Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
szarla napisał(a):
Samantka widzę na nk, że ostro w gierki pogrywasz. Ja od ponad roku gram w www.wolnifarmerzy.pl i jestem uzależniona. Hehe

A to tak z nudów czasami, ale niektóre aplikacje mam dodane, ale w nie nie gram... tylko sprawdzałam co to za gra i jak sie nie spodobala to wiecej nie wchodzilam.. a tej farmy co wy podalyscie linki to nie znalam... ale na razie sie nie loguje, moze wieczorem obadam.. No Artur to juz w ogóle zwątpi ... ahahaha...

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej.
Nadrobiłam co pisałyście 🙂 cały czas jedziemy,skorzystalam z tego ze Maja spi wiec od razu tu wkoczylam.to się nazywa uzależnienie.
Jeszcze raz dziękuje za życzenia.
Niunia a u was dalej pada?bo w radio mówili, ze jakieś lekkie powodzie są w Sopocie.

• Mamusie
dzwoniłam do laboratorium, jutro mogę przyjść na badania, bo będzie pielęgniarka z pediatrii i będą chyba pobierać krew z żyły, normalnie sobie tego nie wyobrażam, ale jakoś musimy to przejść. Teraz się zbieramy i jedziemy na rehabilitację do Katowic, a się rozpadało paskudnie :/ będę wieczorkiem, miłego popołudnia papa

• Mamusie
Dorotko ja tez tak mialam dwa razy, najpierw sciagalam laktatorem, masowalam dosc mocno takiego guzka i bardzo czesto przystawialam mal do tej piersi, bo jednak dziecko jest najlepszym laktatorem, a druga sciagalam sama i jakos sie udało ale troche to trwalo i niestety bolało!!
A i jeszcze jak mala ssala cyca to delikatnie masowalam tego guza zeby bylo jej latwiej go wyciagnąć!

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
Podobno okład z liśćia kapusty takiego zimnego z lodówki jest dobry

Jest, ale ma tez minus bo zimno spowalnia laktacje, a Dorotka ciagle walczy o kazdy mililitr mleka. No ale pewnie jednorazowo nie zaszkodzi, wiec chyba warto sprobowac.

samantka napisał(a):
A mi sie guzy robiły tylko na początku, jak miałam nawał... później już nie.. może dlatego, że mam duże, pojemne piersi :P:P:P hehe

Ja też mam pojemne i guzów brak 🙂. Cyce wielkie a mleka mało, haha 🙂

MonisiaD napisał(a):
Witam moje panie 🙂Dawno mnie tu nie bylo i nie dam rady nadrobic,co napisalyscie 😉Dzis tez wpadlam sie tylko przywitac 😁 Emka a gdzie wrrsja czarno-biala zdjec? 😁 😁 Hihi 😁 Buziaki i wracam do was w niedziele

Monisia wracaj do nas!!!

• Mamusie
szarla napisał(a):
samantka napisał(a):
A mi sie guzy robiły tylko na początku, jak miałam nawał... później już nie.. może dlatego, że mam duże, pojemne piersi :P:P:P hehe

Cyce wielkie a mleka mało, haha 🙂

DOKŁADNIE!!!!

Fajnie Monia, że wracasz 🙂 Ale szybko te 3 tyg minęły 🙂

• Mamusie
Monia fajnie ze znalazlas chociaz chwilke zeby do Nas zajrzec! Tesknimy za Wami i czekamy na powrot!!
Jak bede wiedziala jak to polkaskam!!
Jutro przychodzi rano moja siostra i bedzie mi robila wlosy, juz sie nie moge doczekac!!!
Ale im blizej chrzcin tym bardziej sie boje!!! 🤨

• Mamusie
Samantko mi jeszcze szybciej zlecialo 😁 Urlop jest naprawde udany 🙂Z Piotrkiem druga mlodosc przezywamy,a babcia mala sie zajmuje hihi.Dzis wrocilismy z Wroclawia.Wczoraj pojechalismy sobie we dwoje i milo spedzilismy czas 🙂I tak ciagle gdzies latamy hihi.Jest naprawde super 🙂Az nie chce sie wracac 😉

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Samantko mi jeszcze szybciej zlecialo 😁 Urlop jest naprawde udany 🙂Z Piotrkiem druga mlodosc przezywamy,a babcia mala sie zajmuje hihi.Dzis wrocilismy z Wroclawia.Wczoraj pojechalismy sobie we dwoje i milo spedzilismy czas 🙂I tak ciagle gdzies latamy hihi.Jest naprawde super 🙂Az nie chce sie wracac 😉

Kurczę, zazdroszczę... My z A. przed ciązą tez szaleliśmy, robilismy wypady za miasto czy tez gdzies dalej... az teskno mi za tymi czasami, ale mala nie ma sie kto zajac.. z reszta nie wiem czy bym ja zostawila... chyba bym sie zatesknila:P:P