Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wróciliśmy ze szczepienia - postawiłam na swoim 😉 teraz zaszczepiłam małą tylko na pneumokoki, a za 6tyg. idziemy na tą odrę itd. Wchodząc do gabinetu było wszystko ok. Laura nie płakała, spokojna była, jak dałam ją do ważenia to pielęgniarka się nie mogła powstrzymać i złapała ją za taki chudziutki pęczek długich włosów i się napatrzeć nie mogła i się zaczęło... ta wpadła w ryk.. już się nie mogła uspokoić do samego końca. Waży w pampersie 9,4kg z czymś, więc normalnie waży z 9kg na pewno. I cały czas pielęgniarka mi mówiła jaka ona jest drobna.. no na 2 razy nie będziemy jej szczepić, bo tak ją boli i taka chudziutka, że nie da jej w rękę tylko nogę, bo taka drobniutka 😮 no usłyszałam to z 4 razy na pewno 😁 I teraz czekamy na kolędę, ale coś jej nie widać 😠 cały dzień stracony..

Honoratka a jak to jest ze sprzedażą dużej ilości ubranek a działalnością gospodarczą? bo przecież us może się przyczepić.. teraz na allegro cokolwiek sprzedać to masakra 🥴

Kamila1 napisał(a):
hej
wiesz co ja nie mam szczęścia ze sprzedażą tych ubranek...mimo, ze firmowki i zadbane to chyba 4 sztuki sprzedałam na 20 wystawionych 🙃 zostawiam sobie tylko te najładniejsze ciuszki, do ktorcyh mam sentyment i Maja ładnie wygladała 🙂

Ja też nie umiem ubranek sprzedawać 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
hej
wiesz co ja nie mam szczęścia ze sprzedażą tych ubranek...mimo, ze firmowki i zadbane to chyba 4 sztuki sprzedałam na 20 wystawionych 🙃 zostawiam sobie tylko te najładniejsze ciuszki, do ktorcyh mam sentyment i Maja ładnie wygladała 🙂

Ja też nie umiem ubranek sprzedawać 😜

Ja też sprzedaję, przeważnie te co sie nie sprawdziły, albo terminowo nie spasowały i typowo chłopięce 😉
Liczę, że drugie dziecko będzie płci żeńskiej 🙂
ja jutro cos powystawiam, bo mam długi weekend 🙂

• Mamusie
Ja na razie wystawiłam raz kurteczkę i nie poszła 🙂
wczoraj przeglądnęłam kilka ciuszków ale w kanapie wszystko mi pożółkło 😞 jestem wściekła na to 😠 ale jest troszkę tego do wystawienia 🙂Tylko że mnie najbardziej przeraża bieganie na pocztę i wysyłanie hahaha bo ja za leniwa jestem 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
wczoraj przeglądnęłam kilka ciuszków ale w kanapie wszystko mi pożółkło 😞 jestem wściekła na to 😠 ale jest troszkę tego do wystawienia 🙂Tylko że mnie najbardziej przeraża bieganie na pocztę i wysyłanie hahaha bo ja za leniwa jestem 🤪

ja Darka przeważnie wysyłam, bo pracuje koło poczty i miesiąc temu odkryłam, że mamy ajencję na osiedlu 🙂 🙂i tam nie ma kolejek 🙂 🙂i blisko 🙂 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):

ja Darka przeważnie wysyłam, bo pracuje koło poczty i miesiąc temu odkryłam, że mamy ajencję na osiedlu 🙂 🙂i tam nie ma kolejek 🙂 🙂i blisko 🙂 🙂

ooo no to fajnie... 🙂 Adam pracuje w takich godzinach że poczta zamknięta jak idzie do pracy i jak wraca hehe

• Mamusie
witam się i ja
wczoraj poległam o 3 w nocy 🤢 a i tak nie wystawiłam aukcji tylko przygotowałam szablony
zaraz zabieram się za wystawianie
zauważyłam że aukcje lepiej się sprzedają gdy masz dużo rzeczy na raz
i do tego kilka baaardzo atrakcyjnych
ktoś wypatrzy coś fajnego i będzie licytował to oraz inne rzeczy które weźmie przy okazji
taki chłit matetindowy 😜

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
UFFFF
kończę pomału opisywanie aukcji z ubrankami Anastazji
jeszcze tylko pododaje zdjęcia i można wystawiać
zastanawiam się też czy nie sprzedać laktatora avent - raczej nie planuje dziecka w najbliższym czasie wiec nie wiem czy jest sens go trzymać 🤔
za ile chcialabys go sprzedac tak po starej znajomosci 😁

• Mamusie
Patrycja napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
UFFFF
kończę pomału opisywanie aukcji z ubrankami Anastazji
jeszcze tylko pododaje zdjęcia i można wystawiać
zastanawiam się też czy nie sprzedać laktatora avent - raczej nie planuje dziecka w najbliższym czasie wiec nie wiem czy jest sens go trzymać 🤔
za ile chcialabys go sprzedac tak po starej znajomosci 😁

no właśnie i tu się wkurzyłam
dałam za niego w tesco rok temu 139zł a wieczorem weszłam na allegro a tam nowe za 80 😠 😠
no to żeby ktoś go kupił musiałabym wystawić za niewięcej niż 40
wiec odpuściłam i zostawiam go sobie w domku

• Mamusie
Patrycja napisał(a):
pytalas honoratka czy wychodze nie wychodze do -7 tak mowila doktor bo maluszki maja mala przestrzen miedzy noskiem a buzia ze starszym wychodze okrywam buzie szalikiem ...i wsio teraz sa chorzy wiec tym bardziej tylko dom....

Witam sie z wami ...

nie owijaj buzi szalikiem bo dziecko oddycha i jak jest mróz to się wszystkie skrapla na szaliku i choroba murowana, zawiąż sobie szalik w ten sposób, przejdź kawałek i zobaczysz że będzie mokry 🙂