Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

niunia26 napisał(a):
Hej Ja dziś wcześnie wstałam bo na szczepienie lecimy, trzymajcie kciuki za Pawełka. Oczywiście śpiworek nic nie dał, gramolił się w łóżeczku jak zwykle, tyle, że przykryty był. Leżał w poprzek łóżka z głową pod ochraniaczem ;-) i patrzył przez szczebelki. Zdejmę mu ten ochraniacz i tak nic nie daje, a przynajmniej będę widziała małego jak odstawia swoje show w łóżeczku ;-)

Nie no spryciarz z Pawełka niezły 🙂. Zanim zdejmiesz ochraniacz to zrób mu tak zdjęcie z główką pod!

No i powodzenia dla Pawełka i Grzesia na szczepieniach, oby jak Amelcia ostatnio nic nie zauważyli!!!

Hehe. Post mówi, że musisz kupić smoczka i zawieche Monisia 😁

Podrzućcie mi te małe najukochańsze histeryczki, Wy odpoczniecie, a my z mężem ogarniemy jakoś sprawę 🙂

jejciu szarla gratulacje dla Amelci! 🙂:** jak przeczytałam o tych ząbkach to zaponiałam całkowicie co napisać miałam 🙂 no to mamusia musi kupić coś córusi z tej okazji! 🙂

No ja dalej jak naćpana siedzę, bo nie wierzę 🙂. Za to moja mama mówi, że jak kobieta znajdzie u dziecka pierwsze ząbki to facet musi jej coś do ubrania kupić 😁
A małej chyba pojedziemy i w pepco dzisiaj coś kupimy 😁.

• Mamusie
szarla napisał(a):
Dziewczyny jestem oszczana! Młoda mnie rano budzi, śmieję się do mnie jak głupia, ja patrze a na dole 2 białe kreseczki, mamy pierwsze ząbki!!!! No osikana jestem, a wczoraj jeszcze pisałam, że boję się ząbkowania!!!

Hahahaha... super, super, super!!!!!!!!!
I tak najśmieszniejsze jak sie Szarla cieszysz:P:P:P Hehehhe Ja też pewnie będe "oszczana" 😁 😁 😁 😁

Tuska ja nie wiem kiedy miałam. Ale byłam na szczepieniu 20 lipca i babeczka jej dokładnie dziąsła oglądała i powiedziała, że jeszzcze długo, długo ząbków nie będzie. A tutaj chwila moment i są. Zobacz 2 tygodnie od wizyty u lekarza 🙂

tuska8 napisał(a):
no właśnie.. 🙂
no u mnie na roczek, bo jak dawali mi odrobinkę torta to ząbek stuknął o łyżeczkę! 😁

O jaaa, ale musieli mieć radochę 😁.

Haha. No to pewnie kilka kieliszków za ząbek poszło :PPP

No a dzisiaj chyba młodą boli, bo ciągle jest "eeeee" "eeeeeeeee" "eeeee"
I językiem tam jeździ jakby chciała żarcie z buzi wysunąć. Hmmm

bo ja czytałam, że w ogóle dzieci się bardziej ślinią przy ząbkowaniu, bo organizm traktuje ząbek jako pokarm, który został w buzi..no i może Amelcia myśłi, że to jakieś jedzonko..zostało.

Najprawdopodobniej, bo cieknie jej jak z kranu. A ja taka nieprzygotowana. Chyba trzeba żel jakiś kupić, albo nie wiem już co. Bo te żele są też przy ząbkach które już "wyszły" ?