Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kasiu jak się czujesz dziś????? 🙂
byłam dzisiaj u gina i mam rozwarcie na 2 cm, macica jest mięciutka i gotowa do porodu ale co z tego jak nie ma skurczy 😞
w sobotę mam ktg zobaczymy czy się coś będzie działo jak tak to mnie zostawi w szpitalu a jak nie to w następny czwartek na wywołanie

• Mamusie
A ja znowu nadrabiam ale jest teraz co poczytać.
Asiu wózeczek rewelacja.
Kasiu czekamy na wiadomości że już urodziłaś i trzymam kciuki za jak najmniej bolesny poród.
Dziewczyny nie wiem która pytała o zabawy ale u nas na topie jest tablica i kesa, zabawa w poznawanie( w kilku kubeczkach Bartek ma: piach, ryż, makaron, kamyki, groch, plastelinę, i inne rzeczy wg upodobania, wkładam mu rączki do pojemniczka i mówię co tam ma i czego dotyka i tak w kółko każdy pojemniczek) jak jest pogoda to bawimy się gliną, a w domu to bawimy się jeszcze klockami drewnianymi i w domek pod suszarką od prania przykrytą kocami 😉

U nas wymiarowo jest tak 83cm, 10,6kg , buciki zależy od firmy 20-21 rozmiar.
Bartkowi idą zęby trójki na górze i dolne już ładnie się wybiły ale jeszcze nie do końca wyszły więc noce są baaaardzo ciekawe.

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasiu jak się czujesz dziś????? 🙂
byłam dzisiaj u gina i mam rozwarcie na 2 cm, macica jest mięciutka i gotowa do porodu ale co z tego jak nie ma skurczy 😞
w sobotę mam ktg zobaczymy czy się coś będzie działo jak tak to mnie zostawi w szpitalu a jak nie to w następny czwartek na wywołanie

ja tak miałam przy Miłoszu w poniedziałek a w piątek rodziłam 😉

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Asiu wózeczek bomba 🙂 Fajnie masz, że Sonia Ci jeszcze chce w wózkach jeździć... My nasz mamy cały czas w aucie, ale już nie używamy, bo gwiazda zbyt mocno się buntuje, więc stwierdziłam, ze nie warto się męczyć 😉
musi siedzieć w wózku 😜 😉bo inaczej to byśmy zakupy robiły pół dnia 😁 🤪

• Mamusie
a dziekuje 🙂
wczoraj zmarł synek mojej kolezanki i wesy z brzuszka.net(chodzilismy wtedy w ciązy ja z seba a ona z maja)i pisalismy na brzuszku.net.Urodzil sie teraz w czerwcu mial wade serca mial operacje w poznaniu długo walczył o życie i wczoraj zmarł.jakie to życie musi być okrutne 😞

• Mamusie
joanna24 napisał(a):
a dziekuje 🙂
wczoraj zmarł synek mojej kolezanki i wesy z brzuszka.net(chodzilismy wtedy w ciązy ja z seba a ona z maja)i pisalismy na brzuszku.net.Urodzil sie teraz w czerwcu mial wade serca mial operacje w poznaniu długo walczył o życie i wczoraj zmarł.jakie to życie musi być okrutne 😞
szczere współczucia dla koleżanki 😞 nie ma nic gorszego od straty dziecka 😞

• Mamusie
Kasia trzymam kciuki żeby to się odbyło w ciągu tego weekndu 😉 a na kiedy masz termin wyliczony, na 26-go?
Wszystkiego dobrego Aśka z okazji rocznicy, ja za 5 dni mam trzecią rocznicę 😉
Druga Asia fajny, widać lekki wózek...ja już nie kupuję jakoś pomęczymy się w tej spacerówce...pewnie jeszcze z pół roku i pójdzie w odstawkę. Jak by mogła to by tylko chodziła, ale tak jak mówisz wszelkie zakupy trwałyby 100 lat 😉
jak wstałam dziś rano to zimno jak diabli, normalnie z afrykańskich upałów zrobił się deszczowy pażdzernik...niech żyje polskie lato 🙃