Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Nikolcia wszystkiego najlepszego!Duzo mleczka i usmiechu na twarzy
Samantka ogladalismy walke wlasnie w PPV.No coz,ja od poczatku wiedzialam,ze Adamek przegra.On pewnie tez,ale dostal tyle kasy na pocieszene,ze mu sie nie dziwie,ze zaryzykowal.Myszko ciesze sie,ze ci sie w szkole podobalo.Przynajmnije sie troche od domu oderwiesz.Patrycja swietne foty 🙂To i ja kilka wrzuce 😁 Widze,ze w weekendy tutaj cisza,bo wszyscy zajeci
Taaaki dobry banan

Pelne skupienie 😁

I brecha 😁

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nikuś wszystkiego najlepszego!!! :*

A Juleczka na tym nocniczku to jak pani prezes :PPP. A kolczyki ślicznie wyglądają. Płakała?

Ja uciekam z mężem na jakiś obiadek, odezwę się pewnie jutro, buziaki :*

hej dziewczyny 🙂
super fotki, ja jak zgram foty ze spotkania to wrzucę jakieś 🙂 bo nie wszystkie macie fb 🙂 ale było świetnie i planujemy w najbliższym czasie znów wypad do aqua 🙂
Julcia śliczniutkie ma kolczyki!:*

spotkanie z Dorotą i Filipkiem 🙂)

• Mamusie
Nikuniu kochana duzo zdrówka i uśmiechu na kazdy dzien!!
Niunia trzymam kciuki!!
Monia ale Julka superancko wyglada na tym nocniczku jakby miala juz z roczek!! A te kolczyki dodatkowo dodaja jej powagi!! Kochane maleństwo!!
Tuska Dota alre superasne fotki! Super ze moglyscie sie spotkac i pogadac!!
Jak jak zobaczyłam to pierwsze zdjecie to pomyslalam ze Alanek na nim jest barzdo podobny do mojej Kornelki!! 😜
Ja mialam dzis koszmarna noc najgorsza ze wszystkich do tej pory ale najsmieszniejsze ze nie za sprawa mojej pol rocznej corci tylko 10-letniego chrzesniaka mojego meza ktory u Nas nocował!!
Masakra jakas nie spal cala noc tylko sie krecil po mieszkaniu dwa lub trzy razy go zastalam jak stal i patrzyl nad Kornelki łóżeczkiem myslalam ze zawalu dostane jak sie obudzilam a On stal nad nami jak zapytałam co sie stalo to powiedzial ze nic, tylko mu sie nudzi!! 🤪 🤪 🤪 no to ja na to idz spac a on ze sie juz wyspal a spal 1,5 godz i byla 4 nad ranem!! A spac poszedl grubo po 2 no i my razem z nim!! Cały dzien dochodze do siebie!! Dobrze tylko ze malej nie obudzil! Ale jej tez cos dolegalo bo poplakiwala w nocy!! Pewnie zabki!! 🥴
No nic ide odsypiac do jutra!!

• Mamusie
Witam nie było mnie jeden dzień a zbyt dużo nie pisaliście ... he he Ciesze się ze wy macie udany weekend bo ja to tylko szkoła i dom u nasz nie ma żadnych festynów 😞szkoda bo chętnie bym sie przeszła Tuska Super fotyki ze spotkania z Dorotką i Filipkiem
Julka śliczne kolczyki teraz to już jak dama 🙂
Wszystkiego najlepszego Nikolko
Dobra lecę spać DOBRANOC

• Mamusie
Hej dziewczyny.
Dziękujemy za życzenia 🙂
I od razu wszystkiego najlepszego dla Alanka.!!! 🙂
Świetne fotki dziewczyny 🙂
Moje dziecko dzisiaj było nie do wytrzymania, non stop marudziła, tylko nie wiem czemu... może ząbki... hmmm...
Monia, ja to walkę oglądałam na RTL, było za darmo 🙂
Nika takie wygibasy robi podczas snu, że szok 🙂 Coraz częściej się obraca 😁 😁 😁 Rano zawsze mnie albo A. kopie po plecach 🙂 Upodobała sobie pozycję na boku i tak śpi, się bawi i w ogóle 🙂
Ojjj już zmęczona jestem to spadam 🙂 Miłej nocy, jeśli ktoś zajrzy, a jak nie to od razu dzień dobry:P
To pa 🙂

• Mamusie
dla solenizanta lub solenizantów 100lat! (nie chcę kogoś pominąć)
Niunia jestem z Tobą myślami!
W weekend spałam do 10a dzisiaj znowu 6 pobótka,a położyłam się o 00:45 i nic nie oglądałam tylko ciuchy małej musiałam zamówić.Kupiłam roz.iar 74 bo 68 tego prpducenta już ma styk są pomimo że Agatka 65cm ma.

• Mamusie
Hej
Alanku wsystkiego co najlepsze i duzo zdrówka z okazji skonczenia pol roczku!! I powodzenia na rehabilitacji!!
Ja wczoraj wieczorem dostalam bardzo smutna wiadomosc moja kuzynka urodziła niedawno blizniaki (to dobra wiadomość) a ma juz strasze dziecko!! a teraz jest na OIOMie w bardzo ciężkim stanie w śpiączce i nie wiadomo czy z tego wyjdzie!! Miala zawał i doszło do udaru!! A ma 23 lata!! Koszmar normalnie!!!! Całą noc nie mogłam spac z wrazenia!!
ide sie ogarnac to do pozniej!!

• Mamusie
Ale jestem wściekła!!!!!! Przyszło dziś ubranko do chrztu, które zamówiłam... i jest beznadziejne... tyle kasy, a wykonanie do dupy. Koszula i sweterek okay, ale spodnie to tragedia. Nie dość, że wielkie to jeszcze uszyte na odwal się... ehhh.... Młodemu z pupki spadają, bo taką mają beznadziejną gumkę... Ciekawe co ja teraz zrobię... może szelki? Albo brata zatrudnię, żeby coś z nimi zrobił 😞(( płakać mi się chce jak nie wiem co 😞((

• Mamusie
czesc dziewczyny.
MisiA, takie rzeczy to jednak najlepiej kupowac samemu, bo nigdy nie wiadomo...
Edyta, przykro mi z powodu kuzynki... jak to się w ogóle stało???
Co do przechodzenia z mleczka 1 na 2 to ja robiłam przejście, pierwszego dnia, dodałam proporcje 5 miarek jedynki i 1 dwójki drugi 4 miarki 1nki- 2 dwojki itd...
milego dzionka wszystkim 🙂