Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
Zuzka Zuzia przeurocza i świetnie się porusza po łóżku 🙂 Super, A się wtedy najadł? Bosko mówi DAJ 😉 I jak takiej odmówić 🙂

Sobolinku a otworzył Ci się ten pierwszy?
Adrian tak ma zawsze ,ona nie chcce z innego talerza tylko z tatusiowego,a zebyśmy sami zjedli to nie ma mowy 😁

nie, nie otworzył się 😞

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
Zuzka Zuzia przeurocza i świetnie się porusza po łóżku 🙂 Super, A się wtedy najadł? Bosko mówi DAJ 😉 I jak takiej odmówić 🙂

Adrian tak ma zawsze ,ona nie chcce z innego talerza tylko z tatusiowego,a zebyśmy sami zjedli to nie ma mowy 😁

Ania wczoraj przyszła do T , stanęła obok niego jak jadł obiad i żebrała pstrąga 🙂 I kilka widelców zjadła 🙂

sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):

Zuza nie lubi ryb juz od malutkiego jak można jej było podawać,chyba ma to po tatusiu,on tez nie cierpi ,a ja uwielbiam ,a pstrągi mmmmm pycha jeszcze z grila ,mniam

Ania wczoraj przyszła do T , stanęła obok niego jak jadł obiad i żebrała pstrąga 🙂 I kilka widelców zjadła 🙂

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):

Zuza nie lubi ryb juz od malutkiego jak można jej było podawać,chyba ma to po tatusiu,on tez nie cierpi ,a ja uwielbiam ,a pstrągi mmmmm pycha jeszcze z grila ,mniam

Hmm z grila jeszcze nie jadłam 🙂

• Mamusie
A tak w ogóle to dzień doberek 🙂
My dziś cały dzień siedzimy w domku, bo na szczęście nie musimy nigdzie wychodzić 🙂 Za oknem - 16. A mnie coraz bardziej choróbsko rozkłada 😞 Ale Ania się trzyma, więc może jednak coś tam jej z tym mleczkiem poszło przeciwciał 🙂
Teraz stoi w oknie tarasowym i komentuje wysokie ceny paliw na Shellu 😁 A jak przy tym wali w szybę, widać bardzo jej się to nie podoba 🙂

Ja za chwilkę biorę się za śniadanko i nasz serialik 🙂

Do później 🙂

• Mamusie
kurcze Otworzyłam link ZUzki i mi wskoczyła stronka na to co napisałam już do Was a nie zdązyłam kliknąć wyślij wiadomość 😞 no cóz jeszcze raz...

Dzien doberek 🙂 rosołek męża zadziałał na medal! Przeszło jak ręką odjął, już się nie męczyłąm w nocy 🙂 dzisiaj tez jest ok, tylko mnie głowa pobolewa ale mam nadzieję, że przejdzie szybko!
Edziu śliczna suknia!!! Będziesz wygląda bajkowo!!! Już się nie mogę doczekać aż zobaczę Twoje i Evek zdjęcia ze ślubu! 🙂 Uwielbiam takie zdjęcia oglądać a jeszcze w takich pięknych sukniach! czekam z niecierpliwością!
A ten numer z kotletem dobry! Wyobraziłam sobie jak to fajnie musiało wyglądać hehe 🙂 szkoda, ze w takich momentach nie ma jakiejs ukrytej kamery 🙂
Sobolinku dziękuję za info od mamy 🙂 na ospę muszę zaszczepić, tylko kurcze Blanka ciągle chora i może być z tym problem:/

Z tą butlą to faktycznie macie racje, jak już do tej pory dziewczyny nie piły to lepiej spróbować z niekapkiem, mam nadzieję, ze się uda 🙂
Zuzka ja tez uważam, ze słusznie, ze nie szłaś w taki mróz, a nie masz możliwości zeby pojechać autem?

Sobolinku co za choróbsko CIę bierze? 😞 trzymaj się i wygrzej się!!! A co za serialik oglądasz ;>

doberek 🙂
Sobolinku ,co za serialik?bo juz ostatnio pisałas 😉
Julik ,zUZA tak siedzi tylko 3 min 🙃a co macie za pieska?
A zuza od wczoraj chodzi z jezdzikiem, tylko zawracac nie potrafi ,idzie poki niw wlezie w przeszkode 😁 i musze ja pochwalić ,po wczorajszej obfitej kolacji(jajecznica,danio ,kaszka)spała od 19-23 a potem do 3.30 i potem do 7 ,moze faktycznie spi tak malo bo glodna jest ,tylko jak ma nie byc skoro nie bardzo chce jesc

• Mamusie
Hej 🙂
Dziewczynki aja to jestem takie starej daty i mogłabym w kółko oglądać nasze polskie seriale (ale tylko te niektóre, tej nowej papki TVN-Polsatowskiej nie trawię i już).
Jeszcze jak byłam w ciąży to zaczęłam oglądać powtórki Na dobre i na złe o 7,30 na 2 i tak już zostało.

Joanna1984 napisał(a):
Zuzia jest przeurocza 🙂 podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny 🙂

widzę, ze nie tylko Blanka paluszki przymyka w szufladach 🙂 tyle razy juz sobie przytszasła a dalej robi to samo..

moja sobie przytrzaśnie i po sekundzie wkłada spowrotem ,ale nie mm zamiaru zabezpieczac szuflad bo inaczej sie nie nauczy

• Mamusie
zuzka napisał(a):
a wogóle to rośnie mi chłopczyca,uwielbia jezdzic na rowerku ,gada wtedy brum brum i upodobała sobie autka od Michała ,cały czas sie nimi bawi

zuzka nie martw się, jeszcze jej się zmieni. Po prostu taki asortyment znalazła w pokoju Michała 🙂 Gdybyś miała 2 dziewczynki to by się bawił lalkami 🙂 Ania ma jedna lalkę Natalię, która mówi kilka kwestii i jak tylko Ania ją gdzieś usłyszy to jest banan na twarzy u DIDI 😁 😁 A jak ją już dorwie to ją wali po twarzy z pięści i ciągnie za piękne loki (niestety zostają jej w rączce, więc lalka jest na wiecznym odpoczynku w pudełku)

• Mamusie
zuzka napisał(a):
Joanna1984 napisał(a):
Zuzia jest przeurocza 🙂 podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny 🙂

widzę, ze nie tylko Blanka paluszki przymyka w szufladach 🙂 tyle razy juz sobie przytszasła a dalej robi to samo..

moja sobie przytrzaśnie i po sekundzie wkłada spowrotem ,ale nie mm zamiaru zabezpieczac szuflad bo inaczej sie nie nauczy

Ania jeszcze szufladą nie przytrzasła nic, ale ja jej wczoraj podczas ubierania sweterka z suwakiem przytrzasnęłam brodę , to był ryk 🙂

muszę Wam się pochwalić że Zuza zjadła wczoraj sama całe jabłko,widze ze super sobie radzi i nie zakrztusiła sie ani razu ,a gryzła duze kawałki,bo takie lubi

• Mamusie
zuzka napisał(a):
muszę Wam się pochwalić że Zuza zjadła wczoraj sama całe jabłko,widze ze super sobie radzi i nie zakrztusiła sie ani razu ,a gryzła duze kawałki,bo takie lubi

No to super !!! U nas nie mowy o czymś takim. Na razie Ania nic prócz kubka, chrupka i wafla ryżowego nie bierze do ręki.

Zuza te z ma taka lalke co gada mama tata placze i smieje sie ale boi sie jej jak nie wiem ,
A tą chłopczyca sie nie martwie ,ma to po mnie u mnie na pólce z zabawkami królowały autka i ołowiane żołnierzyki 🙂