Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
A ja mam malego potwora w domu!Nie wiem,co sie z tym dzieckiem dzieje,ale wyc mi sie chce.Non stop jazda,w nocy nie spi,w dzien nie spi i tylko ciagle sie drze.Cos czuje,ze Julia bedzie jedynaczka,bo ja juz teraz mam dosc!!

Moniś moje MAM DOŚĆ jest z tego samego powodu. Dziś to normalnie miałam chęć młodego zostawić wyjącego w łóżeczku i wyjść gdzieś DAAAAALLLEEEEKOOOOOOOO!!! Zasnął przed 20:00. Koło 22 się obudził, zasnął znowu. Pobudka przed 23:00 i do 2 nie sięspał... potem całą noc z nami w łóżku. Jestem pogięta na maksa, bo ten skubaniec mały jest, ale się na mnie w pycha mimo, że między nim a M jest sporo miejsca. W dodatku jeszcze kot się wmontował. JA to w nocy palpitacji prawie dostałam. Budzę się i patrzę Antek śpi, a w niego kocur wtulony. Normalnie przytulił się do jego pleców, a łeb sobie na nim oparł... a ja się wystraszyłam, bo to pierwszy raz taką miłość Jackson Antkowi okazał... Widzę, że teraz ma dwoje właścicieli... mnie i Antka, bo do M się nie przytula... co nie zmienia faktu, że prawie zawału dostałam.

• Mamusie
Ale jestem zła!! Własnie sie dowiedzialam ze Nasza neurolog nie bedzie juz przyjmowac ze wzgledu na swoj stan zdrowia i musimy znalezc innego neurologa!! Od rana probuje Kornelke zarejestrowac ale nigdzie nie ma miejsc do konca roku! Ani na kase chorych ani prywatnie!!!! jeszcze jutro mam dzwonic w jedno miejsce ale czuje ze bedzie podobnie!!! K....wa i co tu teraz robic!!!!

tuska8 napisał(a):
słodki bobas 😁
http://www.youtube.com/watch?v=2Ns7za7h99A&feature=player_embedded

bobas umie smiechem zarazic 😁 😁

ja na szczescie nie mialam jeszcze takiej sytuacji zebym miala dosc z malym , wiec nie wiem jak to jest. Ja tam bym mogla miec drugie pod opieka 😜 heh

• Mamusie
Dziewczyny ale mialam dzis stracha!!!wyszlysmy z ania i tak dosc mocno wialo i chyba jej cos do gardla wpadlo
.zaczela plakac,nie chciala otworzc oczu i zaczela sie dusic.nie pomogla herbata,mleko ani nic!normalnie sie az dusila i miala odruch wymiotny a to cos ja dalej bolalo i jak sline lykala to widac bylo,ze jej bol spraawia i nie moglam jej uspokoic i pobieglam do przychodni,zeby ja emergency przyjeli.chyba z godzine tam bylam.a ja to tak meczylo,ze az mleka na mnie troche wyzygala i plakala non stop.ci z przychodni chcieli mnie na przeswietlenie wyslac,ale zaczelo jej sie poprawiac.jak sie uspokoila to mnie wypuscili.dalam jej potem mleko i zasnela i spala 4h.myslalam,ze cos sie stalo,co chwile sprawdzalam czy oddycha.Na szczescie teraz wszystko jest ok ale schize niezla zalapalam

Hej, my w domku! Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie! Już lekarze się poddali, a dzisiaj dostała młoda z rana wysypki na całym ciele. I koszmar się skończył, to była zwykła trzydniówka, zaczyna się gorączką, wymiotami i czymś jeszcze i kończy wysypką. Także wypisali nas do domu i dostałam recepty. Pojechaliśmy jeszcze do przychodni, żeby mężowi opiekę wypisali. Babeczka jak na młodą spojrzała to powiedziała od razu, że to trzydniówka. A w szpitalu młoda miała wyniki krwi odbiegające od normy i z tego co mąż przeczytał później w necie to właśnie wskazuje na trzydniówkę, także masakra z tymi lekarzami. Ale najważniejsze jest, że wiemy co to jest 😁

• Mamusie
Cześć

Poczytałam kilka ostatnich postów - przykro mi z powodu Amelki, gdyby 3dniówka była od razu rozpoznana pewnie zaoszczędzilibyście małej sporo bólu (psychicznego też: tęsknota za Mamą w szpitalu).
Zdjęcia bardzo urocze, dzieciaki rosną jak na drożdżach.

Ja ciesze sie właściwie, że Patryś był taki charakterny od początku, bo bynajmniej nie przeżywam teraz szoku a tylko co jakiś czas miłe zaskoczenie 🙂
U nas pasmo postępów 🙂 Patrys już samodzielnie siedzi, utrzymuje się na nóżkach, i prawie raczkuje (unosi się na wyprostowanych rączkach i nogach), ponadto ma 5 zębów 😁 2 dolne jedynki, o czym wiecie oraz dwie górne dwójki i górną jedyneczkę.

Pozdrawiam Was i życze cierpliwości. Buziaki dla dzieciaczków

• Mamusie
Mamusiu 5 zębolków!!! O to Patrys daje zębowego czadu!!! 😜 My jednego sie nie mozemy doczekac!!
Szarla ciesze sie ze jestescie juz w domku i caly ten koszmar macie za Sobą!
Monia współczuje, musiałas przezywac koszmar!! Ciesze sie ze juz jest dobrze!!
A ja ciagle mysle o tym neurologu!! Jeszcze jutro mam zadzwonic do jednej doktor, mam nadzieje ze znajdzie czas a jak nie to bedziemy musieli do stycznia czekac!!

• Mamusie
Misia nigdzie sie nie podziewałam - po prostu miałam taki film...., zresztą nadal chyba wolę sporadycznie wchodzić, co nie oznacza, ze ze "nasze" dzieci nie są mi bliskie!!!

Foty ząbków - zrobię , jak już trochę wyjdą, póki co są takie "małe kiełeczki na górze", zas nasz Synuś aktualnie prezentuje sie tak:

ach ten wzrok PAtryka jest powalający, nie no cudny! 😁
5zębów? 🤪 my mamy ponoć jednego choć powiem szczerze, że go jeszcze nie widziałam 😜 tylko czuję pod palcem i słychać jak łyżeczką mu tam jeżdżę.. a tak co mu próbuję zajrzeć to on jęzor wystawia 😜

• Mamusie
Ojej przystojniak z Patryczka 🙂
Olka wpędził w zakłopotanie z tymi zębami... 😉-gratulujemy!
Szarla tak się cieszę że już ok z Amelką i że to była ta trzydniówka...Aż się popłakałam jak wtedy napisałaś i śledziłam na forum czy się odzywasz...jej nawet sobie nie wyobrażam przez co musieliście przechodzić 😞
A ja rzadko na forum bo mąż wyjeżdża w niedzielę i chcę się nim trochę nacieszyć... 😞Komp nadal nie działa ale mąż mi chyba laptop zostawi więc przyszłe tygodnie wieczorami będę z Wami 🤔
Ojej ale to co wpadło Moniś tej Juleczce 😞?Biedulka 😞Ciocia tuli...i Amelkę też 😘A i Moniś dzięki te przepisy rewelacja ja od tego tygodnia biorę się za gotowanie bo w końcu młody mi będzie słoikowe do końca życia jadał 😉
Z tego co tam widziałam to słodziak z Antosia i Grzesia 😘
Sorry że dziś tak piszę z grubsza ale nie mam teraz czasu nadrabiać co piszecie 😞Idę robić zapiekanaki 😜Buziaki dla Was mamusie i dla Waszych dzieciaczków...