Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
sobolinek napisał(a):
Mnie też wróciły wraz z okresem 😞 niestety. Ta była chyba z wczorajszego wieczornego stresu, bo nie wiedziałam co się dziej z Anulką.
A teraz piję to Karmi i powiem Ci, że żadna rewelacja. Nie smakuje mi, ale wypiję do końca, bo nie lubię wyrzucać żywności. Przze te 8 lat odzwyczaiłam się od alkoholu i dobrze mi z tym 🙂

Sobolinku masakra z ta migrewą :/ biedna się umęczyłaś!!! Dobrze, ze przeszło, bo moja teściowa to miewa 3 dni migrenę z wymiotami :/ masakra!
Co do karmi, ja piłam je jak karmiłam piersią, i na poaczątku też mi nie smakowało, ale pozniej juz nawet polubiłam, bardzo mi smakowało i przy okazji dzieki k armi odzyskałam mleczko w piersiach 🙂

• Mamusie
    ja również uciekam spać bo nie chce mi się siedziec z naburmuszonym męzęm, nie odzywa się do mnie bo polozyłam deske z kanapkami na kanapie a niedawno ją kupilismy! On ma po swoich rodzicach przesadną dbałość o wszystko do tego stopnia, ze potrafi się obrazić i nei odzywać się cały dzien do mnie jak zrobie jakąś plamę czy cos :/:/:/ buziaczki!!!

• Mamusie
    3 dniowe migreny to moja mama miała, z rzyganiem. Myśmy to widzieli i było to straszne. Na szczęście po 45 roku życia jej przeszły jak ręką odjął. Widać stężenie hormonów spadło, tak samo jest w 2 i 3 trymestrze ciąży. Także pocieszam się, że niedługo 😁 i mnie to minie. 😁
    A ja mam odkąd pamiętam, od przedszkola chyba 😞 I początkowo też były straszne i 2 dniowe. No i Ania na pewno też będzie miała 😞 😞

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/197/zdjcie0559h.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/2680/zdjcie0559h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

udało się?

• Mamusie
    Dzień doberek 🙂
    Pierwsza 🙂 i wczoraj ostatnia 🙂
    Ania dziś spała jednym ciągiem od 19 do 4 🙂 A mnie cycusie prawie eksplodowały, może to karmi na dobranoc się jeszcze nałożyło 🙂 W każdym razie jestem zadowolona i wyspana. Mam taki power, że do 7 rano już odkurzyłam mieszkanie, wstawiłam pranie, ogarnęłam domek i wzięłam prysznic 🙂 Zawsze tak mam po migrenie 🙂 To są te plusy, nadrabianie 🙂

Dobra zmykam zjeść śniadanko na naszym serialiku 🙂
    Miłego dzionka i odezwijcie się dziewczynki.

• Mamusie
    ZUzka śliczne zdjęcie urodzinowe 🙂 jaki duuuży tort 🙂 sama robiłaś? 🙂

Sobolinku mam nadzieję ze Anulkę jednak te migreny ominą :* ja też chce takiego powera!!! 🙂 daj trochę!

U Nas za to nocka dość ciężka, Blanka często się budzła 😞 o wlasnie znowu sie obudziła a pospała pol godziny :/ a wstała o 4:30 😞 lecę ją zawiezc do zlobka! Do pozniej ! pa :*

• Mamusie
    Hej Dziewczyny. Widzę Sobolinku, że też się męczysz z migrenami. Ja w środę będę miała okres, więc i 3 dniową migrenę.
    Michaś dziś w żłobku. Po miesiącu. W święta byliśmy u teściów, potem zachorował a teraz znów odwiedzaliśmy teściów w górach, i miesiąc minął. Zawoził go paweł, bo ja nie chciałam go oddawać. Serce mi się kroiło, ale wiem, że on tam bardzo lubi być, wśród dzieci i zabawek. Zobaczymy jak będzie jak go odbierzemy. Plusem jest też to, że spokojnie możemy posprzątać, porobić coś w domu i nikt nas nie łapie za nogawki. 😁

• Mamusie
    malamyszka napisał(a):
    Hej Dziewczyny. Widzę Sobolinku, że też się męczysz z migrenami. Ja w środę będę miała okres, więc i 3 dniową migrenę.
    Michaś dziś w żłobku. Po miesiącu. W święta byliśmy u teściów, potem zachorował a teraz znów odwiedzaliśmy teściów w górach, i miesiąc minął. Zawoził go paweł, bo ja nie chciałam go oddawać. Serce mi się kroiło, ale wiem, że on tam bardzo lubi być, wśród dzieci i zabawek. Zobaczymy jak będzie jak go odbierzemy. Plusem jest też to, że spokojnie możemy posprzątać, porobić coś w domu i nikt nas nie łapie za nogawki. 😁

Dokładnie wiem o czym mówisz Malamyszko 😉 ja przed chwilą Blankę zawiozłam do żłobka a mam na 15h do pracy, muszę ogarnąć całe mieszkanie a z nią to zrobię niewiele, mały przeszkadzacz 🙂
    dziewczyny -11 stopni!!! Masakra jak zimno! :[ :[ :[ mam nadzieje, że to długo nie potrwa!Auto ledwo ledwo odpaliło :/ :/:/

• Mamusie
    Dzien dobry wszystkim 🙂 mam nadzieje ze pamietacie mnie i Filipka jeszcze 😁 niestety patrzac ile napisalyscie to nie dam rady was nadrobic 😞 ale sie postram - juz mam troszke luzu - pozaliczany semestr 🙂 wpisy w indeksie juz sa:P

Spoznione ale:
    WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH KOCHANYCH ROCZNIAKOW. SAMYCH UŚMIECHÓW NA BUŹCE I KOLOROWYCH DNI. ABY KAŻDA CHWILA WASZEGO ŻYCIA BYŁA WUJĄTKOWA I PIĘKNA. 1000 BUZIACZKÓW

Joanna1984 napisał(a):
    ja również uciekam spać bo nie chce mi się siedziec z naburmuszonym męzęm, nie odzywa się do mnie bo polozyłam deske z kanapkami na kanapie a niedawno ją kupilismy! On ma po swoich rodzicach przesadną dbałość o wszystko do tego stopnia, ze potrafi się obrazić i nei odzywać się cały dzien do mnie jak zrobie jakąś plamę czy cos :/:/:/ buziaczki!!!

Joanna ,następnym razem powiedz mężowi że ten materiał podobno malo się brudzi a jak juz to nie widać na nim plam i łatwo zmyć,tak mi powiedziano w sklepie 🙃,swoją drogą nie wiadomo co lepsze mój bałaganiarz i czy Twoj czyścioch 😉
    A tak wogóle to: dzień dobry 🙂

Joann a,to nie tort 😁to rolada lodowa,tort juz był 2 tyg temu ,a wczoraj świętowaliśmy we 3 ,więc nic nie robiłam ,ale pierwsza świeczka musiała być więc wyjęłam z zamrazalki lody 🙃

Dziewczyny (Małamyszka i Joanna )mogę Wam podrzucic kiedys Zuze do żłobka?tez bym posprzatała cały dom ,bo by sie przydało,powoli zarastamy,ale juz odpusciłam bo widziałam ze to nie tylko u nas taki bałagan codziennie 🙃

Sobolinku,a jesz czekolade?bo ja nie jadlam jak mialam migreny,a teraz sobie pozwalam i to na calego,dziennie jedna milka 😜az sie boje ze jak przyjdzie migrena to łeb mi rozsadzi,mam takie wyobrazenie ze przez to ze przez rok jej nie bylo to teraz bedzie 12 x slniejsza 🤔az sie boje,
    Ide poogladac fotki Michalka

• Mamusie
    zuzka napisał(a):
    Sobolinku,a jesz czekolade?bo ja nie jadlam jak mialam migreny,a teraz sobie pozwalam i to na calego,dziennie jedna milka 😜az sie boje ze jak przyjdzie migrena to łeb mi rozsadzi,mam takie wyobrazenie ze przez to ze przez rok jej nie bylo to teraz bedzie 12 x slniejsza 🤔az sie boje,
    Ide poogladac fotki Michalka

Jestem, ale nie na długo bo mój przydupasek kochany już mnie szuka 🙂 Cały dzień przy mnie 🙂
    Ja czekoladę na szczęście mogę jeść, ale znowu z przyczyn kilogramowych 😁 muszę ograniczać. Zamiast tabliczki jem rządek hehe 🙂
    Kochana nie martw się na zapas tą migreną, a poza tym więcej nie zwymiotujesz niż masz w środku 🙂 Przykre ale prawdziwe.
    A Michałek rewelacyjny, nie ? 🙂 Mój Zięciu Kochany 🙂