Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A ja z godzinke temu wrocilam do domu..zapiwkowalam u kolezanki hihi 😜 😜 A w sobote mamy impreze urodzinowa u niej 😁 Misia sciagaj ile sie da,bo grudzien sie wielkimi krokami zbliza 🙂 🙂No chyba,ze juz mnie nie chcesz 🙂Niusia krzeselko swietna sprawa,mloda tez uwielnia 😁 Moje juz od 7 miesiaca ciazy stoi 😉Dobra znikam sie przespac i wytrzezwiec 😉

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HEJ dziewczyny!

Oktawia sama właśnie weszłam na galerię Agatki bo wczoraj jak zobaczyłam 1,5 miesięcznego synka koleżanki to zdziwiona byłam że on taki zapuchnięty, wymoczony jakby, a teraz widzę że Agatka też tak wyglądała, chociaż ja tego wtedy nie widziałam.

Kurczę po wróceniu z wakacji na których miałam aniołka z dnia na dzień jest coraz gorzej. Ostatnio jazdy mamy przy jedzeniu zaczyna tak płakać że nie idzie jej uspokoić w ogóle krzykaczka się zrobiła, a jak jej coś nie pasuje to piszczy. Najgorsze jest to że za 2 tygodnie wracam do pracy i się boję jak mama sobie z nią poradzi. No i to wprowadzanie nowych pokarmów nie jest łatwe zwłaszcza że teraz przy jedzeniu płacze napręża się, wygina się w łuk okropnie Masakra.. Prosiłam mamę żeby wcześniej kilka dni do mnie przychodziła, ale nie wiem czy zajdzie czas, ona to myśli że dziecko wystarczy do wózka włożyć pojeździ i cały czas będzie spać a Agatka stała się w przeciągu tygodnia niezrozumiała dla swojej matki, a co dopiero jak z babcią zostanie. Dzisiaj obudziłam się o 5:30 i zaczęłam myśleć o robocie i jak to będzie i 1,5h się męczyłam by zasnąć. 😞

• Mamusie
Kupiłam kaszkę Agatce wpadłam do sklepu na chwilę i szczerze mówiąc nie miałam czasu na czytanie teraz widzę że ona mleko ma w składzie. bobovita mleczno-ryżowa z sokiem malinowym

http://www.bobovita.pl/nasze_produkty/produkty_wg_wieku/4___6_miesiecy/KASZKA/479

Ja teraz podaje Agatce BEBILON COMFORT 1 i tak się zastanawiam czy to dobry pomysł by dać jej na jakimś innym mleku zwłaszcza że piszą że to mleko odpowiednie dla dzieci od 4-36miesiąca. Jak będę chciała przejść na 2 to spróbuję chociaż na zwykły Bebilon przejść bo ten to mała puszka 30zł kosztuje. Ostatnio kupy są codziennie, chyba dlatego że dwie butelki sztucznego dostaje z drugiej strony od tygodnia też jest bardziej marudna nie wiem czy to nie sprawa brzuszkowa. Ech..
Miała któraś z was tą kaszkę?

Dorota to wystarczy kupić kaszkę ryżową, ona nie zawiera mleka modyfikowanego, natomiast robi się ją na mleku modyfikowanym, a nie na wodzie. Mleczno-ryżowe mają już mleko modyfikowane.

Ryżowa:
http://www.bobovita.pl/nasze_produkty/produkty_wg_kategorii/kaszki/KASZKA/194

• Mamusie
Doberek 🙂U nas noc cudowna 🙂Mala co prawda w nocy sie powiercila,ale jak zasnela o 21 tak na karmienie wstala o 6:30 😁 😁 Zdebialam,jak Piotrkowi alarm zadzwonil 😉Niusia glosik oddany.Dorota ja malej tu kupuje kaszki wlasnie na mleku,bo innych nie ma 😉A co do wymuszania,to ja mam wlasnie takiego malego wymuszacza w domku 😁Misia zboczuch,ale twoj 😁 😁 Jejku,ale mam dobry humor z wyspania 😜 Szkoda tylko,ze od wczoraj mam 38,6 temperature i sie poce na maksa

• Mamusie
Witam wszystkich my już nie śpimy od 8 🙂 ... Dziękuje za wszystkie komentarz skierowane do mnie wiem że nie mam szczęścia co teściowej ale cóż nie wybierałam ... Jeśli chodzi o do gadanie to nie ma szans właśnie dowiedzieliśmy się że jesteśmy najgorszymi rodzicami a słowo które padło chyba było najgorsze ze mogliśmy je usunąć ... a wkurzyło ją to ze wyszliśmy na grilla pierwszy raz od miesiąca...

• Mamusie
Ze co kurwa?????Az mi cisnienie podsloczylo.Moze najlepiej jest ta powalona babe usunac,a nie biedne i bezbronne dziecko.Boze,normalnie bym to babsko golymi rekoma udusila,jakbym miala do niej blizej.Myszko wez jej normalnie powiedz w koncu cos do serca,albo daj mi nr telefonu,to sama jej powiem 😉 😉Echh ze tez na mnie babsko nie trafilo.Nie przejmuj sie jej slowami,od razu widac,ze jest glupia i nawiedzona.Strasznie mi przykro,ze musisz sie z nia uzerac.Ciekawe czy jak Igorek bedzie mial 10 lat to tez mu powie,ze powinno go nie byc???

• Mamusie
Cześć dziewczyny.
Myszka, ja nie wiem jaką osobą musi być Twoja teściowa, żeby posunąć się do takiego czegoś... aż brak słów...
Dorotka, ja tą kaszkę miałam i też inne na mleku i normalnie je małej podaję. Chociaż tak się zastanawiałam czym się różni mleko w kaszcze od tego modyfikowanego. Bo mam niektore kaszki z nestle, a mleko mala je tez z nestle nan. i mysle ze to chyba jest te same mleko w kaszce... jak myslicie???