niestety choroba i mnie zlapala - katar okropny, kicham smarkam i tak w kolo...no i przed chwila kolacja w wc wyladowala...oj jak ja tego nie lubie 😞 ide spac i sie wygrzac moze pomoze
Filmik bomba !!!,zreszta jak kazdy 🙂 Strasznie sie ciesze ze mozesz juz zrobic prawo jazdy yeeeee,test-banal co ??? Hahah ja pamietam jak ja zdawalam,10 minut koniec a za mna murzyni drapia sie po glowach.A najlepsze jak kobieta ktora sprawdzala testy,mowi do mnie ze jestem dzis pierwsza osoba ktra nie popelnila bledu,pytanie tylko jak mozna w takim banale popelnic blad ?? 😮
Jesien,piekna !!! pamietam w tamtym roku,koloryt lisci az razil swoja ostroscia.... i ten zapach ktory wciaz czuje.Nie moj,kraj,nie moje miasto a tak tesknie...
Ojjj dzis prawie cala sobota bez Szymcia 😞 Bylysmy z mama w galeri,nie chcialysmy go wlec ze soba tym bardziej ze ledwo co katarek wyleczyl.Pare sklepow i mam dosc,niedziela i galeria zdecydowanie zly pomysl.
Zmykam spac bo cos zatoki czuje-nie dobrze.. 😞 Nanusia-do uslyszenia :*
Dziekujemy Sobolinku 🙂 Evek wiesz w tym roku jesien tu jest naprawde niesamowita- nie pamietaj jeszcze takiej. Lerzy wszedzie pelno lisci jest kolorowo, a do tego tak cieplo, ze krotki rekawek nosimy 😁 zakochalam sie w tej porze roku bo kiedys za jesienia nie przepadalam. Ale jest cudownie- dzis znowu wieczorkiem dlugi spacerek i pare fotek porobilismy- zaraz wstawie na agu 😉 Do uslyszenia kochana 😘 A tak na marginesie sluchajcie mam pytanie. Jak wygladaja pepuszki u waszych maluszkow??? Bo u nas wziaz jest w srodku taki ciemny jakby do konca nie zagojony! Strasznie dlugo nie wiem czy to wszystko ok tam sie dzieje. O i jeszcze jedno jak frida odciagacie katarek to czy mocno ciagniecie ??? Bo ja dopiero jak mocno pociagne to cos wydobede i zaraz boje sie, ze moge jej tak zrobic kszywde ! Dajcie znac bo martwie sie, ze moze za mocno robie... No i wogle Ewcia chyba pisala, ze jej Dominik strasznie sie wykreca przy odciaganiu kataru u nas jest taki wrzask jak nie wiem, a dziwie sie bo od urodzenia prkatycznie jej frida nosek czyscilam po kazdej kapieli 🤔 a jak jest u was czy maluchy tak drastycznie na to reaguja ??
Alunia dzis perwszy raz jadla cielecinke z warzywkami i jak mielilam to juz nie na zupelna papke tylko na takie wiory i jadla ladnie 😁 eeee Jutro do pracy !!! Mam nadzieje, ze Luska bedzie znosna.... uciekam kochane buziaki 😘 a tu kolejny filmik jak moj maly rumcjas prubuje wstac na nozki z podlogi heheh
http://www.youtube.com/watch?v=Y0UZrTuq-i0
Nanusiu po pierwsze to wyglądasz kwitnąco a Alusia to Twój mały klonik więc obie kwitniecie tej jesieni.
Ja też lubię polską złotą jesień, ale u nas nie jest tak różowo (chociaż przed chwilą pokazywałam Ani różowy wschód słońca i podobało jej się 🙂.
Jeśli chodzi o fridę i siłę ssania to ja też mocno ciągnę (ale robię to bardzo rzadko, bo nie ma potrzeby) Ania też wrzeszczy w niebogłosy i ja mam później wyrzuty sumienia, że jej funduję takie stresy 😞 Ale wiemy, że to dla dobra naszych dzieciaczków. Jak była mała to jakoś lepiej znosiła tę czynność, wystarczył smoczek i przerwy i jakoś ciszej było 🙂 Kochana Ania też ma dwie czarne kropki w pępuszku i chyba nie ma się co martwić. NA PEWNO jest zagojony, ale dla pewności jutro spytam mamę (bo kiedyś też mi to nie dawało spokoju) i Ci powiem.
cześć dziewczyny
Evek ,zdecydowanie Nie dla galeri w niedzielę ,ja po wczorajszej wizycie mam doła normalnie.
Nanusia,Ala jak to mówi mój Misiek"WYMIATA",myślę że jeszcze parę tygodni i będzie chodzić,szybka dziewczyna z niej.Jeśli chodzi o pępuszek ,to Zuza dość długo miała takie czarne w środku ,myślałam ze to tek ma być,ale moja siostra cały czas pytała dlaczego ona tak to ma,i wtedy mnie to zastanowiło i parę razy po kąpieli jak było namoczone to wyczyściłam jej to tymi gazikami co po porodzie czyściłam i po paru dniach to odpadło samo,takie jakby resztki ,suche ,czarne ,teraz jest normalny pępuszek,jeśli chodzi o czyszczenie noska i Fridę ,to ja nie potrafię,robi to zawsze A, już od urodzenia,tylko że wtedy Zuzi nie przeszkadxzało zupełnie ,a teraz to jest makabra jakaś,jak ostatnio miała ten kataerek 2 dniowy ,to jak widziałam jak jej to robi to musiałam wyjść z pokoju,jedną ręka trzymał głowę zuzi,a drugą ręką Fridę,a ta itak uciekała ,ma strasznie dużo siły,U nas jesień też była piękną do zeszłego tygodnia 😞a teraz brrrr...i właśnie słyszę że poprawy nie przewidują w najbliższym czasie
Sobolinek ,gdzie masz słońce? 🙂u nas pada 😞
Nanusiu - piękne filmiki!!!! Alusia już tak pięknie się rusza, raczkuje, wstaje. Aż zastanawiam się czy u nas wszystko jest w porządku. Michaś ledwo przesuwa się po podłodze. Nawet nie można tego nazwać raczkowaniem. Poprostu odpych się rączkami i przesuwa do tyłu.
Zuzka - słyszałam, że poprawa pogody ma być od czwartku. Zobaczymy jak będzie. A Frida to u nas masakra. Ja trzymam głowę i odciągam a Paweł trzyma ręce małego, bo taki silny, że mi wszystko wyrywa. No i dość mocno odciągm. Też zastanawim się czy nie za mocno, ale inaczej się chyba nie da.
Zuzka - słyszałam, że poprawa pogody ma być od czwartku. Zobaczymy jak będzie. A Frida to u nas masakra. Ja trzymam głowę i odciągam a Paweł trzyma ręce małego, bo taki silny, że mi wszystko wyrywa. No i dość mocno odciągm. Też zastanawim się czy nie za mocno, ale inaczej się chyba nie da.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
nanusia69_m
monic87_m
niestety choroba i mnie zlapala - katar okropny, kicham smarkam i tak w kolo...no i przed chwila kolacja w wc wyladowala...oj jak ja tego nie lubie 😞 ide spac i sie wygrzac moze pomoze
sobolinek_m
Alusia jest cudowna, ślicznie śmiga i się podnosi 🙂 BRAWO
Evek_m
Filmik bomba !!!,zreszta jak kazdy 🙂
Strasznie sie ciesze ze mozesz juz zrobic prawo jazdy yeeeee,test-banal co ??? Hahah ja pamietam jak ja zdawalam,10 minut koniec a za mna murzyni drapia sie po glowach.A najlepsze jak kobieta ktora sprawdzala testy,mowi do mnie ze jestem dzis pierwsza osoba ktra nie popelnila bledu,pytanie tylko jak mozna w takim banale popelnic blad ?? 😮
Jesien,piekna !!! pamietam w tamtym roku,koloryt lisci az razil swoja ostroscia.... i ten zapach ktory wciaz czuje.Nie moj,kraj,nie moje miasto a tak tesknie...
Ojjj dzis prawie cala sobota bez Szymcia 😞 Bylysmy z mama w galeri,nie chcialysmy go wlec ze soba tym bardziej ze ledwo co katarek wyleczyl.Pare sklepow i mam dosc,niedziela i galeria zdecydowanie zly pomysl.
Zmykam spac bo cos zatoki czuje-nie dobrze.. 😞
Nanusia-do uslyszenia :*
nanusia69_m
Evek wiesz w tym roku jesien tu jest naprawde niesamowita- nie pamietaj jeszcze takiej. Lerzy wszedzie pelno lisci jest kolorowo, a do tego tak cieplo, ze krotki rekawek nosimy 😁 zakochalam sie w tej porze roku bo kiedys za jesienia nie przepadalam. Ale jest cudownie- dzis znowu wieczorkiem dlugi spacerek i pare fotek porobilismy- zaraz wstawie na agu 😉
Do uslyszenia kochana 😘
A tak na marginesie sluchajcie mam pytanie. Jak wygladaja pepuszki u waszych maluszkow??? Bo u nas wziaz jest w srodku taki ciemny jakby do konca nie zagojony! Strasznie dlugo nie wiem czy to wszystko ok tam sie dzieje. O i jeszcze jedno jak frida odciagacie katarek to czy mocno ciagniecie ??? Bo ja dopiero jak mocno pociagne to cos wydobede i zaraz boje sie, ze moge jej tak zrobic kszywde ! Dajcie znac bo martwie sie, ze moze za mocno robie... No i wogle Ewcia chyba pisala, ze jej Dominik strasznie sie wykreca przy odciaganiu kataru u nas jest taki wrzask jak nie wiem, a dziwie sie bo od urodzenia prkatycznie jej frida nosek czyscilam po kazdej kapieli 🤔 a jak jest u was czy maluchy tak drastycznie na to reaguja ??
Alunia dzis perwszy raz jadla cielecinke z warzywkami i jak mielilam to juz nie na zupelna papke tylko na takie wiory i jadla ladnie 😁
eeee Jutro do pracy !!! Mam nadzieje, ze Luska bedzie znosna.... uciekam kochane buziaki 😘
a tu kolejny filmik jak moj maly rumcjas prubuje wstac na nozki z podlogi heheh
http://www.youtube.com/watch?v=Y0UZrTuq-i0
sobolinek_m
Ja też lubię polską złotą jesień, ale u nas nie jest tak różowo (chociaż przed chwilą pokazywałam Ani różowy wschód słońca i podobało jej się 🙂.
Jeśli chodzi o fridę i siłę ssania to ja też mocno ciągnę (ale robię to bardzo rzadko, bo nie ma potrzeby) Ania też wrzeszczy w niebogłosy i ja mam później wyrzuty sumienia, że jej funduję takie stresy 😞 Ale wiemy, że to dla dobra naszych dzieciaczków. Jak była mała to jakoś lepiej znosiła tę czynność, wystarczył smoczek i przerwy i jakoś ciszej było 🙂
Kochana Ania też ma dwie czarne kropki w pępuszku i chyba nie ma się co martwić. NA PEWNO jest zagojony, ale dla pewności jutro spytam mamę (bo kiedyś też mi to nie dawało spokoju) i Ci powiem.
Gość
Evek ,zdecydowanie Nie dla galeri w niedzielę ,ja po wczorajszej wizycie mam doła normalnie.
Nanusia,Ala jak to mówi mój Misiek"WYMIATA",myślę że jeszcze parę tygodni i będzie chodzić,szybka dziewczyna z niej.Jeśli chodzi o pępuszek ,to Zuza dość długo miała takie czarne w środku ,myślałam ze to tek ma być,ale moja siostra cały czas pytała dlaczego ona tak to ma,i wtedy mnie to zastanowiło i parę razy po kąpieli jak było namoczone to wyczyściłam jej to tymi gazikami co po porodzie czyściłam i po paru dniach to odpadło samo,takie jakby resztki ,suche ,czarne ,teraz jest normalny pępuszek,jeśli chodzi o czyszczenie noska i Fridę ,to ja nie potrafię,robi to zawsze A, już od urodzenia,tylko że wtedy Zuzi nie przeszkadxzało zupełnie ,a teraz to jest makabra jakaś,jak ostatnio miała ten kataerek 2 dniowy ,to jak widziałam jak jej to robi to musiałam wyjść z pokoju,jedną ręka trzymał głowę zuzi,a drugą ręką Fridę,a ta itak uciekała ,ma strasznie dużo siły,U nas jesień też była piękną do zeszłego tygodnia 😞a teraz brrrr...i właśnie słyszę że poprawy nie przewidują w najbliższym czasie
Sobolinek ,gdzie masz słońce? 🙂u nas pada 😞
malamyszka_m
malamyszka_m
malamyszka_m