej okazji się rozczulają 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):

ja też wczoraj płakałam

hehe ale my jesteśmy głupie 🤪 matki to już chyba tak mają że przy każdej okazji się rozczulają 🙂

no nie wiem ale jakoś po porodzie tak mnie wszystko co dotyczy dzieci potrafi rozmiękczyć że aż sama w to nie mogę uwierzyć
oglądałam ostatnio sos dla świata o elektrośmieciach i jak ta aktorka przytuliła jedno dziecko i płacząc powiedziała że przecież ono nawet nie dożyje dorosłości to wyłam chyba przez pół godziny
tuliłam moją małą i tłumaczyłam sobie że jestem naprawdę głupia że czasem martwię się o pieniądze czy coś innego mało ważnego a na świecie taka masakra się dzieje

• Mamusie
każdemu kto tego nie oglądał ZDECYDOWANIE POLECAM
po tym reportażu nie będziecie już tacy sami
ja do tej pory segregowałam plastiki i ewentualnie baterie
a teraz zrobię wszystko żeby żaden elektrośmieć nie wyszedł z mojego domu w niewłaściwy sposób
od płyt cd zaczynając na na sprzęcie rtv agd kończąc

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
u nas pełno sniegu i ciąglse pada 😉 a my nie mamy sanek 😞

my też nie mamy ale tu w okolicach Szczecina rzadko kiedy pada śnieg a jak już spadnie to i tak za chwilę się rozpuści
kupimy najwyżej na przyszły rok

a u nas jest gdzie śmigać z sankami 😞 bardzo żałuję że nie mamy 😞