Joann a,to nie tort 😁to rolada lodowa,tort juz był 2 tyg temu ,a wczoraj świętowaliśmy we 3 ,więc nic nie robiłam ,ale pierwsza świeczka musiała być więc wyjęłam z zamrazalki lody 🙃
Dziewczyny (Małamyszka i Joanna )mogę Wam podrzucic kiedys Zuze do żłobka?tez bym posprzatała cały dom ,bo by sie przydało,powoli zarastamy,ale juz odpusciłam bo widziałam ze to nie tylko u nas taki bałagan codziennie 🙃
Sobolinku,a jesz czekolade?bo ja nie jadlam jak mialam migreny,a teraz sobie pozwalam i to na calego,dziennie jedna milka 😜az sie boje ze jak przyjdzie migrena to łeb mi rozsadzi,mam takie wyobrazenie ze przez to ze przez rok jej nie bylo to teraz bedzie 12 x slniejsza 🤔az sie boje,
Ide poogladac fotki Michalka
Sobolinku,a jesz czekolade?bo ja nie jadlam jak mialam migreny,a teraz sobie pozwalam i to na calego,dziennie jedna milka 😜az sie boje ze jak przyjdzie migrena to łeb mi rozsadzi,mam takie wyobrazenie ze przez to ze przez rok jej nie bylo to teraz bedzie 12 x slniejsza 🤔az sie boje,
Jestem, ale nie na długo bo mój przydupasek kochany już mnie szuka 🙂 Cały dzień przy mnie 🙂 Ja czekoladę na szczęście mogę jeść, ale znowu z przyczyn kilogramowych 😁 muszę ograniczać. Zamiast tabliczki jem rządek hehe 🙂 Kochana nie martw się na zapas tą migreną, a poza tym więcej nie zwymiotujesz niż masz w środku 🙂 Przykre ale prawdziwe.
A Michałek rewelacyjny, nie ? 🙂 Mój Zięciu Kochany 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
monic87_m
Gość
Dziewczyny (Małamyszka i Joanna )mogę Wam podrzucic kiedys Zuze do żłobka?tez bym posprzatała cały dom ,bo by sie przydało,powoli zarastamy,ale juz odpusciłam bo widziałam ze to nie tylko u nas taki bałagan codziennie 🙃
Gość
sobolinek_m
Jestem, ale nie na długo bo mój przydupasek kochany już mnie szuka 🙂 Cały dzień przy mnie 🙂
Ja czekoladę na szczęście mogę jeść, ale znowu z przyczyn kilogramowych 😁 muszę ograniczać. Zamiast tabliczki jem rządek hehe 🙂
Kochana nie martw się na zapas tą migreną, a poza tym więcej nie zwymiotujesz niż masz w środku 🙂 Przykre ale prawdziwe.
A Michałek rewelacyjny, nie ? 🙂 Mój Zięciu Kochany 🙂
monic87_m