Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
Pusto tu jakoś gdzie się wszyscy podziewacie???

Bartek ucina sobie drzemkę bo wstał o 5 więc teraz odsypia a ja robie listę gości, wkońcu ruszyliśmy na poważnie temat wesela 😉

ja jestem 🙂
gratuluję 😉
ja to jeszcze sobie poczekam na wesele hahaha 😉 na zaręczyny pewnie jeszcze z jakieś 5 lat to nie chcę myśleć ile na ślub 🤪 ale jeśli już to my tylko cywilny więc...
w sumie chciałabym, kościelny ale bez sensu zmuszać kogoś do przysięgi kto tego nie czuje... 🙂 a może kiedyś sam zechce 🤨

i ja też jestem 🙂
eh Agnieszka skąd ja to znam 🤪 ja pewnie też nie szybko doczekam się zaręczyn jak ostatnio się pytałam Roberta kiedy mi się oświadczy to powiedział, że przez to, że tak ciągle się pytam to pewnie nigdy :P no i my podobnie raczej też tylko ślub cywilny dokładnie z tych samych powodów co u Was przecież siłą go nie zaciągnę do kościoła w sumie chociaż dlaczego by nie 🤪 ale tak na serio to mam takie głupie uczucie trochę, że jak już mamy Darka to takie oświadczyny to tak jak by z przymusu troszkę wiadomo cieszyła bym się ale to zawsze inaczej jak facet się oświadcza kiedy nie ma się dziecka a tak to przecież już jesteśmy rodziną....

mam takie same odczucia... zaręczyny jak ma sie dziecko i ognisko domowe to juz nie jest to samo... kobieta czake, wiadomo ale to juz jest praktycznie ocziwiste ze to w koncu zrobi 🙂
no i Adam tak samo odpowiada jak go pytam o oswiadczyny 🤪

no to widzisz nic nam innego nie pozostaje tylko czekać 😁 a czy mi się wydaje czy tylko Ty i Ja na tym forum jesteśmy ,, PANNAMI NA WYDANIU " ?? 🤪

chyba Ci się nie wydaje hahaha a podobno w dzisiejszych czasach to takie modne, że się pary nie pobierają 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):

Bartek ucina sobie drzemkę bo wstał o 5 więc teraz odsypia a ja robie listę gości, wkońcu ruszyliśmy na poważnie temat wesela 😉

ja jestem 🙂
gratuluję 😉
ja to jeszcze sobie poczekam na wesele hahaha 😉 na zaręczyny pewnie jeszcze z jakieś 5 lat to nie chcę myśleć ile na ślub 🤪 ale jeśli już to my tylko cywilny więc...
w sumie chciałabym, kościelny ale bez sensu zmuszać kogoś do przysięgi kto tego nie czuje... 🙂 a może kiedyś sam zechce 🤨

i ja też jestem 🙂
eh Agnieszka skąd ja to znam 🤪 ja pewnie też nie szybko doczekam się zaręczyn jak ostatnio się pytałam Roberta kiedy mi się oświadczy to powiedział, że przez to, że tak ciągle się pytam to pewnie nigdy :P no i my podobnie raczej też tylko ślub cywilny dokładnie z tych samych powodów co u Was przecież siłą go nie zaciągnę do kościoła w sumie chociaż dlaczego by nie 🤪 ale tak na serio to mam takie głupie uczucie trochę, że jak już mamy Darka to takie oświadczyny to tak jak by z przymusu troszkę wiadomo cieszyła bym się ale to zawsze inaczej jak facet się oświadcza kiedy nie ma się dziecka a tak to przecież już jesteśmy rodziną....

mam takie same odczucia... zaręczyny jak ma sie dziecko i ognisko domowe to juz nie jest to samo... kobieta czake, wiadomo ale to juz jest praktycznie ocziwiste ze to w koncu zrobi 🙂

no to widzisz nic nam innego nie pozostaje tylko czekać 😁 a czy mi się wydaje czy tylko Ty i Ja na tym forum jesteśmy ,, PANNAMI NA WYDANIU " ?? 🤪

chyba Ci się nie wydaje hahaha a podobno w dzisiejszych czasach to takie modne, że się pary nie pobierają 😜

ja tez jestem panna ( z odzysku) na wydaniu 😜
witajcie laseczki 😘

• Mamusie
witam Dziewczyny
dawno nie mnie było
postanowiłam sobie zrobić mały mamusiowy detox bo stwierdziłam że po mału robię się od was uzależniona, zamiast bawić się z dzieckiem sadzałam ją przy zabawkach i klikałam z wami ☺️ no i stwierdziłam że tak nie mogę postępować i nie chcę

to co wam ostatnio pisałam że Anastazja w noci dostała mi gorączki a rano lekkiego kataru to przeczekałyśmy jeden dzień i na drugi poszłyśmy do lekarza
a tu okazało się że ma RÓŻYCZKĘ 😮

ale nie martwcie się po 24 godzinach od skoku temperatury już nie miała żadnych objawów i jak szłyśmy do lekarza to w sumie nie miała już ani gorączki ani katarku ale miałam wrażenie że ma jakby zachrypnięty głosik
wchodzimy do lekarza mówię historię ostatnich 2 dni i że już nie ma objawów ale ten głos mi się nie podoba - lekarz na to "może być angina bo teraz taka pogoda"
zaczełam ją rozbierać i mówię "o jeszcze pokażemy panu doktorowi brzuszek bo chyba jakieś uczulenie mamy"
a on na to "OOOO DZIEŃ DOBRY RÓŻYCZKO" 😁
od razu poznał dotknął ją za uszami a tam miała takie gulki malutkie wielkości ziarenek grochu
i mówi że na 100% różyczka

choroba przebiegła nam bezobjawowo tzn kataru nie było, gorączki też już nie, kropeczki i gulki znikły na 2 dzień,
a do tego wszystkiego dr powiedział że bardzo dobrze że zachorowała to o wiele łagodniej przejdzie najbliższe szczepienie 🙂

• Mamusie
Witaj Honoratko, jak sie czujesz po "detoksie" ? 😉 to prawda, forum uzaleznia, ja tez staram sie teraz mniej tu zagladac.
wchodze tylko rano i wieczorem, jak juz mala spi 🙂 dzieci nam rosna i potrzebuja aby poswiecac im wiecej czasu. i jakze to przyjemny czas 🤪
zycze powodzenia i wytrwalosci w postanowieniu. oklask ode mnie 😘

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):

ja jestem 🙂
gratuluję 😉

i ja też jestem 🙂

Dziękuję 😘
Aniu tylko wy chyba zostałyście 😉

• Mamusie
myślałam że będzie gorzej, że będę chciała zajrzeć poczytać napisać
ale nie było źle
jak nie spała to się bawiłyśmy, śpiewałyśmy, czytałyśmy,
jak spała to ciężko pracowałam i uczyłam się
siedziałam nocami do 4 rano a o 6 pobódka
bo musiałam zlecenia nadrobić te co miałam robić gdy mała powinna być w żłobku
no i projekty na studia pozaczynałam w końcu choć powinnam je już dawno oddać do oceny
spędziłam z Anastazją fantastyczny tydzień, była grzeczna, nie marudziła ładnie i chętnie jadła
no i śmiga już sama po mieszkaniu 😁
a teraz śpi więc postanowiłam się odezwać

• Mamusie
hej Honoratko 🙂
ja jak byłam mała też przeszłam różyczkę, ale będzie już ją miała za sobą i super że już tak fajnie chodzi sama po mieszkaniu, ja też jestem uzależniona od brzuszka i to już 3 lata dzień w dzień tu siedzę, ale mąż się śmieje że jak pódziemy mieszać już na tamte mieszkanie to mi internetu nie podłączy 🤪

• Mamusie
Kasia napisał(a):
hej Honoratko 🙂
ja jak byłam mała też przeszłam różyczkę, ale będzie już ją miała za sobą i super że już tak fajnie chodzi sama po mieszkaniu, ja też jestem uzależniona od brzuszka i to już 3 lata dzień w dzień tu siedzę, ale mąż się śmieje że jak pódziemy mieszać już na tamte mieszkanie to mi internetu nie podłączy 🤪

mój to się śmiał że nawet mi uwagi nie może zwrócić bo w końcu to on mi założył tu konto 😁 😁 😁

• Mamusie
Dziewczyny wiecie jaka bajka.
W wakacje sprzedałam swoją sukienkę od cywilniaka za całkiem dobrą sumkę a wczoraj przywozi mi znajoma sukienkę dla mojej kuzynki za 50zł i mówi że z brzuszkiem się zmiejści napewno i jak mi ją pokazała to mało z śmiechu nie padłam. Moja sukienka 😉 To ja ją uszyłam za 160zł, sprzedałam na licytacji allegro za 470zł a teraz wróciła do nas za 50zl 😉

• Mamusie
Hania napisał(a):
Dziewczyny wiecie jaka bajka.
W wakacje sprzedałam swoją sukienkę od cywilniaka za całkiem dobrą sumkę a wczoraj przywozi mi znajoma sukienkę dla mojej kuzynki za 50zł i mówi że z brzuszkiem się zmiejści napewno i jak mi ją pokazała to mało z śmiechu nie padłam. Moja sukienka 😉 To ja ją uszyłam za 160zł, sprzedałam na licytacji allegro za 470zł a teraz wróciła do nas za 50zl 😉

buahahaha no to fest 😁

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Miley napisał(a):
Moze wy piszecie wiecej ??

ojjj jeszcze do niedawna to na tym wątku ciągle ktoś był a ostatnie dni jakaś taka cisza nastała 😞
😞 😞 😞

ciekawa jestem co z tego wyjdzie...
a co do Blue to wiem, że robi sobie odpoczynek od internetu i nie mam pojęcia kiedy będzi i czy w ogóle będzie...

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Miley napisał(a):

ojjj jeszcze do niedawna to na tym wątku ciągle ktoś był a ostatnie dni jakaś taka cisza nastała 😞
😞 😞 😞

a co do Blue to wiem, że robi sobie odpoczynek od internetu i nie mam pojęcia kiedy będzi i czy w ogóle będzie...
no co ty?mamusie bez Blue-nie wyobrażam sobie 😞.....

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Miley napisał(a):

😞 😞 😞

no co ty?mamusie bez Blue-nie wyobrażam sobie 😞.....

a no niestety : (